K. Meschino, kuri buvo nominuota „Mylimiausio metų žmogaus“ kategorijoje, penktadienio vakarą atvyko pakeitusi plaukų spalvą. Neseniai blondine buvusi mergina ir vėl panoro eksperimentų, todėl, derindamasi prie savo mėlynplaukio širdies draugo, taip pat panoro išbandyti šį plaukų atspalvį.

„Norėjau plaukus prisiderinti prie suknelės. Turėjo būti šviesiai mėlyni plaukai, tačiau išėjo žalsvoki, teko taisyti ir galutinis rezultatas išėjo būtent toks“, – DELFI šyptelėjo „Instagram“ įžymybė.

Tiesa, mėlyna spalva porą siejo ne tik kalbant apie plaukus, o ir pažvelgus į jų aprangą – Remigijus vilkėjo mėlynos spalvos kostiumą, o Karolina – kiek šviesesnę tos pačios spalvos suknelę. Abu įsimylėjėlius apdovanojimams puošė tas pats stilistas.

„Didžiulis ačiū keliauja Kęstui Rimdžiui, kuris mus puošė šį vakarą, net Remis į kostiumą įlindo“, – nusijuokė Karolina.

Įprastai laisvalaikio aprangą dėvintis reperis taip pat nusijuokė iš mylimosios žodžių. „Ne visai įprasta vilkėti kostiumą, tačiau priimtina. Mokykloje teko nešioti uniformą“, – paaiškino jis.

Nors skelbiant „Mylimiausio metų žmogaus“ nominaciją scenoje buvo ištartas ne jos, o Naglio Bieranco vardas, Karolina tikina dėl to tikrai nesisielojanti – veikiau priešingai – statulėlę atsiėmęs žmogus jai yra labai artimas, todėl ji nuoširdžiai džiaugiasi jo sėkme.

Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino

„Galvojau, kad geriau laimėčiau ne aš. Baisiai jaudinausi. Šiais metais apdovanojimai man atrodo gerokai rimtesni, solidesni, o visi nominantai, kurie buvo paskelbti, yra nusipelnę Lietuvai, padarę begales žygdarbių, todėl jaučiausi šiek tiek ne į temą. Kalbant apie „Mylimiausio žmogaus apdovanojimą“, man tikrai nė kiek neapmaudu, kad jį laimėjo Naglis – tai jo laikas, šie metai yra jo metai. Aš jį labai palaikau, esame draugai, todėl džiaugiausi kaip už save“, – iškart po ceremonijos kalbėjo K. Meschino.

Šalia merginos stovėjęs Remigijus penktadienio vakarą labiausiai palaikė būtent savo mylimąją.

„Labiausiai šį vakarą palaikiau Karoliną, norėjau, kad ji laimėtų, tačiau pats savo akimis mačiau, kad šiemet ji labiau palaikė Naglį“, – šyptelėjo jis.

Pasibaigus oficialiajai daliai, daugelis garsenybių įsisuko į neformalų vakarėlį. Dūzgėse besisukę Karolina ir Remis DELFI fotografui dovanojo meilės kupinus kadrus ir spinduliavo laime.

Raudonasis kilimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)