Po dvejų metų pertraukos dainininkė sako grįžusi ne tik į gyvenimą, bet ir į įrašų studiją, kurioje skamba jos naujos dainos.

„Tie metai buvo juodžiausias laikotarpis mano gyvenime. Jau nemaniau, kad man pavyks pakilti iš tos tamsios bedugnės, – neslepia Mia. Tačiau šiandien mano širdis ir vėl dainuoja, o akys – juokiasi“.

Laidoje pasiteiravus, ar jos širdis šiandien yra laisva, dainininkė šyptelėjo.

„Mano širdis laisva yra absoliučiai. Aš visada kažką myliu, turiu omenyje, kad myliu savo vaiką, mamą, tėtį, draugus. O vyrų man nereikia“, – tikino ji.

Dainininkė pasakojo nusivylusi santykiais, todėl sunkiai galėtų pasitikėti nauju žmogumi.

„Man reikia pauzės mano gyvenime. Kol kas ta gera pauze labai mėgaujuosi, nesijaučiu vieniša, turiu daug dėmesio, grįžo visi mano draugai. Tai tas momentas, kai eini kavos, kai nereikia nieko prašyti. O anksčiau taip būdavo. Bijodavai paklausti, ar galima išeiti su drauge susitikti. Tiesą sakant, geriau net neklausdavau, o pameluodavau ir išeidavau, o vėliau mane pričiupdavo, vykdavo pykčiai. Taip būdavo. Negalėdavau sėdėti namuose. Tai dabar turiu tą etapą, kai man niekas nesako, kada grįžti – jei noriu, galiu iki vakaro sėdėti su drauge ir niekas man nieko nesako. Ši laisvė man verta milijono“, – laidoje „Prieš srovę“ kalbėjo garsi atlikėja.

Nepaisant to, kalbėdama apie praeitį dainininkė interviu metu pravirko, o keletą kartų filmavimą net teko nutraukti. Pasirodo, kad dar ne visos širdies žaizdos jai užgijo, todėl ir Mios balsas virpėjo, o akyse tvenkėsi ašaros.

„Buvo vienas vasaros rytas, kai aš atsikėliau po visų savo dvejonių ir pasakiau: „Viskas, aš pradedu naują gyvenimą“. Buvo labai lengva, buvo labai jautru. To momento turbūt niekada nepamiršiu. Kai tai pasakoju, atrodo, kad aš visa tai išgyvenu antrą kartą“, – pasakojo pašnekovė.

„Supratau vieną esminį dalyką, kad žmonės yra pats didžiausias turtas, kokį mes turime aplinkui – be jų mes esame niekas. Esu labai daug kam dėkinga, už tą stojimąsi antrą kartą“, – ašarų neslėpė Mia.

Prieš dvejus metus dainininkė buvo užsisklendusi ir nuo savo gerbėjų kruopščiai slėpė tai, kad iškart po vestuvių su antruoju vyru ji jau galvojo apie skyrybas. TV3 laidoje Mios lūpose ne kartą nuskambėjo žodis „tragedija“.

„Kai dabar atsisuku į tą laiką, tai aš išvis galvoju, kaip aš galėjau išgyventi. Tai buvo labai arti tragedijos. Iš tikrųjų kiekviena diena buvo tragedija. Nueidavau miegoti ir keldavausi su mintimi, kad viskas yra blogai. Atrodė, kad ta šviesa mano gyvenime taip niekada ir nebeateis. Viskas atrodė beviltiškai. Nebenorėjau tęsti savo karjeros, net atsisveikinimo turo daryti. Man atrodė, kad esu niekam nereikalinga, jog niekas manęs nepasigestų“, – liūdnai kalbėjo ji.

Anot dainininkės, restorano žlugimas, bankrotas nebuvo patys baisiausi dalykai – didžiausią įtampą jos gyvenime kėlė santykiai su sutuoktiniu, už kurio ji buvo ką tik ištekėjusi. Mia atskleidė, kad po jų stogu buvo visko – pykčių ir net smurto protrūkių, po kurių tekdavo kviesti policiją.

„Buvo begalė visokių negražių, negerų dalykų. Tuo metu mane likimas labai stipriai sudaužė, o aš tikrai kritau ir dužau į šipulius visapusiškai. Kalbu ne tik apie restoraną, buvo ir kitų blogų dalykų mano gyvenime. Buvo sunku atsistoti, bet man labai padėjo vienintelis svarbiausias žmogus, gyvenimo variklis – mano sūnus. Kai atsukau savo gyvenimišką filmą atgal, supratau, kad ir karjerą padariau dėl jo, stengiausi dėl jo, per jį ir kartu su juo“, – prieš kameras šyptelėjo moteris.

Šiandien Mia prisiekia: „Netekėsiu daugiau niekada, taigi, vyrai, net nebandykite savo laimės“.

„Man be proto yra gerai gyventi vienai. Supratau, kad dabar yra mano aukso amžius“, – pridūrė ji.

Žvelgdama į praeities santykius, dainininkei pirmiausiai šauna mintis apie kalėjimą.

„Kiek aš buvau santykiuose, aš amžinai buvau kalėjime, kuomet visada jutau kontrolę. Visko buvo. Dabar aš gal ir galėčiau turėti žmogų, bet turėčiau turėti jį toliau – tik draugauti, o ne gyventi kartu. To nebenoriu“, – laidoje tikino Mia.

Dainininkė pirmą kartą ištekėjo labai jauna, neturėjo nė 20-ies metų. Po pirmosios santuokos Miai gimė sūnus, kuriam šiandien jau 18-ika metų. Vaikinas gyvena kartu su mama Vilniuje. Santykiai su pirmuoju vyru atlikėjai nenusisekė, todėl ji su vaikeliu ant rankų iš provincijos persikėlė gyventi į galimybių miestą – Vilnių. Čia ji pradėjo siekti dainininkės karjeros ir netrukus susipažino su N. Antanavičiumi.

Mios dėmesio ir meilės siekęs vyras kartą nupirko visas gėlių parduotuvėje buvusias rožes. „Jaučiausi laiminga ir įsimylėjusi – tarsi pasakoje“, – santykių pradžią su antruoju savo vyru pamena dainininkė.

„Esu linkusi gražiai galvoti apie žmones, nesvarbu, kad ir kiek jie blogo man pridarę. Noriu tikėti, kad yra ta pasaka gyvenime. Mūsų pasakai nebuvo lemta gražiai pasibaigti, tačiau ji prasidėjo pasakiškai. Jis buvo princas ant balto žirgo ir buvo pelenė. Jie abu pamilo vienas kitą, buvo vestuvės“, – TV3 laidoje pasakojo scenos garsenybė.

Nors dažnos gėlių puokštės, dovanos ir dėmesys apsuko Miai galvą, dainininkė tikino, kad vestuves ji atidėliojo net tris kartus.

„Matyt, tai buvo ženklas, kad nieko gero iš mūsų santuokos nebus. Bet, deja, tuomet aš buvau akla ir kurčia paties likimo man siunčiamiems ženklams“, – prisipažino ji.

Netrukus, sutuoktinio paskatinta, Mia Druskininkuose atidarė prabangų restoraną, kuris gyvavo vos keletą mėnesių. Įmonės kasa buvo nuolat tuščia, pajamos buvo nulinės, o išlaidos buvo kosminės.

„Už tuos pinigus būčiau galėjusi nusipirkti ištaigingą butą Vilniaus centre“, – apmaudo neslėpė dainininkė.

Antrą kartą išsiskyrusi Mia, kaip pati sako, gydosi žaizdas ir alergiją vyrams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (723)