Pokalbių laidos vedėjas Mantas Katleris savo svečių domėjosi, dėl ko labiausiai pyksta ar priekaištauja jų žmonos.

„Niekada nesipykstame rimtai. Mes ir su Jonu nesame susipykę rimtai. Niekada neleidi sau prieiti to, kad būtų daužomos lėkštės, rėkiama ar išeinama iš namų. Dažniausiai viskas vyksta per juoko prizmę“, – pasakojo Rolandas ir netrukus pasidalino gyvenimišku pavyzdžiu.

Radistai

„Jeigu ir vyksta kokie pykčiai, net nežinau ar galiu juos taip vadinti, tai labiau yra kalbėjimasis. Mes visada stengiamės, kad viskas būtų paremta juoku. Ir šiandien Ieva man sako: „Kada tu nustosi laikinti tas visas nuotraukas?“. O aš atsakau: „Kokias nuotraukas?“. O ji toliau: „Na, tų k**** visų“. Nuo to ir prasideda. Galiausiai jos klausiu: „Kaip tu atskiri, kuri tokia, o kuri ne?“, kitaip tariant, aiškinuosi, ką galiu mėgti, o ko ne. O ji sako: „Na, jeigu laikini, tai ir susirašinėji“. Pasirodo, jei kas palaikina jos pačios foto, tai ir parašo. Tas pokalbis ir toliau tęsiasi. Ji juokiasi ir aš juokiuosi. Bandau jai paaiškinti, kad mes, vyrai, nuo neatmenamų laikų perkame „Playboy“ žurnalus, žiūrime naujoves, automobilius ir kitas technikas, kurias pristato įvairios moterys“, – pridūrė jis.

Pasak Jono, Simona Nainė ant savo vyro labiausiai pyksta dėl netvarkos namuose.

„Pasakysiu nuoširdžiai ir atvirai. Simutė dažniausiai pyksta dėl to, kai būnu namuose, o namai nebūna tvarkingi. Ji gali būti prasčiausios nuotaikos, tačiau jei namai bus tvarkingi – jos nuotaika akimirksniu taps gera. Tačiau lygiai taip pat, jei ji namo grįžta laiminga, o aš esu namie ir jie yra sujaukti, tada tai... Tai vienintelis dalykas, dėl kurio pykstamės“, – su šypsena kalbėjo didžėjus.

O kas namuose labiausiai erzina Rolando žmoną Ievą Mackevičienę?

„Mane labiausia erzina tai, kad visur, kur tik eina Rolandas, aplink save paliekamas balaganas. Kaip dažnas vyras nieko po savęs nesusitvarko ir kaip su mažu vaiku reikia viską tvarkyti iš paskos. Šis dalykas mane labiausiai erzina. O šiaip, kad ir kas anksčiau erzino, su tuo susigyveni. Juk ne veltui sakoma, kad ir šuo kariamas pripranta“, – specialiame vaizdo įraše į klausimą atsakė Ieva.

„Nėra labai kuo didžiuotis, tačiau, tiesą sakant, aš visai mėgstu, kai Ieva tvarkosi“, – išgirdęs žmonos atsakymą juokavo Rolandas.

„Kitokių pasikalbėjimų“ metu buvo užduotas ir kitas provokuojantis klausimas, skirtas R. Mackevičiui – „Jeigu Jonas susitrenktų smegenis ir privalėtų atsakyti teisingai į vieną Ievos klausimą, koks jis būtų?“.

Rolando nuomone, jo žmoną labiausiai domintų kitos moterys. „Manau, kad yra keli galimi variantai. Arba ji paklaustų „Ar Rolas turi antrą šeimą?“, nes ji taip kažkodėl yra sugalvojusi, arba „Ar mane tikrai Rolandas myli?“, arba „Ar jis man visą gyvenimą buvo ištikimas?“. Va taip paklaustų“, – neabejojo jis.

„Tiesa, reikėtų nepamiršti to, kad man Ieva yra pirma ir vienintelė“, – pridūrė Rolandas, ekrane laukdamas savo žmonos atsakymo.

„Jeigu Jonas Nainys susitrenktų smegenis ir galėtų atsakyti visišką tiesą man į vieną klausimą, tai jų būtų daug. Bet pagrindinis, manau, būtų toks: „Tai, ką jūs dviese kalbate tiek laiko ir ką jūs veikiate tiek laiko, būdami dviese?“ – su šypsena vaizdo įraše sakė „radisto“ žmona.

Netrukus M. Katleris domėjosi, kiek nuo 1 iki 10 Rolandas yra romantiškas.

„Tikrai nesame romantiški su Ieva, kur viskas būna labai saldu“, – iškart pareiškė Rolas.

„Duočiau 6 iš 10“, – svarstė jis ir, pasirodo, nelabai klydo.

„Rolandas gėles dovanoja tada, kada reikia. Tai Rolandui už romantiškumą skirčiau 4“ – sakė Ieva.

Po kelių minučių laidos metu dėmesys buvo skirtas J. Nainiui ir jo santykių su žmona aptarimui. M. Katleris sugalvojo komišką situaciją ir tarė: „Policija skambina Simonai ir sako, kad Jonas yra areštinėje, bet nesako už ką. Ką Simona mano, kad galėtum prisidirbti?“.

„Nesu buvęs areštinėje ir nežinau už ką galėtų mane pasodinti. Na, tarkime, kad prisigėriau ir dariau nesąmones“, – spėjo Jonas.

M. Katleris nekantravo ekrane išvysti didžėjaus žmonos atsakymą, nes jis šiek tiek pamelavo.

„Jonas yra buvęs areštinėje su Rolandu. Pašventė Rolo gimtadienį neblogai. Buvo parai uždaryti. O dėl ko? Čia jau reikėtų jų paklausti, nes žmonoms ši istorija iki šiol neatskleista“, – kalbėjo Simona.

„Na, buvau girtas, todėl buvau areštinėje“, – juokėsi į spąstus įkliuvęs Jonas.

„Gal šito negalima pasakoti?“, – pridūrė Rolas, tačiau netrukus išklojo net jų žmonoms nežinomą istoriją, po kurios jiedu su Jonu atsidūrė areštinėje.

„Labai paprasta istorija. Buvo gimtadienis, sekmadienis. Mes kažkaip užsišventėme Rotušės aikštėje. Mūsų vienas draugas išėjo, nes jis kitą dieną turėjo svarbų susitikimą, o jis gyveno visai netoli. Jis nuėjo namo. O mes netrukus nuėjome prie jo namų langų ir pradėjome rėkti: „Laimi, mes neužsidėsime kelnių tol, kol tu neišeisi į lauką!“. Jis tikrai išėjo į lauką ir išėjo su tokia pižama, kurią mes pradėjome kilnoti. Ir... pasimatė drambliukas. Ir jį išvežė. O mes pagalvojome, kad taip tikrai nebus, jog mes turime gelbėti draugą“, – prisiminė Rolandas.

„Viskas baigėsi tuo, kad Laimį galiausiai paleido, o mes likome ten būti“, – pridūrė jis.

Komikas M. Katleris laidoje savo pašnekovų žmonoms uždavė klausimą, su kokiu kitu vyru jos būtų, jei šalia nebebūtų jų sutuoktinių.

„Sąrašas dabar truputėlį skurdokas. Nematau su kuo aš galėčiau čia būti Lietuvoje. Prieš dvylika metų gal būčiau atsakiusi kitaip, bet dabar, manau, kad tiesiog likčiau viena, senmergė, bet man ir vienai būtų labai gerai“, – tikino S. Nainė.

Į tokį pat klausimą atsakė ir R. Mackevičiaus mylimoji.

„Jeigu ne su Rolandu, tai su kokiu kitu Lietuvos vyru aš būčiau? Na, aš manau, kad į tokį klusimą atsakyti yra tarsi savižudybė, bet galiu atsakyti. Manau, kad vaikščiočiau paskui Donatą Montvydą. Tada man labai patinka Virgilijus Alekna ir Andrius Alekna, tačiau Rolandas šitą žino“, – kalbėjo I. Mackevičienė.

Į laidos galą M. Katleris uždavė socialiniuose tinkluose daug kartų aptiktą klausimą – kodėl „Radistų“ žmonos yra galimai susipykusios? Pastebėta, kad anksčiau grupės „Pinup girls“ narės buvo kur kas artimesnės.

„Jos anksčiau buvo grupėje, o dabar jų kartu nebesimato“, – pastebėjo Mantas.

„Na, grupės nebėra, tačiau jos tikrai nėra susipykusios. Jos – geros pažįstamos. Čia tas pats, kas klausti, kodėl Sabonio žmona nebendrauja su Marčiulionio žmona? Jeigu jie yra team mate’ai, nebūtinai turi ir jų žmonos būti“, – aiškino J. Nainys.

„Aš, manau, kad yra daug skirtumų. Skirtingais dalykais užsiima, skirtingi jų norai, požiūriai. Manau, kad kai pas mus su Ieva atsirado vaikų, tai ir draugų ratas pasikeitė, nes pakito laikas, kai galime linksmintis. Kai turime vaikų mes gana retai kur išeiname“, – pridūrė R. Mackevičius.

„Kitokių pokalbių“ vedėjas M. Katleris gerų bičiulių domėjosi, ar jie patys kada nors buvo rimtai susipykę.

„Taip, kad labai baisiai, jog trenkti durimis – ne. Dažniausiai nesutarimai vykdavo dėl darbinių reikalų. Esame gana skirtingi. Mano būdas toks, kad jei ant manęs kažkas užrėkia, aš tarsi servetėlė, kuri viską į save sugeria, nesu tas, kuris šoktų atgal. Nežinau ar tai gerai, bet tai padėdavo mums išlaviruoti“, – atsakė Jonas.

„Jis gerai sako. Jei ne Jonas, mūsų duetas jau būtų seniai išsiskyręs, nes aš esu toks. Paburbu, o po to suprantu, koks buvau kvailas ir atsiprašau. Tačiau tik tiek daugiausiai ir buvome susipykę“, – savo bičiuliui antrino Rolandas.

Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys

Laidos gale draugams buvo skirtas populiarus žaidimas, kuriame jiems buvo užduotas klausimas: „Ką nužudytum?“, „Ką vestum?“ ir „Su kuo pasimylėtum?“.

M. Katleris Rolandui davė tris skirtingus galimus variantus: Simoną Nainę, Indrę Stonkuvienę ir savo antrąją pusę – Aistę Kabašinskaitę. „Dabar tu gali sudeginti porą tiltų su šiuo atsakymu“, – nusijuokė pokalbių vedėjas.

„Šiaip gana lengva, tik reikia kažkaip fainai sudėlioti. Manau, kad tuokčiausi su Stonkuviene, nes ji yra energetiškai ir psichologiškai labai stipri moteris, todėl gyvenime niekada su ja nepražūtum, kad ir kas nutiktų. Nužudyčiau Simoną Nainę. Be jokių pykčių. O su Aiste... Na, liekas tas trečiasis variantas – švelnumo valandėlė“, – kvatojo Rolandas.

Tą patį žaidimą žaidė ir J. Nainys, tačiau vietoj jo žmonos variantuose buvo parinkta Rolando žmona Ieva. Didžėjus atsakė lygiai taip pat, kaip jo šalia sėdėjęs bičiulius.

„Tikrai nužudyčiau Ievą. Na, ta prasme, jis juk nužudė mano žmoną“, – juokėsi J. Nainys.

DELFI primena, kad „Kitokius pasikalbėjimus“ galite žiūrėti tiesiogiai DELFI TV.

O čia – pasikalbėjimų su Jonu ir Rolandu įrašas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)