Pasiteiravus R. Skaisgirio, kodėl fotografams pozuoja vienas, nors žmona tuo metu jau buvo renginyje, žinomas vyras atsakė, jog jo kartu neima pati Vaida.

„Neima žmona. Aš esu susijęs pirmiausiai su M.A.M.A., todėl tikiuosi pačio nuostabiausio vakaro. Klauskite spaudos atstovės (apie gandus dėl šeimos griūties)“, – atsakė jis DELFI.

Tuo tarpu V. Skaisgirė ant raudono kilimo pasirodė su bičiule ir iki renginio vakarą leido bičiulių kompanijoje.

Paklausta, ar tiesa, kad judviejų santuoką ištiko krizė, ji taip pat nedaugžodžiavo. „Kaip ir kiekvienais metais, atėjau su geriausia nuotaika ir tikėdamasi pačios gražiausios šventės, ką kasmet iš M.A.M.A. apdovanojimų ir pavyksta gauti: daug geros muzikos, daug talentingų žmonių, iškilios, pakilios, šviesios nuotaikos ir net jei tuo periodu nebūna viskas labai gerai, žinau, kad čia atėjus būna šventė“, – kalbėjo ji apie renginį.

Atsakydama, kodėl pozavo atskirai, Vaida taip pat išliko lakoniška: „Galiu tik nusišypsoti. Šia tema ilgą laiką nekalbu ir nekomentuoju. Tai yra niekieno reikalas“, – kalbėjo ji.

Anksčiau renginiuose pora visuomet pasirodydavo kartu ir mielai pozuodavo fotografams kartu susikibę už rankų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)