Liucina Rimgailė šypsodamasi sako, kad filmuojantis prancūzų kosmetikos kompanijos „L‘Occitane“ vaizdo klipui, skirtam artėjančiai Valentino dienai, jiems su Tadu net nereikėjo nieko vaidinti. Tiesiog buvo filmuojama jų kasdienybė. Žinoma moteris neslepia, kad vyresniame amžiuje žiūrint šį klipą jiems su vyru bus miela prisiminti, kaip jie atrodė ir kaip gyveno būdami trisdešimties, rašoma spaudos pranešime.

- Liucina, esate „Liu“ ženklo desertų kūrėja. Koks skonių duetas Jums labiausiai asocijuojasi su žodžiu „Meilė“?

- Skonių prasme meilė man asocijuojasi su klasikiniais deriniais. Jau eilę metų pistacijos myli avietes, vanilė – braškes ir daugelį kitų uogų, šokoladas – kriaušes, riešutus, slyvas, obuoliai – cinamoną ir muskato riešutus. Tokių pavyzdžių būtų galima pateikti be galo, be krašto daug!

- Įdomu, o Jūs pati ar švenčiate Valentino dieną?

- Valentino šventė man dažniausiai reiškia labai aktyvią darbo dieną (juokiasi – red). Su vyru nebent nueiname kažkur pavakarieniauti, tačiau man net mieliau, kai vienas kitam skiriame laiko ir dėmesio kitą dieną, kai yra mažiau bėgimo, lėkimo, sausakimšų kavinių, kino teatro salių... Gal nuskambės banaliai, bet mylėti, bučiuotis ir švęsti man patinka ne kartą metuose ir nebūtinai vasario 14-ąją.

- Kokią netikėčiausią dovaną esate gavusi šia proga?

- Prieš maždaug septynerius metus, kai būsimasis vyras Tadas pradėjo mane merginti, bet dar gyveno Klaipėdoje, o aš Vilniuje, per kurjerius siųsdavo man didžiules gėlių puokštes Valentinos dienos, mano gimtadienio bei kovo 8-osios progomis. Toks gėlių pristatymas tuo metu buvo kažkas labai neįprasto ir ganėtinai brangaus! Tad buvau gerokai nustebinta pirmą kartą gavusi tokią dovaną ir tiek daug dėmesio (šypsosi – red.).

- O kokias dovanas pati renkate sutuoktiniui Tadui?

- Dažniausiai pasiteirauju jo, ko norėtų ir pagal jo atsakymus tuomet orientuojuosi. Jei nei jis, nei aš nieko nesugalvojame, mano gelbėjimosi ratu paprastai būna vyriški aksesuarai, prekės susijusios su motociklais arba vyriška kosmetika, kvepalai.

- Abu šiemet tapote prekės ženklo „L'Occitane“ meilės dienos veidais. Kaip gimė ši graži idėja?

- Reikėtų turbūt paklausti „L'occitane“ kūrybinės komandos Lietuvoje, nes idėja iš tikrųjų gimė jai. Mes tik gavome malonų kvietimą. Kadangi patys šią kosmetiką naudojame jau ne vienerius metus, mūsų požiūris ir vertybės sutampa, mielai sutikome su šiuo pasiūlymu.

- Ar išties viskas jūsų gyvenime su Tadu taip romantiška, kaip tame filmuke?

- Tai kad tiek ten tos romantikos... (šypsosi – red.). Aš keliuosi apie penktą ryto, Tadas – bemaž vidurdienį. Aš itin moteriškai „multitaskinu“: nuolat apsikraunu įvairiomis veiklomis ir darbais, sukuosi it vijurkas ir vos viską spėju. O jis taip vyriškai, ramiai, po vieną darbą, o ne kelis vienu metu atlieka, ir puikiai viską suspėja. Net juokiausi, jog filmuke visiškai nieko nevaidinome, tiesiog prieš kamerą parodėme savo kasdienybę ir dabar turėsime prisiminimui vaizdo medžiagą, kaip gyvenome, kai buvome trisdešimtmečiai (juokiasi – red.).

- Kokiame pasaulio kampelyje norėtumėte romantiškai praleisti Valentino dieną?

- Centrinėje Amerikoje, kurioje nors Karibų jūros saloje.

- Jeigu Meilė turėtų kvapą ir skonį, koks jis būtų?

- Sakyčiau, Burbono vanilės, grietinėlės, braškių ir aviečių miksas.

- Pratęskite mintį: „Meilė – tai...“

- Dėmesys, rūpestis ir vidinė šiluma. Manau, kad brangiausia, ką turime XXI amžiuje, tai – mūsų laikas. Nuolat skubame, lekiame, o sunkiausia tampa skirti laiko ir dėmesio mylimam žmogui – išklausyti jį, sužinoti kas jį džiugina ar liūdina, palaikyti jį ar tiesiog pabūti drauge.

Meilė taip pat šildo mus iš vidaus. Kai mylime, jaučiame drugelius, virpesius, šilumos bangas, kurias neretai pamirštame pajausti ir puoselėti. O be reikalo... Man tai ir yra meilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)