Pasiteiravus, ar pati sulaukia tokių komentarų ir kaip į juos reaguoja, Indrė su šypsena sakė, kad būdama dviejų mama tuo tikrai nesistebi. Net ir žengdama M.A.M.A. raudonuoju kilimu ji mintimis buvo su šalia esančiame žaidimų kambaryje žaidžiančia vyresnėle dukrele.

„Išmokau per minutę pasiruošti (renginiams). Du vaikai gyvenime iš tiesų visko ir išmoko. Kaip kareivis (juokiasi)“, – sakė ji.

Tačiau visuomet turėjusi liekną figūrą Indrė dabar sako taip pat nesilaikanti jokių specialių dietų. „Aš valgau. Tiesiog turiu daug darbų ir daug savęs atiduodu vaikams. Tiek žindymas, tiek laiko atidavimas vaikams bei gebėjimas šalia turėti daug veiklų suteikia tokius rezultatus, bet jaučiuosi nuostabiai.

Sportu taip pat nealinu savęs: trys aukštai namuose ir du vaikai – po dešimt kilogramų kiekvienoje rankoje. Manau, kad tai yra puikus sportas (šypsosi)“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)