Pati V. Tarasovienė sakė, kad šia tema kalbėti daugiau nenori ir komentuoti savo vakaro aprangą atsisakė sakydama, jog ir taip daug apie tai kalbama.

Tačiau išgirdusi kritiką atsakyti nusprendė dainininkę puošusi stilistė Milda Metlovaitė. Ji DELFI sakė, jog glaustinukę sukūrė dizainerė, kuri dėl kilusių kalbų labai išgyvena.

Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė

„Buvo pasitikėta dizainere, kuri sukūrė ir buvo už jį atsakinga. Per generalinę repeticiją gavome tai, ką gavome...

Tai pamoka, kad su kai kuriais žmonėmis nebedirbsime. Dizainerio pasirinkau neatskleisti. Žinau, kad ji dėl to išgyvena ir tikiu, kad iš savo klaidų mokomasi“, – kalbėjo ji DELFI.

Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė

Primename, jog praėjusią savaitę vykusių „Žmonės“ apdovanojimų scenoje pasirodė ne vienas atlikėjas. Tarp jų buvo ir kurį laiką taip aktyviai nebekoncertuojanti klaipėdietė dainininkė Violeta Tarasovienė. Ir nors suknelė, su kuria V. Tarasovienė buvo lynais nuleista į sceną, sulaukė daugybės komplimentų, vėliau scenos atstovė liko tik su klasikiniu juodu švarku ir ilgu sijonu iš plunksnų. Dar vėliau – tik su po šiais drabužiais buvusia glaustinuke, kuri ir tapo apkalbų objektu.

Visas renginio akimirkas galite pamatyti čia:

Ant raudonojo kilimo rinkosi išsipustę vakaro svečiai. Tiesa, iš anksto žinoję, kad vakaro aprangos kodas yra „Black tie“ (liet.juodas kaklaraištis), pataikė toli gražu ne visi:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)