K. Tarasevičiūtė papasakojo, kad dar 2003 metais, vienos mokyklos šventės metu, klasiokė netyčia smogė jai į nosį. Paaiškėjo, kad jos nosis lūžo. „Kam tai yra nutikę žino, koks nesustojamas kraujo fontanas prasidėjo... Mokykla bijodama rizikinių mokesčių greitosios neiškvietė.

Sėdėjau kaip visiška našlaitė. Viena ranka laikydama veidą valiau aplinką, nes kraujavimas truko labai ilgai. Su visom spalvom šiaip ne taip stipriai iškreiptas kaulas apgijo. Tėvai nekreipė dėmesio, nes jie buvo Palangoje, o aš Vilniuje“, – pasakojo ji savo „Facebook“ įraše ir pridūrė, kad mokytojai visiškai nereagavo į šį įvykį. Tarsi nieko nebūtų įvykę.

Kristina Tarasevičiūtė

Tačiau nosis vis dėlto nesugijo tinkamai ir nepriminė tos, kokia buvo anksčiau. „Ir tik vyriškoji lytis tiesiai man į akis nepraleisdama progos sakydavo, kad mano nosis atrodo kaip b****. Pirma frazė man pamačius va būtent tokia ir būdavo. Prisiminkite save 17, 18, 19, 20-ies + dar kabėmis. Kaip tai jautru“, – pasakojo Kristina.

Vėliau išvykusi po mokyklos šokti į baleto teatrą ji uždirbo pirmuosius savo pinigus, kuriuos ir skyrė nosies operacijai. Atlikus nosies rekonstrukciją ji galėjo lengviau atsikvėpti. „Noriu paskatinti visus susigrąžinti save ir vėl pradėti kvėpuoti abiem šnervėmis. Atsistatymo laikotarpis buvo lengvas. Nubudusi po narkozės, nors ir dainavau dainą apie ramunėles (neklauskite) apsiverkiau iš laimės.

Žinot kodėl? Nes kaire akimi nebemačiau savo nosies tiesiai prieš akį. Iš karto supratau – operacija pavyko. Jau kitą dieną su super krūta palatininke, kuriai po trijų vaikų krūtinės vietoje matėsi šonkauliai ir ji pasididino krūtinę iki B dydžio, rūkėme pasislėpusios. Tiesa, nosis visiškai susiformavo per dvejus metus. Tad tos, kurios manote, kad jau vasarą turėsite gražią nosytę, jei dabar pasidarysite operaciją, nepamirkite, kad geriausiu atveju tai bus po metų“, – dėstė žinoma balerina.

Kristina Tarasevičiūtė

Dabar Kristina atrodo taip:

Kristina Tarasevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)