Bareikis perspėja, kad koncertą gali užbaigti pusnuogis

Šeštadienį Liepkalnyje visose 9 slidinėjimo trasose renginio svečiai gali slidinėti be jokių ribų – jiems suteiktas nemokamas slidinėjimo bilietas visai dienai. Vaikai krykštauja slidinėjimo varžybose, o profesionalūs slidininkai ir snieglentininkai demonstruoja savo sugebėjimus kvapą gniaužiančiuose pasirodymuose. Akis paganyti renginio svečiai būriuojasi ir ledo skulptūrų parke.

Visas šias pramogas lydi sušalti neleidžiantys į festivalį atvykę visiems žinomi atlikėjai. Net trijose muzikos scenose šiandien pasirodo „Lilas ir Innomine“, Vidas Bareikis, „Vilniaus energija“, „Happyendless“, „8 kambarys“, Saulius Prūsaitis, Leon Somov, DJ Mamania, Jovani ir kiti atlikėjai.

Atlikėjas Vidas Bareikis prisipažįsta, kad tai pirmas žiemos festivalis, kuriame jam tenka pasirodyti, todėl šio renginio jis laukė su nekantrumu.

„Kadangi mėgstu improvizuoti, turint šalia tiek sniego ir tokią nestandartinę erdvę, pasistengsime sukurti tikrai nepamirštamą šou. Grosiu kartu su visu „VB gangu“, taigi, energijos tikrai nepritrūks. Salotinis snieginis kostiumas jau paruoštas, bet daugumą koncertų pabaigiu pusnuogis. Žiūrėsime, ar taip nutiks ir šį kartą. Nors plikiams žiemą šalta, bet vieną dainą skirsiu ir jiems“, – šypteli V. Bareikis.

Tuo metu atlikėjas Leonas Somovas teigia, kad žiema – mėgstamiausias jo metų laikas, todėl šis renginys jam kelia pačias geriausias emocijas.

„Mėgstu šaltį ir daug sniego. Ruduo ir žiema man ypatingai kūrybiškas metas. Labai smagu, kad atsirado festivalis „Pūga“ su labai tinkamu pavadinimu. „Pūga“ – tai toks tikras žiemiškas fejerverkas. Kad lauke sušiltume šokdami, paruošiau išskirtinį muzikos derinį“, – teigia atlikėjas.

Didžėjai turės ką parodyti ir prie pulto, ir ant sniego

Renginio svečius išjudino Jovani – Jonas Nainys, kuris pasirūpino nuotaikingu grojaraščiu, o laisvomis akimirkomis leidosi slidėmis nuo trasos.

Tuo metu didžėjus Titas Motuzas patikina, kad šalčio nebijo – jis žino, kokiomis priemonėmis nuo jo apsisaugoti.

„Nesušalti renginio metu planuoju naudodamas ne kartą ant kalno patikrintą specialų priemonių duetą – rėmėjų meilę skystuoju pavidalu ir močiutės megztas vilnones kojines. Šis festivalis yra ypatingas, nes pirmas toks. Lietuvoje dar neturėjom tokio renginio, kuris suburtų sniego sporto bei muzikos fanus į vieną vietą. Ką jau kalbėti apie tai, jog tokio puikaus line up'o tikriausiai neturės ir vienas kitas vasaros festivalis“, – sako T. Motuzas.

Renginio dalyvių nuotaiką didžėjus ketina pakelti ne tik muzika – kadangi žiemos pramogos jam artimos, jis žada ir daugiau staigmenų.

„Džiaugiuosi, nes festivalio metu ketinu išsirinkti naują snieglentę. o nustebinti tai ketinu visais bajeriukais, kuriuos esu matęs apres-ski užsienyje. Džiugu, kad pasirodau būtent šioje scenoje, nes ilsėdamasis Alpėse ir stebėdamas ten pasirodančius apres ski didžėjus esu pagalvojęs, kad galėčiau geriau. Lipsiu ant baro, kelsiu rankas į viršų, bandysiu priversti merginas apsinuoginti – žodžiu, klasika“, – išduoda didžėjus.

O štai didžėjus Marius Bernis prisipažįsta, kad yra egzotikos ir atogrąžų gerbėjas, tačiau ir be snieglentės savęs negali įsivaizduoti.

„Festivalio idėja mane labai nustebino ir pradžiugino. Esu pasiruošęs egzotinę muzikos selekciją. Jei ir bus labai šalta, tai negirdėti rytietiški garsai, manau, visus sušildys“, – prižada M. Bernis.

Visą festivalio programą rasite ČIA.

Daugiau festivalio nuotraukų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)