Kaip rašoma spaudos pranešime, Mantas ir Jolanta atviri – 22 metų skirtumas netapo kliūtimi artimiems santykiams, tačiau po to, kai apie tai ėmė rašyti spauda, pasipylė piktų tautiečių komentarai. Todėl Jolanta laidos kūrybinės komandos prašymu specialiai parašė dainą, kurios žodžiais tapo patyčių kupini tautiečių komentarai, skirti jai ir jos antrajai pusei.

„Joks vyras manęs taip nevertino ir negarbino kaip Mantas”, – pasakojo Jolanta.

Primename, kad laidoje dalyvaujanti J. Naruševičiūtė praėjusiais metais DELFI davė atvirą interviu apie savo sunkų gyvenimą, emigraciją ir it žaibas jaunesniam dainininkui trenkusią meilę.

Jolanta DELFI interviu neslėpė, kad pamilusį jaunesnį vyrą, žinojo, kad žmonės laidys aštrias replikas, pabrėžiant jų amžiaus skirtumą, tačiau sunkios gyvenimo pamokos ją išmokė džiaugtis ir gyventi šia minute.

„Žmonės iki šiol prieina prie mūsų, sako, kad visokių gandų yra prisiklausę, o pabendravus, paaiškėja, kad viskas su mumis yra gerai. Gyvenime aš praėjau daug – ir vargo, ir skausmo mačiusi, bet nepalūžau. Tikiu, kad gyvenimas mane paprasčiausiai apdovanojo. O kiek jau mes su Mantu būsime kartu, parodys laikas“, – sakė ji.

Pašnekovė juokavo, kad ji ir jos mylimasis vos spėja suktis: koncertai, buitis, kelionės... „Dabar planuoju leisti muzikinį albumą, kol kas ieškau kompozitorių. Norisi kažką po savęs palikti, juk negalima gyventi be svajonės“, – tikino dainininkė.

Jolanta pasakojo, kad užsieniečiai į jų porą nė nekreipia dėmesio, o štai lietuviai taip ir laukia progos įgelti.

„Mes nesireklamavome. Nesislėpėme, tačiau per daug savo santykių neviešinome. Galvojome, kam to reikia. Apsišlifuoti vis tiek reikėjo. Aš turbūt jį užkariavau ne savo ypatingu grožiu, o išklausymu, meile, rūpesčiu. Ko vyrams labiausiai reikia. Iki šiol po 10 kartų į dieną vienas kitam skambiname ir susirašinėjame. Meilė mūsų santykiuose yra, nors ir keista, bet ji yra. Žmonės kalbėjo, kaip galime būti kartu. Na, bet va, galim. Ir ką jūs man padarysit?“, – tąkart juokėsi pašnekovė.

Savo gyvenimo istorija, dainininko karjera ir emigranto dalia su DELFI dalijosi ir M. Vygantas.

„Aš vadovavausi širdimi, savo vidine emocija, jausmais. Tiek aš, tiek Jolanta turėjome savo praeitį, kurioje būta kitų draugysčių, santykių. Visa tai mums davė labai daug patirties – ir geros, ir blogos. Išugdė mus kaip asmenybes. Taip, tarp mūsų iš tikrųjų yra didelis metų skirtumas, tačiau nesijaučiu atitinkantis savo metus. Ieškojau žmogaus, kuris mane suprastų ir mylėtų tokį, koks aš esu. Iki Jolantos turėjau santykių, tačiau teko nukentėti nuo nelaimingos meilės. Pasirinkau negatyvius žmones aplink save, buvau ir pats negeros dūšios, savanaudis, melagis. Tapau toks, nes mane supo tokie pat žmonės, jie vedė mane iš kelio. O Jolanta buvo tas žmogus, kuris mane apsuko 360 laipsnių kampu ir visiškai pakeitė mano gyvenimą. Ji išgelbėjo mane ir padarė nauju žmogumi – tokiu, koks esu dabar“, – kalbėjo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)