Penktadienio vakarą ant raudonojo kilimo netrūko ne tik seksualių suknelių, skandalingų pareiškimų, bet ir karštų bučinių.

DELFI fotografai užfiksavo Nataliją Bunkę su širdies draugu Edgaru, Godą Alijevą, Vashą, Mad Money su širdies drauge Deimante, Karoliną Meschino su mylimuoju bei „Flying Saucer Gang“grupės nariu Remigijumi Daškevičiumi, Indre Morkūniene, Rolandas Skaisgirys ir kt.

Dar iki raudonojo kilimo pradžios vienas iš renginio organizatorių – Martynas Tyla – DELFI sakė, kad šiemet į VIP zoną norėjusių patekti garsenybių buvo visas būrys.

„Jei vienais metais nepapuolėte, tai žiūrėkite – kitais metais papulsite. Pirmenybė visada yra teikiama muzikos srities atstovams. Taip pat tiems, kurie artistams kuria drabužius ar kitaip prisideda prie šou dalies. Visi tokie žmonės turi tam tikrą pirmumo teisę – mes visada juos norime matyti. O nepageidaujamų asmenų, ko gero, nėra. Dalis žmonių paprasčiausiai į apdovanojimus nėra kviečiami todėl, kad vietų skaičius yra ribotas. Kiek žinau, net ir dabar turime problemų su laisvomis vietomis, nes jų trūksta tikrai nusipelniusiems žmonėms, kurie kažką nuveikė šiais metais. Deja, net ir jiems gali neatsirasti vietos. Iš anksto pasakau – mes atsiprašome tų, kurių nepakvietėme, kurie jaučiasi verti būti apdovanojimuose, tačiau nepapuolė. Tikrai nuoširdžiai atsiprašau, bet arena nėra guminė. Būna, kad susitinku žmones po apdovanojimų ir jie sako: „Pamiršai mane“, tačiau ne, nepamiršau. Matyt, tam buvo kažkokia priežastis arba to padaryti mums neleido taupumas. Aš su savo gera širdimi tikrai sukviesčiau visus, kiek galima“, – DELFI juokavo M. Tyla.

Anot renginio organizatoriaus, sudarinėjant VIP žmonių sąrašą išeikvojama nemažai pastangų ir laiko. Nepaisant to, persona non grata čia nėra – vienintelis esantis trukdis, kuris neleidžia pakviesti garsenybių, kiek norisi, yra paprasčiausias vietų trūkumas.

Įdomu tai, kad garsenybės, norėdamos patekti į VIP sąrašą ir suspindėti ant raudonojo apdovanojimų kilimo, yra pasiryžusios net maldauti ir kaulyti nemokamo bilieto iš pačių M.A.M.A organizatorių. O jei šis planas neišdega – kvietimą į ceremoniją bandoma gauti per asmenis, kurie nenori ar negali pasirodyti minimame renginyje.

M.A.M.A. raudonasis kilimas - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (599)