Nuo lapkričio šiltus jausmus vienas kitam puoselėję ir socialiniame tinke atsitiktinai susipažinę mylimieji vasarį paskelbė, kad daugiau nebebus kartu. Netrukus Sigita tame pačiame socialiniame tinkle parašė, jog jau yra susižadėjusi su kitu vyru ir klausiama atsakydavo, jog vis dėlto jis yra tikroji jos meilė. Ir tik kiek vėliau moteris ryžosi paaiškinti, kas šiuose santykiuose vyksta iš tiesų ir kur dingo naujas mylimasis.

„Nebuvo to iš tiesų. Padariau tai iš pykčio ir šiandien noriu atsiprašyti Alberto viešai. Atsiprašiau jo ir asmeniškai bei pasakiau, kad taip pat esu kalta už tokį karštą savo charakterį. Man yra gėda už viską, ką pasakiau. Nenoriai jis sureagavo į viską, bet aš manau, kad viskas buvo gerai ir mums visada trūko kalbėjimosi. Vakar paprašiau, kad mane išklausytų ir tokie nesusipratimai daugiau nekartintų viso gyvenimo. Abu esame karšto būdo, todėl galima tikėtis visko. Turbūt gerai, kad yra kažkokia pertrauka santykiuose.

Jis man yra labai brangus žmogus. Nemačiau niekada geresnio tėvo savo vaikams. Pirmą kartą turbūt perskaičiau DELFI visus komentarus ir matau, kad žmonės jo tiesiog nesupranta. Tegul sako, ką nori. Esu absoliučiai jo pusėje, tačiau parodys laikas, kaip viskas susiklostys“, – pasakojo S. Sabaitytė.

Moteris patikino, kad dabar vėl sieks atnaujinti santykius ir tapti darnia pora. Paklausus, ką reiškė jos statuso socialiniame tinkle „Facebook“ pakeitimas ir sužadėtuvės su kitu vyru, ji patikino, jog tai tėra pokštas ir noras sukelti mylimajam pavydą.

„Tai buvo pokštas iš pykčio ir noro visus nustebinti. Jis (menamas naujas mylimasis) tiesiog yra geras mano draugas. Norėjau, kad ir jis pastebėtų. Tačiau Albertas apie tai nieko nesakė. Kartais tikai reikia gero draugo, su kuriuo būtų galima tiesiog pasikalbėti. Tikiu draugyste tarp vyro ir moters ir taip susiklostė, kad pas mane vyrų draugų yra daugiau nei moterų. Kai žmogui parodai visas ribas, tikrai įmanoma draugauti. Tiesiog kalbėtis yra labai gera. Ir anksčiau daugiausiai palaikymo komentaruose sulaukiau iš vyrų pusės“, – teigė ji.

Du kartus išsiskyrusi Sigita tiki, kad problemos jų santykiuose iškilo dėl nesusikalbėjimo ir vengimo atvirauti apie praeitį. „Kartais nespėji pasikalbėti ar pritrūksta pasitikėjimo, bet man atrodo, kad išsakiau viską iš savo pusės ir atvirai. Pasakiau, kad reikia kalbėtis iš karto, kol problema netampa paslaptimi.

Man svarbiausia, kad mano dukrą jis priėmė kaip savo vaiką. Žinau, kad tos istorijos iš jos gyvenimo yra absoliuti netiesa ir jis yra tobulas tėvas. Turbūt pirmą kartą jaučiu, kad tikrai myliu. Ši meilė negali praeiti per dieną. Būna pasikarščiavimų, bet nesitikėjau, kad vienas mano komentaras iššauks tokias reakcijas“.

Po konflikto ir atvirų kaltinimų neištikimybe bei nesusikalbėjimu, moteris sakė besitikinti, kad pavyks išsaugoti romantiškus santykius. Ji ir pati mato, kad vyras liko įskaudintas. Viešai jį apkaltinusi, Sigita sakė jaučianti, kad privalo taip pat viešai ir atsiprašyti vyro, kurį myli.

„Man dabar gėda ir apgailestauju. Dabar turi kažkiek laiko praeiti ir tikiu, kad viskas bus gerai. Esu smerkiama už tai, kad atvirai demonstravome jausmus, bet kodėl žmonės mielai priima tik pasakojimus apie nelaimę? Jei papasakoji, kad nutiko kažkas gero, esi pasmerkiamas. Man nėra gėda, kad laikėmės susikibę už rankų laidose“, – pasakojo ji.

Jai itin svarbiu ženklu tapo tai, kad A. Bandžius puikiai sutaria su savo mama ir gražiai bendrauja su vaikais. Nuo lapkričio susitikinėjusi pora vienas kitą supažindino ir su savo artimaisiais, kurie pritarė jų santykiams ir džiaugėsi už atrastą laimę.

Moteris sako, kad dabar svajoja apie ramų gyvenimą kartu su mylimuoju. Ji tiki, kad judviems pavyks pamiršti praeitį.

Albertas Banžius tuo tarpu pripažino, kad Sigitai atleido, tačiau kurti bendros ateities planų dar neskuba. „Pavargau. Labai. Rašykite taip, kaip norite. Vieną dieną apipila mane purvais, o kitą dieną jau atsiprašinėja. Toks nepastovumas yra kasdienis, todėl tikrai pavargau. Ne tame amžiuje, kad žaisti. Tikrai atleidžiu ir nuoskaudas susitvarkysiu, bet tegul tik palieka ramybėje.

Stengiuosi, kad tos tuštumos neužpildytų nuoskaudos ir pyktis. Jau vakar televizijos važiavo pas ją ir ji pasakojo, kad neva negali pasiimti daiktų, kažkoks draugas važiuoja ir neatvažiuoja. Taip nesielgia rimti ir suaugę žmonės. Meilė ir gyvenimas kartu yra tuomet, kai žmonės turi jausmus. Abipusius ir šiltus. Mylėjau ją ir ne kažkiek. Meilė niekur nedingsta, bet galiausiai pamatai, koks yra žmogus. Ji negali susivaldyti ir šmeižia“, – pasakojo DELFI pašnekovas.

Jis pasakojo, kad ir mylimosios kaltinimai neištikimybę buvo iš piršto laužti, o pykčius sukėlė nekaltos nuotraukos iš šeimos šventės. Vyras svarsto, kad galbūt supykta buvo ir dėl to, kad į šventę jis nuėjo vienas, bet išeiti kartu jis tiesiog neturėjo noro.

DELFI primena, kad moteris iš pradžių pasakojo apie amžiną meilę ir net pačiam advokatui nežinant galiausiai nutraukė santykius su juo. Kaip rašoma LNK laidos KK2 laidos išplatintame pranešime spaudai, moteris kaltina A. Bandžių, kad šis ją išmetė iš namų, buvo jai neištikimas ir dėl to ji net pasidariusi abortą – nes laukėsi judviejų vaikelio.

Albertas su Sigute kartu gyveno pačiame Vilniaus centre, šalia Katedros aikštės, ir džiaugėsi vienas kitu bei planavo bendrą gyvenimą.

„Po visų neištikimybių viskas subyrėjo. Turiu patvirtinimus, bet, kaip čia pasakyti, tiesiog iš pasiutimo ištryniau tos moters žinutes. Mačiau nuotraukas, kaip jie bučiavosi", – šį ketvirtadienio vakarą per LNK kalbės Sigutė.

Pamačiusi nuotraukas, Sigutė išėjo iš namų: „Labai apsiverkiau. Išėjau prieš savaitę – Albertas visiškai ignoravo mane".

Sigutė vėl grįžo į savo mažą butelį Užupyje. Visą savaitę bandė susisiekti su Albertu, tačiau šis į skambučius neatsiliepė, todėl moteris ryžosi baisiam žingsniui.

„Atsisakiau vaikelio. Santykiai buvo tokie... Atsisakiau, nes pamačiau, kad aš viena neišlaikysiu... Dar vienas vaikas, kuris tėvui nerūpi", – laidoje kalbės Sigutė.

Moteris įtaria, kad Albertas norėjo tiesiog ja pasinaudoti, nes ji turi nuosavą butą Užupyje ir ji buvo pasisiūliusi jį parduoti ir už tuos pinigus sumokėti Alberto skolas: „Pati pasiūliau. Tikėjau, kad viskas bus gerai, kad žmogui, kuris turi skolų, bus teisinga".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)