„Dabar viskas gerai. Žinoma, to jaudulio visada yra, tačiau Edgaras jau spėjo man pasakyti, kad praėjusiai metais mes jaudinomės labiau. O šiemet jau tikrai nieko tokio. Pernai jam buvo pirmas oficialus išėjimas ant raudonojo kilimo, o šįkart – praėjome juo ir viskas“, – penktadienio vakarą DELFI kalbėjo N. Bunkė.

„Streso pernai būto tikrai daugiau, o šiemet jaučiuosi ramiau“, – savo mylimajai antrino šalia stovėjęs Edgaras.

Apdovanojimų vakarą pora nestokojo geros nuotaikos. Natalija pasipuošė Airidos Skrickienės kurta suknele. Šį dryžuotą dainininkės drabužį gerbėjai šiek tiek anksčiau galėjo išvysti romantiškoje fotosesijoje, kurioje atlikėja įsiamžino su Edgaru.

Paradoksas, tačiau ieškoti, ką apsirengti sunkesnė užduotimi tapo ne Natalijai, o jos širdies draugui. Pasirodo, kad aukštas ir tvirtas vyras sunkiai rado sau tinkamą kostiumą.

„Tik penktadienį pasiėmėme pataisytą ir sutvarkytą pagal Edgaro išmatavimus, nes tokio stoto vyrui, pasirodo, kostiumą rasti yra labai sunku. Edgaras yra labai aukštas, taip pat yra raumeningas, todėl ir susidūrėme su šia problema“, – kalbėjo dainininkė.

Tai, kad mylimajam sunku rasti tinkamą kostiumą Natalija prabilo ir savo socialiniame tinkle, kur vis dažniau tiesiogiai bendrauja su savo gerbėjais. Žinoma moteris neslepia, kad ši veikla jai suteikia teigiamų emocijų, o fanai ją išvysta visai kitokią, nei yra įpratę matyti.

„Gaunu šimtus sekėjų žinučių, o kas trečioje būna rašoma, kad mane žmonės atrado iš naujo. Daugelis sako, kad nesitikėjo, jog esu tokia paprasta. Žmonės, matyt, pamatė, kad esu žemiška, kaip ir kitos moterys“, – pasakojo ji.

Apdovanojimų vakarą Natalija tikino didelių lūkesčių ceremonijai nekelianti, jai svarbiausia buvo smagiai praleisti laiką su mylimuoju.

„Kai nereikia dirbti ir kai į renginį ateini tik pasirodyti ant raudonojo kilimo ir pasižiūrėti šou, nėra ko jaudintis. Gera, kai nesi įpareigota, o stresas, matyt, visas atitenka tiems atlikėjams, kurie pasirodo M.A.M.A scenoje.

Tiesa, ilgai muzikos apdovanojimų N. Bunkė žiūrėti negalėjo – vos po poros valandų dainininkė kartu su kolegėmis patraukė į kelią.

„Jūs neįsivaizduojate, kaip faina tiesiog atsisėsti ir žiūrėti, kaip koncertuoja kiti. Deja, ilgai poilsiauti negalėsiu, nes su „Pop ladies“ turime koncertą. Šiek tiek pabūsime ir važiuosime koncertuoti“, – dar prieš šou išdavė ji.

Natalija Bunkė su draugu Edgaru

DELFI primena, kad praėjusių metų M.A.M.A apdovanojimai šiai porai yra ypatingi. Tuomet dar tik draugystės pusmetį skaičiavę Natalija ir Edgaras neslėpė jaudulio ir nuo tiesaus žurnalistų klausimo „Ar jūs esate pora?“ išsisukinėjo. Nepaisant to, galiausiai jie išsidavė, kad jie yra oficialiai kartu.

„Iš pradžių buvome nusprendę eiti kartu, bet ne ant raudonojo kilimo. Bet vėliau ir su Edgaru, ir su grupės merginomis pakalbėjome, kad jau ne tas amžius, jog žaistume katės ir pelės žaidimus. Paskui nufotografuos besislapstančius. Kam to reikia?“, – DELFI praėjusiais metais kalbėjo Natalija.

Pats Edgaras tuomet tikino besijaučiantis gerai, o į klausimą, ar prieš renginį ramiai miegojo, atsakė, kad ilsėjosi visą naktį.

„Aš ir jį suprantu, jam iš tikrųjų yra sudėtinga su tokiu žmogumi, kaip aš, bet mes kartu jau pusmetį, tikiuosi, kad ir ilgiau išbūsime“, - nusijuokė Natalija.

Į DELFI klausimą, kur pora susipažino, juodu nepanoro atsakyti. Natalija nutylėjo ir tai, kokioje srityje dirba mylimasis, tačiau po kiek laiko išaiškėjo, kad Edgaras dirba kriminalistu policijoje. Dabar vyras užsiima sveikų produktų prekyba.

Poros debiutas ant raudonojo kilimo buvo reta proga, kuomet juodu buvo galima išvysti drauge.

„Jis nėra viešas žmogus, todėl Edgaras mane lydės ten, kur nepatogu eiti vienai“, - prieš metus DELFI tikino dainininkė.

Apdovanojimų akimirkos:

Raudonasis kilimas:

Renginio dūzgės:

M.A.M.A užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)