Ir nors pats V. Baumila pripažįsta, kad yra šeimos žmogus bei stebėdamas augančias dukterėčias pats pasvajoja apie savo šeimą, skiria itin daug laiko savo karjerai. Žinomo vyro teigimu, būtent tai ir tapo pastarųjų jo santykių žlugimo priežastimi.

„Skirtingais keliais pasukome prieš gerą pusmetį, jei skaičiuotume valandas ir dienas. Nežinau, ar reikia apie tai kalbėti. Žmonės skiriasi, taikosi, tuokiasi. Mano gyvenime yra taip, kad su karjera, žinomumu ir mano noru vis dar labai daug siekti aš nemanau, kad esu pats patogiausias žmogus santykiuose.

Gaila. Visada pabrėžiu, kad šeima man yra labai svarbus dalykas ir vaikus myliu bei savo dukterėčias be proto. Ir, matyt, bus taip, kad vieną dieną viską sudėlios į savo vietas visata. Per daug skubinti reikalų nenoriu“, – kalbėjo DELFI eteryje.

Rubrikos „Veidai“ redaktorės Gintarės Urnikienės klausiamas, ar griūvant santykiams atlikėjas negalvojo padaryti pertrauką ir skirti didesnį dėmesį asmeniniam gyvenimui, jis pripažino, kad greičiausiai tai ir tapo priežastimi. „Darbas, o ne santykiai man visada buvo pirmoje vietoje ir tiesiai šviesiai galiu pasakyti, kad man atrodo, jog dar nesu pasiruošęs. Turbūt mūsų visuomenėje jau būčiau pavadintas ir senberniu, bet to dar nejaučiu“, – su šypsena pasakojo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)