Karolinos Meschino vaikinas nesusivaldė scenoje

M.A.M.A apdovanojimuose grupė „Flying Saucer Gang“ buvo nominuota net dviejose kategorijose – „Metų proveržis" ir „Metų Hip-Hop grupė", tačiau liko be titulų, kurių tikėjosi. „Metų hiphopo grupės“ kategorijoje nugalėtojais tapo „G&G Sindikatas“. Tiesa, grupė sulaukė ir daugiau apdovanojimų bei tapo vienais iš šių metų apdovanojimų favoritų. Į sceną drauge su grupės nariais užlipęs Gabrielius Liaudanskas-Svaras neslėpė džiaugsmo: „Geriausia repo grupė gavo geriausios repo grupės apdovanojimą“.

„G&G Sindikatą“ scenoje keitė ir pasirodymą surengė „Flying Saucer Gang“. Nors kategorijose, kuriose buvo nominuota, grupė taip ir liko neapdovanota, tačiau vaikinai pelnė gerbėjų simpatijų prizą. Vienas grupės narių, socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino širdies draugas Remigijus Daškevičius apdovanojimų organizatoriams pasiūlė pasirūpinti tuo, kad čia nebeliktų tų, kurių laikas praėjo. „Noriu perduoti didelius linkėjimus ir didelę pagarbą „G&G Sindikatui“, bet M.A.M.A. apdovanojimai, užleiskit vietą naujiems, tiems, kas to nusipelno“, - scenoje kalbėjo R. Daškevičius.

Karolina Meschino pritaria grubiai kritikai

Visai neseniai pristatęs lietuvišką R&B hitą su debiutiniu muzikiniu vaizdo klipu, kūrėjas Free Finga arba Tomas Narkevičius – ne naujokas Lietuvos muzikos scenoje. Jis drąsiai ir be užuolankų socialiniame tinkle pasipiktino dėl penktadienį vykusių muzikos apdovanojimų M.A.M.A. Anot kūrėjo, apdovanoti buvo ne tie atlikėjai, kurie apdovanojimų nusipelnė. Free Finga mintims pritaria ir grupės „Flying Saucer Gang“ nario Remigijaus Daškevičiaus širdies draugė, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Žinoma mergina savo paskyroje pasidalijo Free Finga išsakytomis mintimis.

„Visi suprantam, kad ne G&G yra metų hiphopas, metų albumas, kad ne Dynoro remiksas yra metų daina. Per metus mūsų scena pasikeitė drastiškai, ir pakvietimas ant scenos it dekoracijos, nėra pakankamas to įvertinimas (FSG yra metų proveržis, net lo**** aišku). Bet tai pasikeis tada, kai jūs, klausytojai, parodysit savo streamais, ėjimais į koncertus ir palaikymu. Mes ne ateinam, mes jau atėjom, ir dalint seniams apdovanojimus iš mandagumo yra juokinga. Ne apdovanojimuose esmė, čia šou, bet linkiu šiemet palaikyt jaunus atlikėjus savo ausim ir piniginėm, tada bus neįmanoma paneigti, kad šita banga yra įtakinga, ir tik taip muzikos kokybė gerės. Didžiausi linkėjimai metų hiphopo grupei „Despotin Fam“, proveržiui „Flyer Saucer Gang“, grupei „Garbanotas“, ir dainoms, kurios nebuvo nominuotos vietoje Dynoro“, - socialiniuose tinkluose rašė Free Finga.

Išvydusi tokį Free Finga komentarą, Karolina juo pasidalijo savo paskyroje. M.A.M.A apdovanojimuose grupė „Flying Saucer Gang“ buvo nominuota net dviejose kategorijose – „Metų proveržis" ir „Metų Hip-Hop grupė", tačiau liko be titulų, kurių tikėjosi. „Metų hiphopo grupės“ kategorijoje nugalėtojais tapo „G&G Sindikatas“. Tiesa, grupė sulaukė ir daugiau apdovanojimų bei tapo vienais iš šių metų apdovanojimų favoritų. Į sceną drauge su grupės nariais užlipęs Gabrielius Liaudanskas-Svaras neslėpė džiaugsmo: „Geriausia repo grupė gavo geriausios repo grupės apdovanojimą“.

„G&G Sindikatą“ scenoje keitė ir pasirodymą surengė „Flying Saucer Gang“. Nors kategorijose, kuriose buvo nominuota, grupė taip ir liko neapdovanota, tačiau vaikinai pelnė gerbėjų simpatijų prizą. Tai, kad „G&G Sindikatas“ šiemet tapo apdovanojimų favoritais, itin nepatiko grupės FSG nariams. R. Daškevičius nesusivaldė ir scenoje aštriai pasisakė apie situaciją. Karolinos Meschino širdies draugas apdovanojimų organizatoriams pasiūlė pasirūpinti tuo, kad čia nebeliktų tų, kurių laikas praėjo. „Noriu perduoti didelius linkėjimus ir didelę pagarbą „G&G Sindikatui“, bet M.A.M.A. apdovanojimai, užleiskit vietą naujiems, tiems, kas to nusipelno“, - scenoje kalbėjo jis.

Pašiurpo dėl jaunųjų atlikėjų poelgio

Gal ir nereiktų man kišti savo nosies kur nereikia ir turbūt pagal juos irgi būsiu priskirtas prie senių, bet... Aš apie tuos „ale“ jaunuosius žvaigždynus, kurie čia garsiai reiškiasi, kad nebuvo apdovanoti, ir seniams laikas pasitraukti. Vaikučiai neplautom burnom, riebaluotais plaukais, užsidėję ant savęs tai, ką radot prie kažkurio konteinerio, visų pirma, turėkite pagarbos vyresniems bendrai, o ypač tiems „seniams", kurie per daug metų tikrai nuveikė daug, o be to ir davė Jums pavyzdį, ar gerą, ar blogą, visiškai nesvarbu! Tai, kad jūs „apsitorčinę" sukūrėte kažkokį debilišką pavadinimą sau ir parašėt vieną kitą dainą, kurią suprasti gali tik pats gerai apsinešęs, tai dar nereiškia, kad jau kažką pasiekėte! Paskaičiau Jūsų vepezones ir patys gerai pasakėte, ateikite į koncertus, sumokėkite mums pinigėlių! Mikimauzai jūs, va jums ir atsakymas, jūs įdomus tik nedidelei saujelei žmonių, kurie ateina Jūsų paklausyt, o gal net neklausyt, o tiesiog nusirauti ten, kur tai darote jūs! Sukūrę vienadienę dainelę norit būti pripažinti, pamirškite! Žmonės, kurie kūrė n metų, tik po n metų buvo įvertinti! Taigi ir toliau kurkite, darykite ir galbūt vieną dieną būsite įvertinti ir Jūs! Bet šiandien vien už tai, kad esate, niekas Jums apdovanojimo neįteiks, nes tiesiog nesat dar nieko tokio nuveikę! Jau gailiuosi parašęs šį post'a, nes jūs ir jo vargu ar esate verti, vien už nepagarbą kitiems!“, - socialiniame tinkle rašė T. Rimgaila.

Tuo metu aktorė Inga Jankauskaitė akimirksniu reagavo į T. Rimgailos išsakytą nuomonę: „Paauglystė gi. Bus sunku, o vis tiek teks, suvokt, kad bet koks apdovanojimas yra dar didesni lūkesčiai ir reikalavimai sau. O tai pekla ir romantikos tame jokios. Nes jau nebegali grybo pjauti ir teisintis jaunyste“, - rašė I. Jankauskaitė.

T. Rimgaila įsitraukė į diskusiją su aktore ir patikino manąs, kad jauniesiems atlikėjams, įžūliai išreiškusiems savo nuomonę, paauglystė seniai praeityje.

„Jaunystė - toks trūkumas, kuris greitai praeina“, - aktoriaus Vytauto Šapranausko kadaise pasakytus žodžius prisiminė I. Jankauskaitė.

M.A.M.A apdovanojimų metu, kuomet ir užvirė visos šios aistros, netrūko ir aštresnio humoro. Nors šiemet Donny Montell nebuvo apdovanotas, dėmesio jam buvo skirta itin daug. Parodijų meistras Justinas Jankevičius nepagailėjo atlikėjui ir aštresnio humoro strėlių.

Į „Žalgirio“ areną penktadienio vakarą susirinko per dešimt tūkstančių žiūrovų. Ceremonijos vairas šįkart patikėtas režisieriui ir atlikėjui Vidui Bareikiui ir komikui Justinui Jankevičiui.

Penktadienio vakarą ant raudonojo kilimo netrūko ne tik seksualių suknelių, skandalingų pareiškimų, bet ir karštų bučinių. DELFI fotografai užfiksavo Nataliją Bunkę su širdies draugu Edgaru, Godą Alijevą, Vashą, Mad Money su širdies drauge Deimante, Karoliną Meschino su mylimuoju bei "Flying Saucer Gang" grupės nariu Remigijumi Daškevičiumi, Indrė Morkūnienė, Rolandas Skaisgirys ir kiti. Dar iki raudonojo kilimo pradžios vienas iš renginio organizatorių – Martynas Tyla – DELFI sakė, kad šiemet į VIP zoną norėjusių patekti garsenybių buvo visas būrys.

M.A.M.A. apdovanojimai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)