Vyras patikino, kad jiems gimė sūnelis, kuris yra sveikas, o Gerda šiuo metu jaučiasi gerai.

„Ji jaučiasi gerai, viskas yra gerai, esame laimingi“, – sakė vyras.

Vardo savo vaikeliui pora sako dar neišrinkusi. Pokalbio metu Andrius paatviravo, kad dalyvavo gimdyme.

„TV Pagalbos“ žurnalistė kiek anksčiau DELFI prasitarė, kad iš pradžių, kai dar tik sužinojo, kad laukiasi, svajojo apie dukrelę. Penkiolikmetį sūnų Marką iš pirmosios santuokos auginanti G. Žemaitė sakė, kad žiūrėdama į dvi savo sesers mergaites vis pasvajodavo, jog ir pati galės vieną dieną puošti dukrelę ir kartu dalintis paslaptimis. Tačiau žinią, kad jiems gims sūnus sužinojęs Andrius apsidžiaugė. Vyras jau žino, kad sūnų vešis kartu į žvejybą, pasakos apie planetas ir perduos savo gamtos mokslų žinias.

„Vyras tikrai norėjo berniuko ir jau dabar man pasakoja, kaip daug kartu nuveiks. Abiejų mūsų vaikai jau dideli. Mano sūnui ir jauniausiam Andriaus sūnui jau po penkiolika metų. Vaikai tikrai greitai auga, todėl šis mažylis bus mūsų abiejų džiaugsmas.

Žinote, kai pagalvojau, kad jau po trejų metų sūnus išvyks studijuoti, o mokytis jis nori užsienyje, pasidarė labai liūdna“, – DELFI prasitarė televizijos laidų vedėja.

Žinoma moteris prisimena, kad gimus pirmagimiui ji dažnai susidurdavo su nežinomybe ir stresu. Markas buvo neramus vaikas, o ji tuo metu dar neturėjo vaikų auginimo patirties, todėl viskas atrodė baisu, o vos tik kas nutikdavo, skubėdavo ir pas gydytoją. Dabar jai viskas atrodo kitaip ir paprasčiau.

Nėštumas nebuvo lengvas

TV3 gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ pora pasakojo, kad kadangi judviejų vaikai iš ankstesnių santykių jau dideli, susilaukti mažylio buvo didelis džiaugsmas ir laimė. Nepaisant to, iš pradžių girdėtos gydytojų prognozės ir rizikos jų nedžiugino.

„Atėjo tas metas, kai visi klausinėjo ir vizualiai jau matosi. Neįmanoma nuslėpti. Aišku, slėpti nebuvo tikslo, bet džiaugtis neskubėjome be medikų rekomendacijų

Medikai nemelavo ir sakė, kad vaikeliui gresia rimtas pavojus. Vieną dieną tiesiog teko skubiai vykti į ligoninę. Minčių buvo įvairiausių ir tos paros buvo sunkios. Tačiau šiandien galima atsipūsti. Visas pavojus praėjo. Turbūt to žodžiais neįmanoma nupasakoti, kaip tai sunku ir kaip jautiesi. Kad ir ką medikai pasakojo, tikėjau, kad viskas bus gerai. Buvau kaip kiaušinis ir tas dienas nueidavau tik tą metrą iki tualeto“, – laidoje pasakojo Gerda.

Anot Andriaus, kritinėmis buvo ne tik trys dienos ligoninėje, bet ir visos trys savaitės, kai pora gyveno nerimastingu laukimu.

„Tas rizikos faktorius išliko ir po to. Tai nebuvo gerai, nes patologija buvo rimta. Mačiau, kaip ji nori to vaiko. Ji vaikšto su tuo nėštumo testu iškelta nosimi. Ir tuos rūbelius jau rinkosi. Tai buvo sunku ir man. Pats sau pasakiau, kad sekančio karto jau nebus“, – pasakojo prodiuseris.

Vestuvių data – prasminga

DELFI primena, kad pora susituokė du kartus – 2017-ųjų balandžio 19-ąją jiedu aukso žiedais apsimainė egzotiškame Tailande, o gegužės 6-ąją Gerda ir Andrius vienas kitam antrąjį „taip“ ištarė Marijampolėje.

Balandžio 19-oji šventei buvo pasirinkta ne atsitiktinai. „Norėjau datos, kuri man buvo labai svarbi – mano tėvų vestuvių datos. Jie labai gražiai ir laimingai nugyveno visą gyvenimą. Santykius, manau, reikia įteisinti tada, jei pora galvoja turėti vaikų. Mes dar galvojame turėti“, – dar prieš nėštumą yra kalbėjusi G. Žemaitė.

Anot žurnalistės, jos vyras yra puikus tėtis, kuris visuomet pasirūpina ne tik vaikais, bet ir bendra buitimi. Būtent dėl to moteris norėjo susilaukti ir bendrų vaikų.

„Jis yra nuostabus tėvas. Jis vaikais be galo rūpinasi, jo santykis su vaikais ir tai, kaip jis su jais bendrauja – apie tai galiu atsiliepti tik geriausiai. Turbūt ne veltui pasirinkau šitą vyrą būti savo vaiko tėčiu“, – laidoje „Raudonas kilimas“ yra sakiusi G. Žemaitė.

Netrukus po vestuvių pora kartu apsigyveno Kaune.

Susipažino kavinėje

G. Žemaitė laidoje „Raudonas kilimas buvo atskleidusi, kaip ji susipažino su A. Žemaičiu.

„Nors aš „TV pagalbą“ anksčiau žiūrėdavau, bet kas yra Andrius Žemaitis, nežinojau. Jis man pasakė, kad nori pakviesti prisidėti prie projekto, pabandyti. Pagalvojau, kad susitikti verta. Jis atvyko į Marijampolę, mes susitikome kavinėje“, – pasakojo ji.

„Viskas buvo paprastai, natūraliai ir organiškai. Mes bendravome kartu su savo vaikais, pramogaudavome. Ir aš pamačiau, kad tai yra žmogus, kuris patinka mano vaikams, aš susikalbu su jos vaiku. Tai nebuvo kažkoks smūgis – ji visada buvo šalia“, – mylimajai TV laidoje antrino A. Žemaitis.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)