Paklausta, kaip kilo idėja ant kūno įamžinti būtent albumus, Monika naujienų portalui DELFI pasakojo, kad albumai jai – itin svarbūs, mat jų reikšmė ir vertė gyvenime nepasikeis.

„Jie yra istorija, o istorijos neištrinsi. Man tai yra taip žavu, tai mano gyvenimo dalis, kuri niekuomet nebekis. Dėl to ir nusprendžiau išsitatuiruoti“, - naujienų portalui DELFI apie naują tatuiruotę ant sprando kalbėjo M. Pundziūtė-Monique.

Pasakodama apie naujosios tatuiruotės vietą, Monika patikino, kad sprandas yra būtent ta vieta, kurios ji pati niekuomet nemato. Anot atlikėjos, jai tai – gražu.

Albumui „Virš Vandens“ davėme, Vytauto Bikaus dainos, pavadinimą. Joje pagrindinė priedainio frazė skamba taip: „Laikysiu galvą virš vandens“. Man gražu, kad simbolika atsiliepia ne tik pačioje tatuiruotėje, bet ir vietoje, kurioje ji yra. Kadangi kai būnam vandenyje, būtent tiek mūsų kūno būna iškilę virš vandens: galva ir sprandas. Manau puiki vieta tatuiruotei, kuri neša dainos mintį, idėją ir tuo pačiu albumo pavadinimą, kas savaime yra istorija“, – DELFI pasakojo Monique.

Atlikėja pokalbio metu atskleidė, kad tatuiruojantis juto nestiprų skausmą. „Skausmas buvo vos vos juntamas, tarsi gnaibymas, diskomfortas, kurį jutau vos keletą minučių“, - pasakojo ji.

Monikos šeimos nariai apie Monikos planus pasidaryti naują tatuiruotę žinojo, todėl ją išvydę nenustebo.

„Jiems apie tai pasakiau jau kaip faktą, kad išsitatuiravau. Tačiau man labai patiko Aido Šumsko, kuris yra šio dizaino kūrėjas, teigiama reakcija. Nemaniau, kad jis taip sureikšmins šį dalyką. Jis sakė, kad ne kiekvieną dieną jo kūrinys atsiduria ant kažkieno kūno“, - DELFI pasakojo Monique.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)