Į prašmatnų renginį E. Vitulskienė atvyko kartu su savo vyru, dainininku Merūnu Vitulskiu, kuris apdovanojimuose taip pat turėjo atsakingą vaidmenį – paskelbti „Metų muzikos žmogų“, kuriuo tapo Mirga Gražinytė-Tyla (visą nominantų ir nugalėtojų sąrašą rasite čia).

Pasiteiravus, o kokį apdovanojimą savo vyrui skirtų Erika, moteris ilgai nesvarstė. Anot jos, Merūnas yra kupinas meilės. „Aš jį tikrai apdovanočiau už tą visokeriopą meilę. Juk tik ji verčia suktis pasaulį. O man Merūnas yra pats mylimiausias“, – apdovanojimų vakarą šyptelėjo E. Vitulskienė.

Leon Somov, Merūnas Vitulskis

Ant raudonojo kilimo žinoma moteris lipo vilkėdama savo mados namų kurtu drabužiu, kurį Erikai specialiai pasiuvo jos dizainerės.

„Visada sakau, kad reikia pabrėžti liemenį, tą stengiausi padaryti ir šiame modelyje. Bandau savo žodžius realizuoti. Pasirinkau raudoną spalvą, norėdama parodyti, kad nereikia bijoti savęs, ryškių spalvų. Kviečiu ir kitas moteris išdrįsti, nebijoti, išbandyti kažką naujo“, – DELFI kalbėjo pašnekovė.

„Jaučiuosi smagiai. Tokie renginiai priverčia pasitempti. Gera sutikti senus kolegas, draugus ir kitus pažįstamus. Jaučiu tik teigiamas emocijas. Neinu ten, kur gali būti kitaip“, – penktadienio vakarą kalbėjo drabužių kūrėja.

Praėję metai E. Vitulskienei buvo prasmingi – ji atidarė savo vardo mados namus, skirtus „plius“ dydžio moterims, taip pat tapo TV laidos vedėja. Kuo Merūno žmona stebins ateityje?

„Nelabai galiu išduoti. Esu tas žmogus, kuris labiau mėgsta patylėti ir daugiau padaryti. Kai padarysiu – tada ir papasakosiu. Nemėgstu kalbėti apie tai, ko dar negaliu apčiuopti, paliesti ar laikyti savo rankose. Net ir svajones laikau savyje, nes jos išsipildo tik tada, kai jas pirmiausia sugebi tyliai išsaugoti“, – tiki ji.

Pasiteiravus, ar pasiruošti iškilmingam renginiui, kurio aprangos kodas diktavo itin prašmatnų įvaizdį – black tie, Erikai prireikė nemažai laiko, pašnekovė nusijuokė.

„Užgaišome vieną kitą valandėlę. Tiesą sakant, Merūnas jau sakė: „Ar galime nors kartą nevėluoti?“. Bet vis tiek šiek tiek pavėlavome. Svarbiausia, kad spėjome į ceremoniją“, – šypsojosi žinoma moteris.

E. Vitulskienė buvo nominuota „Metų mylimiausio žmogaus“ kategorijoje, tačiau prizas atiteko ne jai, o garsiam šokėjui, fotografui Nagliui Bierancui. Atsiimdamas apdovanojimą socialinių tinklų žvaigždė neslėpė susijaudinimo.

„Kokia nesąmonė. Prieš metus ant bajerio pagalvojau, kad surinksiu 100 000 sekėjų. Viskas pavyko greičiau. Dar vakar šokau šioje scenoje, o šiandien atsiimu apdovanojimą. Noriu visiems padėkoti. Už laisvę gyventi ir laisvę mylėti“, – kiek sutrikęs sakė N. Bierancas.

Visos renginio akimirkos:

Raudonasis apdovanojimų kilimas:

Renginio dūzgės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)