24 metų dainininkė ir 28 metų J.Bratmanas šeštadienį leidžiantis saulei susituokė Staglinų šeimos vyninėje Šiaurės Kalifornijos Napos slėnyje, pažymėjo tinklalapis. Vestuvėse dalyvavo apie 130 svečių, tarp jų šeimos nariai ir tokios Holivudo žvaigždės kaip Sharon Stone, Cameron Diaz ir Drew Barrymore.

Žurnalas "People" nurodė, kad nuotaka vilkėjo šilkinę Christiano Lacroix suknelę, o pamergės buvo apsirengusios suknelėmis, kurias sumodeliavo ritmenbliuzo legendos Stevie Wonderio žmona Kai Milla.

Anot "Us Weekly", Ch.Aguileros plaukai buvo susukti į elegantišką kuodą, papuoštą brangakmeniais ir baltomis gėlėmis.

Jaunavedžiai apsikeitė vestuviniais žiedais, kuriuos sukūrė Londono juvelyras Stephenas Websteris, padaręs ir Ch.Aguileros sužadėtuvių žiedą.

Artimas bičiulis žurnalui "Us Weekly" teigė, kad prabangus renginys buvo pažymėtas asmeniniu Ch.Aguileros antspaudu.

"Christina norėjo, kad tai būtų svajonių vestuvės, - sakė draugas. - Kiekviena detalė buvo asmeniškai jos suderinta".

Pasak žiniasklaidos, J.Bratmanas ir Ch.Aguilera susipažino 2002 metais, kai J.Bratmanas dirbo dainininkės vadybos kompanijoje "AzoffMusic Management". Pora susižadėjo šių metų vasarį, po dviejų metų draugystės. Ir Ch.Aguilerai, ir J.Bratmanui tai yra pirmoji santuoka.

Ch.Aguilerą 1999 metais išgarsino hitas "Genie In A Bottle". Vėliau ji perėjo prie rizikingesnio stiliaus, ypač išleidusi singlą ir vaizdo klipą "Dirrty".

1999 metais Ch.Aguilera laimėjo geriausios naujos atlikėjos "Grammy", o 2002 metais už dainą "Lady Marmalade" gavo geriausio popmuzikos suderinimo su vokalu "Grammy". 2004 metais už dainą "Beautiful" ji taip pat buvo apdovanota "Grammy" geriausio atlikėjos moters vokalinio pasirodymo kategorijoje.

Šiuo metu dainininkė dirba su nauju albumu, kuris turi pasirodyti kitų metų pradžioje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją