Galvojantiems, kad Elonas sportu pradėjo užsiimti visai neseniai, siekdamas tik greito populiarumo socialiniuose tinkluose, kur jį šiuo metu seka keliolika tūkstančių sekėjų, ko gero, teks nusivilkti. Vilniuje gyvenantis vaikinas beveik visą savo gyvenimą siejo su sportu.

„Nuo 2 klasės lankiau krepšinį, todėl baigęs mokyklą aukštumų bandžiau siekti būtent ten. Įstojau į VGTU verslo vadybą bei tuo pačiu žaidžiau už VGTU krepšinio rinktinę. Tuo pačiu metu pradėjau lankytis treniruoklių salėje, nes norėjau pagerinti savo fizinį pajėgumą bei pagražinti kūno formas“, – pačią pradžią prisimena pašnekovas.

„Išvargintas pasikartojančių minimalių traumų, nusprendžiau atsisakyti krepšinio. Pradėjau vis dažniau lankytis sporto klube. Kaip tik tuo metu į Lietuva keliavo fitneso banga, o kartu ir aš ant jos su jau nemažu bagažu žinių. Tuo metu labai daug domėjausi fitnesu, skaičiau knygas, žiūrėjau populiarius užsieniečių vaizdo įrašus „Youtube“ tinkle bei bandžiau jų techniką pritaikyti sau, o vėliau ir draugams. Pastebėjau, kad pavyksta tobulinti ne tik savo, bet ir kitų kūnus. Pabaigiau asmeninio trenerio kursus, o įgautas diplomas man leido legaliai treniruoti žmones sporto klubuose. Tai sėkmingai darau jau maždaug 5-erius metus“, – DELFI šypteli ne vieną apdovanojimą fitneso varžybose pelnęs Elonas.

Pasiteiravus, kaip atrodo jo įprasta darbo diena, asmeninis treneris nusijuokia, mat jis, kaip ir daugelis kitų žmonių, naujus metus pradėjo su iššūkiais.

„Kaip ir visas pasaulis, nuo sausio 1-osios pradėjau laikytis režimo: sportas, miegas, mityba. Turiu beveik 5 mėnesius pasiruošti iki pirmų šio sezono fitneso varžybų užsienyje. Na, o visą kitą laiką atiduodu asmeninio trenerio darbui sporto klubuose, tad nemaža dienos dalis praeina su klientais. Taip pat internetu sudarinėju sporto bei mitybos planus, prekiauju maisto papildais“, – aiškina E. Penikas.

Nors socialinė erdvė Elonui yra artima, o jo naujų įrašų laukia tūkstančiai smalsuolių, savęs populiariu jis tikrai nelaiko.

„Populiari yra Ariana Grande arba Viktorija Jukonytė, kartais pats susimaišau. Na, o aš tik lašas jūroje“, – juokiasi pašnekovas, savo mylimąją lygindamas su žinoma amerikiečių dainininke.

„Na, o jei rimčiau, tai socialinė erdvė man tapo ne vien populiarumo, bet ir darbo įrankiu, tad natūralu, kad ji užima dalį mano gyvenimo. Kaip sakoma, ką pasėsi – tą ir pjausi. Grįžtant į pačią pradžią, tai socialinės erdvės pamatus pastatė mano „religingas“ apsilankymas Dievo namuose“, – šypteli Elonas, prisiminęs savo seną fotosesiją bažnyčioje, kur pozavo apnuoginęs savo raumenis.

Dėl savo meilės kūnui, Elonui neretai klijuojama „saldainiuko“ etiketė, tačiau jis pats taip apie save negalvoja.

„Esu prisižiūrintis, tvarkingas vaikinas ir tiek. O ar „saldainiukas“ aš, ar ne – čia jau ne man spręsti. Tiesą sakant, aplinkinių nuomonė man nelabai rūpi, darau tai, kas man patinka. Man svarbu, kad aš bei mane supantys artimesni žmonės jaustųsi gerai“, – sako vaikinas.

Tiesa, sporto entuziastas pripažįsta, kad norint visą laiką atrodyti atletiškai, reikia nuolatinių pastangų ir griežto režimo.

„Nemeluosiu, tikrai nėra lengva. Turiu 6-7 valgymus per dieną, 8 valandų miego režimą, kasdienines 2-3 valandų treniruotes sporto klube. Sunkiausia yra pati pradžia, tačiau kai esi įsivažiavęs ir judi tinkama linkme, viskas vyksta paprasčiau, tereikia neišklysti iš kelio“, – tikina pašnekovas.

Su savo mylimąja Viktorija, kuri socialiniuose tinkluose išgarsėjo dėka savo dailios išvaizdos ir net 120 centimetrų ilgio plaukų, Elonas susipažino būtent sporto salėje. Tiesa, draugystės pradžioje jį sužavėjo ne tik išskirtinė merginos išvaizda.

„Su Viktorija susipažinome sporto klube, man priėjus ją pakalbinti. Netrukus pradėjome susitikinėti. Susitikinėjimai dažnėjo, viskas klostėsi puikiai, pamilome vienas kitą ir mūsų santykiai išsivystė į draugystę. Kartu esame jau ilgiau nei metus. O mano dėmesį ji patraukė tikrai ne plaukais“, – juokiasi jis ir netrukus tęsia.

„Kaip ir kiekvieną žmogų, pirmiausia mano dėmesį atkreipė bendra jos išvaizda. Mergina, kuri patrauktų mano dėmesį, visų pirma turi būti simpatiškų veido bruožų, prisižiūrinti, tvarkinga bei su prižiūrėta figūra. Jei šie apibūdinimai tinka, čia dar ne viskas. Vidinis grožis neturėtų nusileisti išoriniam. Mergina turi būti linksma, turinti savo nuomonę bei ką pasakyti. Viktorija būtent tokia ir buvo“, – tikina Elonas.

Kuomet sporto treneris ir Viktorija pradėjo bendrauti, merginai tebuvo 16-ika metų. Pasiteiravus, ar jo negąsdino faktas, kad jo simpatija buvo ir iki šiol yra nepilnametė, 26-erių vaikinas sako, kad dėl jųdviejų santykių buvo gautas tėvų pritarimas.

„Gal kiek nedrąsu buvo per pirmus mūsų susitikimus, tačiau pažinus Viktoriją daugiau, jokių baimių manyje nebeliko. Kaip jau minėjau, kartu esame ilgiau nei metus, todėl pažįstame vienas kito tėvus bei jų palaiminimą turime. Kiekvienai mamai ar tėčiui svarbiausia yra tai, kad jo vaikas būtų laimingas. Na, o mes su Viktorija vienas kitam tą ir suteikiame“, – sako jis.

Pasiteiravus, ar santykiuose jis yra pavydus, aukštus reikalavimus merginoms keliantis Elonas pripažįsta turintis šią savybę.

„Kas liečia pavydą, jei paskambintumėt į morgą ir paprašytumėt praėjusių ir šių metų ataskaitų, tai jums atsakytų, kad per šiuos metus buvo didelis pagausėjimas. Taip, esu gana pavydus – kas mano, tas mano. Tačiau Viktorija nesukelia situacijų, kuriose man reikėtų pasireikšti, todėl dėl morgo pamelavau“, – juokiasi pašnekovas.

O kaip su merginų dėmesiu Elonui susitvarko Viktorija?

„Jei ir yra kas nors šalčiau už ledą, tai Viktorija ir jos širdis“, – juokiasi vaikinas.

„O rimčiau, tai visi žmonės daugiau ar mažiau yra pavydūs, svarbiausia yra pasitikėjimas vienas kitu. O mes vienas kitu pasitikime, todėl tai mums leidžia išlikti šaltiems“, – sako jis.

Poros jausmams netrukdo ne tik bereikalingas pavydas, bet ir 200 kilometrų atstumas – Viktorija vis dar gyvena ir mokosi Biržuose, o Elonas savo gyvenimą kuria Vilniuje.

„Mūsų meilei tai netrukdo, tačiau mudviejų gyvenimo kokybei – tikrai taip, todėl netolimoje ateityje planuojame kartu apsigyventi Vilniuje. Na, o šiuo metu stengiamės kuo dažniau matytis. Beveik kiekvieną savaitgalį laiką leidžiame kartu“, – atvirauja vaikinas.

Dažnai socialiniuose tinkluose matoma pora pripažįsta sulaukianti nemažai žmonių komentarų, o jie ne visada būna teigiami ir malonūs. Nepaisant to, tiek Viktorijai, tiek Elonui pavyksta koncentruotis tik į gerus dalykus.

„Neretai tiesiog pasijuokiame, skaitydami piktus komentarus po straipsniais ar nuotraukomis. Spalį buvome Turkijoje, o tuo metu išėjo vienas straipsnis apie Viktoriją, tuomet gal kokį pusvalandį garsiai skaičiau jai žmonių komentarus ir kartu juokėmės iki ašarų – ten buvo ir gana kūrybingų šedevrų. Aišku, iš kitos pusės pasidaro liūdna, kad žmonės neturi kuo naudingu užsiimti. Juk yra ir jautresnių žmonių, kuriuos tas negatyvas veikia ir demotyvuoja. Nemeluosiu, kartais iš tiesų būna pikta, kai kažkas rašoma ne apie tave, o apie tavo artimuosius arba kai kuriamos nebūtos istorijos. Nepaisant to, net ir tokiu atveju stengiuosi įjungti sveiką protą ir į tai žiūrėti nerimtai“, – sako sporto treneris.

Pasiteiravus apie ateities planus, Elonas teigia, kad ne veltui yra sakoma, jog laimė mėgsta tylą, todėl apie bendras svajones su Viktorija jis kol kas nėra linkęs kalbėti garsiai.

Primename, kad šiame interviu minima V. Jukonytė yra taip pat bendravusi su DELFI. Merginos gyvenimo istoriją galite skaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1004)