„Jaudinausi labiau dėl Justino, nei dėl savo pasiruošimo renginiui. Kadangi jam buvo patikėta atsakinga užduotis – vesti renginį, o mes esame ir gyvename kartu, jutau dėl jo jaudulį“, – muzikos apdovanojimų metu su DELFI kalbėjo buvęs modelis.

„Baimės nėra. Aš žinau, kad viskas jam pasiseks – tai faktas. Nepaisant to, vis tiek jutau įtampą, pasirengimas tokiam renginiui nėra lengvas, todėl galima pajusti šiokį tokį nervingumą. Aš pasitikiu juo. Jis yra tikras profesionalas“, – gražių žodžių savo mylimajam negailėjo ji.

Greta, stilisto Joringio Šato nuomone, buvo viena stilingiausių M.A.M.A raudonojo kilimo viešnių, tačiau pasiruošti šiam renginiui ji ilgai netruko.

„Manau, kad ilgiau truko važiavimas nuo Vilniaus iki Kauno, nei mano pasiruošimas renginiui. Tikrai nesiruošiau labai ilgai, dažniausiai savo išvaizdą patikiu profesionalams, todėl galiu būti rami. Susitvarkius plaukus ir makiažą beliko tik įlįsti į suknelę ir atvykti. Kai žinai, ko nori ir kaip nori – didelės tragedijos iš to nedarai. Tiesiog ateini į šventę graži ir tuo mėgaujiesi“, – su šypsena kalbėjo pašnekovė.

Nors tai nėra pirmas renginys, kuriame lankėsi Greta, ji pripažino, kad jai dar trūksta šiek tiek drąsos. Tiesa, šalia Justino ji visada jaučiasi saugi.

„Mane vis tiek šiek tiek kausto baimė, ateinant į renginį, nes aš nesu pratusi būti tarp tiek daug žmonių. Ko gero, Justinas ir kiti svečiai šiuo klausimu jaučiasi kitaip. Tiesa, bėgant laikui tai daryti tampa vis lengviau. Aš su Justinu jaučiuosi drąsiai visur – kaip už sienos. Jis yra labai vyriškas“, – tikino ji.

Greta Mikalauskytė ir Justinas Jankevičius

Nors raudonuoju kilimu pora ėjo ir pozavo drauge, netrukus po to Justinas patraukė į užkulisius, kur paskutinį kartą repetavo savo žodžius ir kaupėsi prieš tiesioginį eterį.

„Planuoju jį palaikyti skanduodama ir laikydama plakatą su jo vardu: „Varyk, Justinai!“, – dar prieš šou juokėsi Greta.

Pasirodo, kad net ir eterio senbuvių neaplenkia jaudulys.

„Jis yra ne kartą sakęs, kad jaudinasi, Justinas visada panašiai jaučiasi prieš tokius renginius, tačiau tai yra normalu. Jis ir pats sako, jei tu nebesijaudini, tai ko ten eiti? Jis jaudinasi ir eina“, – šyptelėjo renginio vedėjo mylimoji.

Pasiteiravus, ar save įsivaizduotų TV vedėjos amplua, Greta tikina, kad jai yra žymiau mieliau būti „už kadro“.

„Ne, eterį paliekame profesionalams, o aš ieškosiu savo srities, kur taip pat galėčiau tapti profesionale. Dabar dirbu su renginių organizavimu, tačiau vis dažniau pamąstau apie nuosavą verslą. Nesinori per anksti kalbėti, tad pasakysiu tik tiek, kad atėjo laikas kažką kurti savo ir pildyti svajones“, – DELFI kalbėjo pašnekovė.

Greta nesvajoja ir apie populiarumą, o jei ji netikėtai taptų plačiau žinoma, tikrai nepralenktų Justino.

„Vargu, ar tai yra įmanoma. Jis jau už mane yra vyresnis, tad kol pasiekčiau jo žinomumo lygį... Neįmanoma. Tiesa, mes gyvename ne dėl to, kad pralenktume savo partnerį. Gyvenime reikia lenktyniauti su pačiu savimi. Turi būti pačiu didžiausiu konkurentu“, – įsitikinusi ji.

„Man labai gerai ir už kadro, tegul jis geria spindulius, o aš gražėju, tai viskas pas mus labai gerai“, – juokauja G. Mikalauskytė.

Besiruošdamos apdovanojimų vakarui viešnios neretai laikosi dietos, dar aktyviau lankosi sporto salėje, tačiau Greta viso to taip nesureikšmina.

„Nejutau jokio spaudimo. Manau, kad suknelę reikia taikyti prie savęs, kad ji tave puoštų, o ne save prie suknelės“, – kalbėjo J. Jankevičiaus mylimoji.

DELFI primena, kad prekinio ženklo „Mas 924“ kurta suknele pasipuošusi G. Mikalauskytė, stilisto J. Šato vertinimu, buvo viena stilingiausių viešnių M.A.M.A ceremonijoje.

„Seksuali žemę siekianti suknelė yra būtent tai, ko reikia raudonajam kilimui. Tai yra puikus pavyzdys, kaip jauna mergina, vilkėdama ilgą suknelę, „nesusibobina“. Itin aukštas skeltukas, atidengiantis koją, įvaizdžiui suteikia seksualumo. Puikus pasirinkimas neapkrauti savęs nereikalingomis detalėmis.

Gaivus makiažas bei kiek netvarkinga šukuosena Gretai suteikia laisvumo ir jaunatviškumo. Taikliai pasirinkti juodos spalvos smailianosiai aukštakulniai tik dar labiau paryškina jos kojas“, – tikino stilistas.

Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Renginio dūzgės:

M.A.M.A užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)