Kaip skelbiama, nors mergaitė turėjo gimti kiek anksčiau, pora mažylės sulaukė tik vakar. Antrasis vaikelis dainininkei gimė sausio 11 dieną. Rašoma, kad žinoma moteris su šeima vaikeliui vardo dar neskelbia.

Dainininkė iš pirmosios santuokos taip pat augina dukterį Andrėją.

DELFI primena, kad R. Petrauskytė su antruoju savo vyru aukso žiedus sumainė 2017 metų rugsėjo 23 dieną. Kadaise populiarios grupės „Mango" lyderė Rima Petrauskytė po nesėkmingai susiklosčiusios draugystės netrukus įsimylėjo dar kartą, ištekėjo ir iš Klaipėdos persikraustė į Kauną bei susilaukė dukters.

Deja, ir šie santykiai nesusiklostė. Po dvejų bendro gyvenimo metu pora išsiskyrė. Gyvenimo būdo laidai „Raudonas Kilimas" dar šių metų pradžioje ji prisipažino, kad dabar yra vėl įsimylėjusi.

„Man atrodo, kad taip... Dabar naktimis nemiegu. Supratau, kad jei sutikčiau savo žmogų, tai aš mielai ištekėčiau antrą kartą", – paslaptingai šypsodamasi pasakos R. Petrauskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)