„Visi skirtingai suvokia, kas yra puiki figūra. Man tai yra sveikas, stangrus ir proporcingas kūnas. Juk ne veltui sakoma, kad sveikame kūne yra ir sveika siela. Turbūt kiekvienas norėtų negalvoti apie tai, kiek valgo, ką valgo ir tuo pačiu atitikti savo norimą idealą. Realybė, žinoma, yra kitokia. Sveikata ir fizinis grožis nėra vien tik treniruotės sporto salėje.

Neblogų rezultatų gali pasiekti visi žmonės, kurie ryžtasi šiek tiek pakoreguoti savo kasdienius įpročius, o pirmiausiai keisti tinginystę“, – sakė ji.

Anot Indrės, sveika mityba bei aktyvus gyvenimo būdas yra puikios savijautos ir geros išvaizdos paslaptis. Norint tai pasiekti ji pataria palikti savo komforto zoną ir vietoje automobilio rinktis pasivaikščiojimą, o vietoje lifto – laiptus. Vakarą prieš televizoriaus ekraną taip pat galima pakeisti aktyviomis pramogomis lauke.

„Atraskime būdus, kaip sveikus produktus paversti skaniais ir patraukliais akiai. Netingėkime vesti ir mitybos dienoraščio. Patariu sukurti iššūkį sau pačiam, įtraukti antrą pusę ar draugą ir visi kartu, palaikydami vienas kitą, jausimės bei atrodysime taip, kaip norėsime“, – pasakojo ji.

Anot buvusios atlikėjos, jiedu su sužadėtiniu valgo tikrai skanų maistą. „Abu esame skanaus maisto ir sočių porcijų fanai (juokiasi). Tačiau visuomet ieškome alternatyvų, kaip sveiką maistą paruošti ir gardžiai. Pavyzdžiui, kiaušiniai skamba gal ir nelabai patraukliai, tačiau kiaušinių keksiukai – jau daug geriau. Taip ir su sausa varške, bet desertas iš jos ar apkepas yra kur kas skanesnis patiekalas.

Skanų varškės apkepą galima paruošti ir be jokio cukraus ar miltų. Mes su Liudu mėgstame gaminti ir nemažai mūsų atrastų patiekalų yra publikuojami mūsų „Instagram“ puslapyje „Fitlovers.family“ “, – sakė ji.

Indrės Burlinskaitės gyvenimo akimirka

Keletas Indrės receptų:

Avižiniai keksiukai pusryčiams (pagaminsite 12 keksiukų)

Indrės Burlinskaitės pagamintas patiekalas

Reikės:

200 gramų avižų dribsnių

dviejų kiaušinių

50 gramų sviesto

300 mililitrų pieno

80 gramų mėgstamų proteino miltelių

Kepimo miltelių

Keksiukų sudėtis (1600 kcal):

65 gramai baltymų

74 gramai riebalų

177 gramai angliavandenių

Viename keksiuke viso yra 133 kcal.

Ryžių trapučių batonėliai (pagaminsite 10 keksiukų)


50 gramų ryžių trapučių

50 gramų riešutų sviesto

30 gramų kokosų aliejaus

70 gramų kakavos skonio proteino miltelių

50 gramų kokoso drožlių

200 mililitrų pieno

Ištirpiname riešutų sviestą su kokoso aliejumi. Į atskirą indą rankomis susmulkiname ryžių trapučius ir supilame ištirpinto sviesto bei aliejaus masę. Vėliau sudedame likusius ingredientus bei viską išmaišome ir suformuojame batonėlius, kuriuos paliekame šaldymo kameroje iki masė sustings.

Batonėlių sudėtis (1425kcal):

47 gramai baltymų

93 gramai riebalų

105 gramai angliavandenių

Ryžių ir varškės apkepas

receptas

Reikės:

400 gramų varškės (9 procentų riebumo)

Ryžių

Trys kiaušiniai

80 gramų mėgstamų proteino miltelių

50 gramų razinų

100 mililitrų pieno

Kepimo miltelių

Varškę sutriname su kiaušiniais, įmaišome likusius ingredientus bei kepame apie valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Sudėtis (92161 kcal.):

144 gramai baltymų

62 gramai riebalų

253 gramai angliavandenių

100 gramų produkto yra apie 216 kcal.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)