„Annai – vos dveji, bet ji – tarsi brandi, elegantiška ir tuo pačiu valiūkiška moteris, įsikibusi į juoda-balta duetą, bet mėgstanti sau paprieštarauti, įtraukdama į gyvenimą ryškių akcentų. Jos meilė stilingam naktiniam gyvenimui ir kokybiškai muzikai – nenugalima“, – sakė klubo įvaizdžio prodiuserė Indrėja Terė.

„Sentimentai ir du metai meilės“ – tokiais žodžiais svečius pasitiko kvietimai į renginį. Šventiškai nusiteikę įžymybės mielai atviravo, ką šie dalykai reiškia jų gyvenime.

„Vienareikšmiškai, šis gimtadienis man – du metai meilės! Juk čia sutikau Justą. Nuo tos akimirkos mano gyvenimas – kaip muzika su ilgu priedainiu. Paradoksas: sako, kad naktiniame klube vyro niekada nesusirasi, o aš radau!“ – juokėsi radijo ir televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė.

„Tikrai jaučiuosi išlavinusi šokių muzikos skonį per pastaruosius metus. Reikia pripažinti, kad klubinė kultūra iš esmės pasikeitė, nes ši vieta diktuoja madas. Ji – apie meilę ir meilę muzikai. Čia merginos aukštakulnius dažniausiai iškeičia į patogią avalynę, nes žino, kad Anna negailestinga ir šokdins iki ryto“, – kalbėjo Ieva.

Tinklaraštininkė Simona Burbaitė prisipažino, kad mieliau renkasi ramybę nei vakarą mieste: „Nesu aktyvi naktinio gyvenimo dalyvė. Dažnai vietoj vakarėlių savaitgaliais renkuosi poilsį ir saldų miegą, kurio po darbo savaitės kūnas tiesiog reikalauja. Bet jei jau nusprendžiu linksmintis – renkuosi stilingas ir gerą muziką grojančias vietas. Anna – kaip tik tokia. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, kuri kasmet stiprėja.“

Paklausta apie sentimentus, žinoma mergina ilgai negalvojo. „Esu itin jautri aromatams. Ilgai juos prisimenu. Į vaikystę mane akimirksniu gali sugrąžinti ką tik nuskintų lazdyno riešutų ar ryte kepamų blynų kvapas“, – atskleidė Simona.

O kokie jai atrodo pirmieji du metai meilės? „Nesvarbu, kiek laiko trunka meilė. Net kai ji baigiasi – vis tiek lieka meile. Aš meilę suprantu kaip laisvę ir pasirinkimą. Vadinasi, kiekvieną rytą pasirenki įsimylėti iš naujo – žmogų, pomėgį ar vietą“, – sakė S. Burbaitė.

Renginių organizatorė Laura Vagonė prisipažino, kad yra sentimentali, bet proto ribose: „Jausmų nevaržau, stengiuosi gyventi „iš dūšios“, nes kažką vaidinti ar statyti save į rėmus, man rodos, neturim teisės. Gyvenimas atrodo ilgas, bet lyginant su begalybe – tik trumputis akies mirksnis.“

Paprašyta apibūdinti pirmuosius dvejus metus meilės L. Vagonė atvira: „Pirmieji dveji, treji, o gal ketveri meilės metai – patys intensyviausi. Per juos tikrai galima suprasti, ar tai – iš tiesų meilė. Neturiu pomėgių, kuriuos būčiau pamiršusi po dvejų metų. Su vietomis – panašiai. Į kai kurias pasaulio šalis keliauju ne po kartą ir ne po du. Man patinka užmegzti ilgalaikius ryšius, žinoti, ko tam tikroje vietoje gali tikėtis. O su žmonėmis – kitaip. Čia jau gali atsakyti tik už save, bet ne už kitą.“

L. Vagonė – dažna renginių viešnia. „Mano darbas – organizuoti vakarėlius. Neįsivaizduoju, kaip galėčiau tai daryti gerai, jei pati juose nesilankyčiau, nematyčiau, kas ir kaip keičiasi, ko trūksta, kaip žmonės reaguoja į vienus ar kitus reiškinius. Esu gana konservatyvi, turiu vos kelias mėgstamas šokių aikšteles Vilniuje. Jas myliu dėl ten gyvenančios muzikos, o svarbiausia – dėl besirenkančių žmonių. Gera, kai personalas į tave žiūri ne tik kaip į klientą, o lyg į savotiškos bendruomenės narį. Annoje jaučiuos beveik kaip namie, kur visad rasi su kuo apkalbėti einamuosius įvykius, pasijuokti iš asmeninių sėkmių ir nesėkmių“.

Žvaigždžių pamėgtose erdvėse, primenančiose prabangius apartamentus, kuriuose – ir virtuvė-baras, ir miegamasis su didžiule lova, ir vonios kambarys su marmurine vonia, antrąjį „Anna Mesha. Butas“ gimtadienį šventė Ieva Stasiulevičiūtė, Simona Burbaitė, Laura Vagonė, Indrė ir Mantas Stonkai, Vaidas Baumila, Agnė Kulitaitė, Neringa Čukinienė, Toma Kisieliūtė, Vincas Alesius ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)