Su Albertu Bandžiumi „Facebook" prieš daugiau nei pusmetį susipažinusi Sigita tuomet sakė, kad iš atsitiktinės pažinties daug nesitikėjo ir iš pradžių jie kalbėdavosi tik apie vaikus, jų reikalus, auklėjimą. Ji jau žinojo, kad žinomas advokatas turi du berniukus, o dukrą viena auginanti moteris ne kartą norėjo pasikonsultuoti, pasitarti, todėl jų pokalbiai iš pradžių sukosi tik apie vaikus.

Skandalingų istorijų, kuriose pastaraisiais metais jis buvo minimas, moteris sako negirdėjusi, nes ilgą laiką gyveno užsienyje ir nesidomėjo tuo, kas vyksta Lietuvoje. Po mėnesio jiems susitikus apie savo gyvenimą ir darbą jai pats papasakojo A. Bandžius.

„Vėliau sužinojau ir apie tai, kad jis dirbo su garsiomis bylomis. Jis papasakojo apie savo problemas, o aš apie savąsias. Ėjau bent per dešimt televizijos laidų pasakodama savo problemas. Supratome, kad turime daug apie ką pasikalbėti. Buvo daug panašių problemų ir kalbantis viskas peraugo į rimtesnį ryšį", – kalbėjo vilnietė.

Paklausta, kas ją taip sužavėjo, kad po tokio trumpo laiko nusprendė ir ištekėti, ji buvo atvira: „tai yra žmogus, kuris neslepia jausmų, yra atviras ir galbūt gali pasisakyti aštriai, bet atvirai. Niekas nežino, koks tai yra žmogus. Jis taip pat yra užsisklendęs po visų dalykų, kurie nutiko jo gyvenime. Jis sakė, kad jautė didžiulę baimę kam nors atsiskleisti ir vėl pasitikėti.

Mes esame skirtingi ir mūsų profesijos skirtingos. Aš esu menininkė, o jis – teisininkas, bet Albertas labai domisi mano darbais, tariasi dėl parodų atidarymo. Jis visada domisi, kuo užsiimu, mano profesija", – pasakojo tuomet ji.

Dabar S. Sabaitytė šluostosi ašaras ir sako, kad yra pernelyg įskaudinta. Menininkė prarado tikėjimą mylimuoju ir jaučiasi itin prastai. Paklausta, kas nutiko judviejų santykiams ir kodėl anksčiau kalbėjusi apie didelę meilę šiandien ji kenčia skausmą, moteris sakė, kad apie viską kalbėti dabar yra pernelyg sunku.

„Aš šį kartą būsiu labai lakoniška. Priežastimi tapo neištikimybė ir nesugyvenamas būdas. Labai skaudu ir prisiminti“, – sakė įskaudinta moteris. Tiesa, ji apie buvusį sužadėtinį papasakojo ir daugiau šokiruojančių detalių, tačiau vėliau paprašė tai palikti ne spaudai.

A. Bandžius buvusią sužadėtinę kaltina teroru

Dar pirmadienio vakarą DELFI susisiekė ir su pačiu A. Bandžiumi, tačiau vyras sakė, kad sužadėtinės elgesio nekomentuos ir pasiūlė bendrauti su ja. Tačiau kiek vėliau jis buvo kalbesnis ir prasitarė, kad nemažai jo buvusios mylimosios skelbiamų faktų yra išgalvoti.

„Su kokia moterimi galėjau būti neištikimas? Jūs mane stebinate. Čia daug fantazijų pas moterį. Pas mane gyveno ji su savo dukra. Už viską mokėjau aš ir tikrai nenoriu veltis į tai. Tegul ji rašo ir pasakoja, ką nori. Pilnas butas jos moteriškų drabužių, daiktų, tai kokios dar moterys?

Nežinau, ką ji pasakoja, bet jokios moters per tą laiką, kiek gyvenome su ja, nebuvo. Mūsų pažintis prasidėjo ne nuo liepos, kaip ji visada deklaruodavo. Pirmą kartą pradėjome susirašinėti tik spalio 21 dieną, o pirmą kartą pamatėme vienas kitą tik lapkričio 11 dieną“, – pasakojo jis.

Tiesa, būtent tą dieną, kai buvusi pora susitiko, jie ir paskelbė apie rimtus savo ketinimus vienas kito atžvilgiu. „Plačiąja prasme kalbant, susižadėjęs yra žmogus, kuris yra įsipareigojęs vienas kitam. Bet ji nebegyvena čia ir nuolat rašo, terorizuoja mane, kad nuvežčiau jai jos daiktus“, – kalbėjo žinomas advokatas.

Vyras užsiminė, kad su buvusia mylimąja nebegali susikalbėti ir jam dažnai meluojama. Daugiau kalbėti apie šiuos santykius jis nenorėjo. Paklaustas, kodėl tuomet pradėjo santykius su vos pažįstama moterimi, kuri jau tuomet jam atrodė įtartina, jis negalėjo aiškiai atsakyti. "Nepažįsti žmogaus ir jis pasakoja, pats pasitikrini. Vieną dieną pasakoja vienaip, o kitą jau kitaip. Ir pradedi klausinėti, tikrintis... Tik tuomet supranti, kad kažkas ne taip", - svarstė jis.

Dabar A. Bandžius svarsto, kad jis galėjo būti naudingas ir dėl savo profesijos, o socialiniame tinkle matydamas, kad S. Sabaitytė yra ištekėjusi, net neketino pradėti artimo bendravimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)