Tradiciniuose „Aukso lašas“ apdovanojimuose buvo galima sutikti grupės „Patruliai“ vokalistą Algirdą Radzevičių su žmona bei taip pat atlikėja Milisandra, operos solistą Merūną Vitulskį su žmona Erika, atlikėją Justiną Lapatinską, dainininkę Nataliją Bunkę su gyvenimo draugu Edgaru, atlikėjai Anžela ir Žygimantas Gečai, dainininkė Roma Mačiulytė, atlikėjų Tarasovų šeima, dainininkas Vytautas Šiškauskas ir kt.

Po iškilmingo parado žaliuoju kilimu svečiai patraukė salės link, kurioje buvo apdovanoti geriausi radijo stoties „Lietus" 2018 metų muzikantai, dainų autoriai bei skambės legendiniai visų laikų hitai.

Pirmasis scenoje prieš žiūrovus ir savo scenos kolegas pasirodė Linas Adomaitis. Visi susirinkusieji pastebėjo, jog šiemet dalyvauja itin daug jaunų atlikėjų, o juos palaiko ir scenos veteranai.

„Smagu, kad šie apdovanojimai vienija ne tik skirtingų miestų gyventojus, bet ir skirtingas kartas", - sakė renginio vedėju tapęs Jonas Radzevičius.

Tačiau vakaro metu į sceną lipo ne tik žinomi dainininkai. Dainą „Laumės juosta" atliko dainuojančiu policininku vadinamas Nerijus Stankus.

Iškilmingą apdovanojimų vakarą savo pasirodymus atliko ir dainininkė Monika Pundziūtė-Monique, duetu scenoje ir gyvenime tapę Iglė ir Tadas Juodsnukis, Lemon Joy ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)