Pildoma.

DELFI primena, kad dar praėjusių metų rugsėjo 13 dieną P. Aršauskas išsiskyrė su savo dukters mama Diana Taraškevičiūte-Aršauskiene. Po ilgų bandymų ir vėl būti kartu porai susitaikyti nebepavyko.

Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė susižadėjo

Paulius ir Diana įspūdingas vestuves iškėlė 2017-ųjų metų liepos 7-ąją Vilniaus arkikatedroje. Vėliau jiems gimė dukra.

Vos tik pasukęs skirtingais keliais su žmona Paulius prabilo apie jaumus Eglei Malinauskaitei. Tačiau tuo metu santykių su savo vaiko mama oficialiai Diana dar nebuvo nutraukęs. Netrukus po šio skandalo žinomas vyras DELFI tikino padarysiąs viską, kad žmona ir vaiko mama jam atleistų. Po įvykusios dramos vyras dar mėgino išsaugoti savo santuoką ir socialinuose tinkluose deklaravo meilę šeimai bei dukrai, tačiau nesėkmingai ir galiausiai vėl grįžo pas mylimąją Eglę.

Pasklidus žinioms apie poros sužadėtuves, tiek Eglė, tiek Paulius DELFI neigė kalbas apie būsimas vestuves.

Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

„Apie kokias vestuves jūs kalbate? Nejuokaukit“, – dar sausio pradžioje sakė E. Malinauskaitė.

Nepaisant to, socialiniuose tinkluose pora dalijosi iškalbingomis nuotraukomis su galimu sužadėtuvių žiedu. Viename iš kadrų kriptoverslininkas džiaugėsi: „Mano naujoji būsima žmona. Spėkite kas?“ – savo sekėjus „Instagram“ tinkle intrigavo P. Aršauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)