„Jis mane lepino. Žinojo, kas patinka ir lepino. Tikrai jis stengėsi. Neturiu jokių priekaištų iš tos pusės“, – sakė Neringa laidoje. Žinoma moteris

Netrukus Neringa savo karjerą nukreipė į JAV, kur restoranuose bei prekybos centruose prasilenkia su pasaulinio garso įžymybėmis. Itin seksuali atlikėja sako, kad gyvendama Lietuvoje bijojo kitų nuomonių ir komentarų. Ji itin išgyveno, jog kiti nesupras jos ir sukritikuos.

Likęs Lietuvoje jos sužadėtinis Tomas nutolo. „Tą meilę suprantu ne tik kai esame šalia vienas kito čia. Tačiau ir kai esi tūkstančius mylių atskirai“, – kalbėjo laidoje ji.

Pora bandė išsaugoti santykius, tačiau galiausiai jiems teko pripažinti, kad nieko nepavyko ir santykius puoselėti toliau nepavyko. „Mes tikrai stengėmės ir lipdėme, bandėme vienas kitą suprasti, bet jis yra tikrai labai fainas kaip žmogus ir kažkam tikrai bus geras vyras, bet tiesiog ne man“, – negailėdama gerų žodžių mylimajam pasakojo ji.

N. Šiaudikytė savo ateitį įsivaizduoja tik JAV, kur ir toliau siekia muzikinės karjeros ir įrašo naujausias siavo dainas.

DELFI primena, jog N. Šiaudikytė ir T. Uroška susižadėjo praėjus beveik trejiems metams nuo draugystės pradžios, 2015-ųjų metų rugpjūčio pabaigoje. Ant vieno kelio sporto treneris priklaupė Prancūzijos Žydrajame krante, kur vyko Neringos vaizdo klipo filmavimas.

Visą laidą galite pamatyti čia.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)