Dar iki vestuvių daugiau nei trejus metus santykius puoselėję Donatas ir Veronika Montvydai jau tuomet sukosi šou pasaulyje. 2010 metų pradžioje jiedu susipažino dirbdami su projektu „Tabami Goes Michael Jackson“.

Anksčiau Veronika priklausė šokėjų grupei „Sifonas“, kurią kartu su kolegomis ir subūrė, o ją šokant buvo galima matyti ne viename populiariame projekte. Tačiau dabar žinoma moteris ant parketo nebesisuka, o savo laiką ir energiją skiria namams, vyro karjerai bei vaikams. Žinoma, jiedu su Donatu neslepia, kad prireikus patarimo repeticijoje ar ruošiantis pasirodymui, savo nuomone pasidalina ir žmona.

M.A.M.A. apdovanojimuose sutikta pora neslėpė, jog pasiruošimas renginiams, koncertai ir jų užkulisiai yra erdvė, kuri jų šeimai ir augantiems dviems vaikams yra įprasta. Paklausti, kaip greitai pasiruošia raudonajam kilimui, jie taip pat nusišypsojo, nes pastariesiems apdovanojimams jiems teprireikė vos keletos minučių, nors paprastai dainininkui padeda ir stilistas Marius Stanevičius. „Tai yra tiesiog patirtis“, – laikydamas už rankos vyresnėlę Adelę šypsojosi atlikėjas.

Kartu su tėvais renginyje pasirodžiusi mažylė mielai pozavo fotografams ir bendravo su renginio svečiais, o Donatas negailėjo jai ir pagyrimų: „Ji dainavo jau būdama keletos mėnesių. Tiesa, tai tuomet darė dar vaikiška forma. Tačiau ji muzikuoja, nors Veronika daugiau laiko praleidžia su vaikais nei aš, bet ji tikrai muzikali“.

Greitai vyro žodžius patvirtina ir pati Veronika. Judviejų keturmetė mielai šoka, dainuoja ir groja. Tėvai spėja, jog augant tokioje šeimoje tai turbūt įprasta. „Tam tikros savybės matosi visada, pavyzdžiui, ar yra klausa, ar jaučia ritmą. Tačiau mes nesistengiame jos versti ar kryptingai vesti į kokį nors būrelį“, – sakė V. Montvydienė.

Veronika Montvydienė

Žinoma moteris neslepia, jog ji dažniausiai būna namuose su vaikais, kol vyras koncertuoja, repetuoja ar vyksta į gastroles. Jų šeimoje didžiausias dėmesys skiriamas Donato karjerai, nors ir ji nesijaučia šešėlyje ar nerealizuojanti savęs.

„Kai darai tai, ką nori ir esi iš tiesų laimingas, tuomet ir sekasi. Mes bendrai sutarėme (su vyru), kad dabar karjerą darys jis. Man patinka būti su vaikais, juos auginti ir taip aš save realizuoju. Jis save realizuoja scenoje, darydamas karjerą. Tikrai sau neatleisčiau, jei turėčiau mažai vaikų ar mažai jiems laiko. Ir taip gyvendama nesijaučiu neišpildžiusi savęs“, – atviravo V. Montvydienė.

Tiesa, pasiteiravus, ar juodu jau planuoja ir trečią atžalą, žinomas vyras buvo atviras – jo planuose yra ir penki vaikai. „Dabar dar trečio vaikelio nėra, o kaip bus, pamatysime“, – klausydama vyro šypsojosi Veronika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)