Kalbos, kad Andrius nebevienišas ėmė sklisti jau seniai – lygiai tuo pačiu metu imtas minėti ir jaunos merginos Erdvilės Pilvinytės vardas. Nors iki šiol A. Šedžius griežtai neigia turintis naują širdies draugę, nuotraukos socialiniuose tinkluose kalba pačios už save – 20-metė su šypsena pozuoja verslininko bute Šiauliuose, kur anksčiau gyveno jo vis dar oficiali žmona ir vaiko mama M. Šedžiuvienė.

M. Šedžiuvienė paviešino nuotraukas-įrodymus

Monika sako, kad nauji jos vyro santykiai jai nerūpi, nes ji yra laiminga su kitu žmogumi, tačiau naujausias A. Šedžiaus interviu televizijoje, kuriame jis tvirtina neturintis jokios širdies draugės, išprovokavo netylėti ir paviešinti galimą verslininko melą.

Socialiniame tinkle „Instagram“ M. Šedžiuvienė ėmė gauti žinutes iš savo sekėjų su nuotraukomis, kuriose buvo matyti jau minėtoji Erdvilė. Tai jau ne pirmas kartas, kuomet ši mergina atsiduria Šedžių skyrybų dramos epicentre – dar spalį DELFI ją kalbino dėl galimų santykių su žinomu verslininku, tačiau tuomet ji tokias kalbas neigė. Nepaisant to, naujausios nuotraukos kelia rimtų dvejonių.

Erdvilė savo socialiniame tinkle „Instagram“ sulaukia įvairių klausimų ir pastebėjimų, susijusių su A. Šedžiumi, į kuriuos ji mielai reaguoja. Profilyje taip pat nesunku pastebėti, kad dalis merginos nuotraukų yra darytos verslininko bute Šiauliuose. Šias ir kitas 20-metės fotografijas gavo ir M. Šedžiuvienė, kaip įrodymą, kad jos vis dar oficialus sutuoktinis galimai viešai meluoja, sakydamas, jog jis yra vienišas.

Erdvilė Pilvinytė

„Jau užkniso juodai! Atsiprašau Erdvilės už nuotraukas, tačiau pati jas viešai keli, o ir žmonės man jas atsiunčia. Noriu apginti savo poziciją ir atskleisti jo (A. Šedžiaus – DELFI) melą“, – savo socialiniame tinkle „Instagram“ skelbė M. Šedžiuvienė.

Dainininkė netrukus su savo sekėjais pasidalino A. Šedžiaus interviu iškarpa, kurioje teigiama, kad jis ir Erdvilė nėra pora, o tokias nebūtas kalbas neva kuria pati M. Šedžiuvienė. Tačiau kitas dainininkės įrašas verčia dvejoti jos vyro žodžiais, mat jame matyti E. Pilvinytės asmenukė prieš veidrodį, kurioje ji pozuoja vilkėdama „Emporio Armani“ chalatą.

Monika tikina, kad šis drabužis buvo dovana jai ir Andriui jųdviejų vestuvių proga iš liudininkų. „Na, savo vestuvinę dovaną – chalatus – tikrai prisimenu. Juos gavome iš liudininkų“, – sakė ji. Toje pačioje nuotraukoje matyti, kad kažkas iš Erdvilės sekėjų į ją kreipėsi rašydamas: „Esi pats geriausias žmogus, kurį pažįstu. Sėkmės su Andriumi“. Į šią žinutę galima verslininko simpatija atsakė nedaugžodžiaudama: „Ačiū“.

Kitoje paviešintoje Erdvilės nuotraukoje, kurią iš savo sekėjų gavo ir Monika, matosi ir dar viena anonimo žinutė, skirta jai: „Mačiau „Akropolyje“ su Andriumi, tai matosi, kad tave myli. Taip fainiai atrodot“. Nors į ją 20-metė neatsakė, mielai ja pasidalino ir pridėjo linksmas emocijas.

Dar kitoje fotografijoje Erdvilė užfiksuota gulinti lovoje su rožių puokšte. Vienas iš sekėjų jai brūkštelėjo: „Džiaugiuosi dėl tavęs ir Andriaus. Mažučiai“. Šį kadrą M. Šedžiuvienė taip pat gavo iš savo gerbėjų. Dainininkė negalėjo nepastebėti, kad galimai nauja A. Šedžiaus mylimoji guli jos patalynėje. „Lovoje, kur miegojau su Gabrieliumi (M. ir A. Šedžių sūnus – DELFI) ir kambaryje, kurį pati įrenginėjau. Žinokit tikrai nepamiršiu“, – rašė Monika.

Dainininkė paviešino ne tik dalį Erdvilės fotografijų, dėl kurių galima spėti apie jos ir A. Šedžiaus romantišką draugystę, bet ir savo susirašinėjimą su vis dar oficialiu vyru. Jame Andrius rašo: „Mes (su Erdvile – DELFI) puikiai vienas kitą suprantame, norėčiau, kad ji būtų mano mergina. Tau toks nuoširdumas, kaip pas ją, net nesuprantamas, nes tu jo niekada net neturėjai“, – žinutėje rėžė jis. Šiame pokalbyje Monika nepraleido progos patraukti savo buvusį mylimąjį per dantį – pasidalino romantiška Erdvilės nuotrauka su širdele, kurioje galimai ji pozuoja su Andriumi ir brūkštelėjo: „Ji sutiko! Sveikinu“.

Nuotraukos kopija

Pokalbių iškarpomis ir nuotraukomis pasidalinusi M. Šedžiuvienė kreipėsi į savo sekėjus: „Jūs man dabar pasakykite, kaip man reikia tvardytis ir neduoti jokio atsako, kai jis yra toks melagis? Realybė visiškai prasilenkia su protu!“, – skelbė ji.

Po šių atvirų žinučių ir nuotraukų M. Šedžiuvienė sulaukė didžiulio moterų palaikymo, kurios jai linkėjo nepasiduoti. Dainininkė taip pat neliko skolinga ją palaikančioms ir skyrė padėką: „Ačiū visoms už tokį palaikymą! Jūsų tiek daug, kad, ko gero, jūsų žinutes skaitysiu dar kelias dienas. Mes, moterys, esame komanda! Tegul niekas mūsų nesmukdo ir nešmeižia! Myliu ir apkabinu visas!“.

E. Pilvinytė skolinga neliko

Po šio Monikos atvirumo socialiniuose tinkluose, Erdvilė taip pat nebuvo linkusi tylėti. Mergina pasidalino asmenuke, po kuria brūkštelėjo: „Esu dėkinga Monikai, kad ji mane vertina, kaip „visapusiškai pranašesnę už ją“, deja, man tai jokių emocijų nesukelia“.

DELFI susisiekus su E. Pilvinyte, mergina tikino jau pripratusi prie „M. Šedžiuvienės bandymo jai įkąsti“ ir sakė, kad to padaryti jai tikrai nepavyksta.

Pasiteiravus, ar paviešintose M. Šedžiuvienės nuotraukose bei tai, ką ji teigia yra bent dalis tiesos, tariama A. Šedžiaus mylimoji šyptelėjo.

„Kalbant apie patalynę, galiu pasakyti tik tiek: jei jai skauda širdį, galiu įdėti kurjeriui ir išsiųsti į Vilnių. Chalatas, su kuriuo būtent buvau toje nuotraukoje, yra ne jos. Ir iš kur pas ją toks pavydas, baisu“, – kalbėjo ji.

Erdvilė Pilvinytė

Paklausus, ar kalbos, kad ji ir A. Šedžius yra oficialiai kartu, nėra laužtos iš piršto, Erdvilė nuo tiesaus atsakymo išsisukinėjo. „Į šį klausimą neatsakysiu, lai Andrius šiuo klausimu kalbasi“, – teigė E. Pilvinytė.

Mergina taip pat neneigė, kad jos nuotraukos, kuriomis dalijosi ir Monika, buvo darytos A. Šedžiaus bute. Nepaisant to, ji stebisi, kad jomis buvo pasidalinta viešai.

„Manau, jai dėmesio stoka, o keldama tokio tipo skandalus, ji siekia populiarumo sau. Kai žmogus jau neturi, kuo sudominti, kelia tokius skandalus“, – kartojo ji.

„Gal tai pavydas koks? Sako, kad Andrių jau paleido ir džiaugiasi naujais santykiais, bet kišasi į Andriaus gyvenimą“, – pridūrė pašnekovė.

M. Šedžiuvienė nori tik vieno – vaiko globos

Ketvirtadienį DELFI susisiekus su M. Šedžiuviene, ji patikino, kad visame šiame konflikte ji nori tik vieno – sūnaus globos. Tik dėl jo ji yra linkusi kovoti, o matydama viešai meluojantį savo vis dar oficialų vyrą, ji negalėjo toliau tylėti.

„Nuvažiavus į Šiaulius pasiimti vaiką iš Andriaus, aš jį pasiimu ne iš jo, o iš Erdvilės, o jis dar sako, kad su ja negyvena“, – stebisi ji.

„Ta patalynė dovanota mano mamos, tad aš ją tikrai atpažįstu. Tiek metų gyvenus tuose namuose, aš prisidėjau prie jų kūrimo, prie interjero detalių, nors jos ir nėra kažkokios stebuklingos, bet tai buvo mano. Lygiai taip pat žinau, kokios dovanos buvo gautos vestuvių proga, turiu omenyje chalatus. Aš nei pavydžiu, nei ką. Man tiesiog atrodo absurdiškas tas melas, kuris manyje išprovokuoja pyktį dėl vaiko. Jis nori jį pasiimti ir kartu leidžia sau taip meluoti. Sėdi prieš kameras ir, apsimesdamas šventu, kaltina mane viskuo, kas jam nutiko“, – DELFI tikina pašnekovė.

Po paskutinio A. Šedžiaus interviu Moniką užgriuvo sekėjų žinutės, raginančios pasisakyti, ką ji mano apie jo išsakytus žodžius televizijoje.

„Manau, kad bet kuris žmogus, turintis bent minimalių psichologijos žinių, tame interviu lengvai pastebės šokinėjančias Andriaus akis ir kitus jį išduodančius kūno kalbos ženklus. Mane, tikiu, kad ir kitus, privertė juoktis iki ašarų, kuomet jis tvirtino buvęs ištikimas. O jo pačiame gale ištarta frazė „ir vėl“, kalbant apie galimus naujus santykius, suteikė peno apmąstymams. Ką reiškia tas „ir vėl“? Vadinasi, jis nėra vienišas ir vėl turi draugę. Aš taip suprantu“, – svarstė moteris.

Pasiteiravus, kodėl Andriui gali būti sunku pripažinti, kad jis galimai turi naują mylimąją, Monika mano, kad jos vyras paprasčiausiai įtikėjo savo melu. Pati besiskirianti dainininkė jau ne kartą prisipažino, kad šiuo metu ji savo laimę kuria su kitu žmogumi, to palinkėtų ir Andriui, tačiau jis laikosi savo.

„Nematau prasmės to slėpti. Jeigu turiu santykius, aš ir sakau, kad juos turiu. Nė vienas nesame šventas. Kiekvienas galėjome padaryti dar daugiau, norint išsaugoti mūsų santuoką. Nepaisant to, manau, kad dėl mūsų su Andriumi aš padariau labai daug. Vaiko gimimas taip pat daug ką parodo, nes mes skirtis planavome dar prieš jam gimstant. Mus kurį laiką sulaikė tik mūsų vaikas, vyliausi, kad galų gale viskas susiklijuos. Deja, taip nebuvo.

Manau, kad jis jaučiasi kaltas, nes jam nebuvo eilinį kartą atleista ir, matydamas, kad viskas vyksta tik blogyn jo atžvilgiu, griebiasi paskutinio šiaudo – įtiki savo melu, savo sukurtomis pasakomis. Man atrodo, kad jis tikrai tiki savo sukurta istorija ir jis paprasčiausiai nebepripažįsta faktų. Kuomet aš jam primenu tikrąją tiesą, jis gali žiūrėti man tiesiai į akis ar lengva ranka parašyti: „Ne, taip nebuvo“, – neatsistebi pašnekovė.

Andrius Šedžius, Monika Šedžiuvienė

Monika taip pat griežtai neigia savo vyro išsakytus žodžius, kad ji pati susikrovė daiktus ir išėjo iš namų, nes ji neva susirado kitą. Dainininkė taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad gėdą prieš jos tėvus dėl savo elgesio turėtų justi Andrius, o ne atvirkščiai.

„Interviu metu jis kalbėjo, kad jei mes susitaikytume, jam būtų gėda prieš savo tėvus, nes neva aš jiems esu visko prisakiusi. Man įdomu, o kaip jam ne gėda? Jam turėtų būti gėda mano tėvams net pažiūrėti į akis, sveikintis. Mano tėtis turėjo pats važiuoti pas Andrių į firmą, kad atsiimtų mano daiktus, nes jie ten buvo palikti. Tik tokiu būdu pagaliau atgavau savus daiktus, net neaišku, kur jie tiek laiko buvo paslėpti. Mano tėtis tempė begalę mano daiktų namo per lietų, jam buvo nemalonu prieš kaimynus, juk visi viską suprato. Mano tėvai yra didžiausi šios situacijos liudininkai. Kaip jis gali sakyti, kad aš lengva ranka susikroviau daiktus ir išėjau? Taip visiškai nebuvo. Absurdas, kai žmogus nebesusigaudo savo mele“, – kalbėjo M. Šedžiuvienė.

Sulaukė grasinimų iš Erdvilės draugės

Stebėdama Andriaus ir Erdvilės santykius, Monika pastebi, kad istorija yra linkusi kartotis.

„Andrius nėra blogas žmogus ir jis tinka draugystei. Taip, aš pripažįstu, kad buvau jauna, naivi, niekad dar nebuvau nukentėjusi nuo santykių. Juk tai buvo man pirma rimta draugystė. Pasitikėjau šiuo žmogumi ir tikėjau tuo, ką jis sako. Lygiai taip pat, manau, kad šiandien juo tiki ir Erdvilė. Kai jis man neigiamai kalbėdavo apie savo buvusiąją žmoną, kad neva ji yra lengvai prieinama, tai dabar tą patį kalba Erdvilei apie mane. Buvo naudojami patys blogiausi žodžiai, kalbant apie buvusią žmoną, o dabar jis taip kalba apie mane. Tik dabar, kuomet subrendau, visą šią situaciją matau kitaip. Tiesą sakant, net norėčiau atsiprašyti jo pirmosios žmonos už savo neigiamas emocijas, nes mes niekada neturėjome gerų santykių. Vertėtų peržiūrėti senus Andriaus interviu, kuomet jis viešai kalbėjo, kad jo pirmoji žmona buvo bloga ir neva siekianti jo pinigų. Kartojasi analogiška situacija“, – pastebi pašnekovė.

„Erdvilė yra tokia pat naivi mergaitė. Nenoriu jos lyginti su savimi, nepažįstu jos asmeniškai. Tikiu, kad ji žino, kuo visu tuo ji siekia ir ko ji nori iš gyvenimo. Visus šiuos skandalus ji priima kitaip. Aš bandydavau su visais taikiai kalbėtis, rasti kompromisą, o ji ne toks žmogus, ji turi savo charakterį. Su Andriumi, matyt, visos moterys turi galiojimo laiką. Na, arba reikia susitaikyti su jo taisykle, kad nebūsi vienintelė jo gyvenime. Nesakau, kad tai neteisinga – kiekvienas yra laisvas rinktis gyvenimą, kokį jis nori. Tiesa, šiuo klausimu mūsų šeimos vertybės skiriasi. Jeigu jie su Erdvile sutaria puikiai – duok, Dieve, jiems laimės. Aš tik tuo pasidžiaugsiu. Man tikrai nerūpi jų santykiai, nejaučiu jokio pavydo, esu laiminga su savo žmogumi, juk ir skyrybos paduotos mano prašymu“, – primena ji.

Monika išdavė, kad įtempti santykiai yra ne tik tarp jos, Andriaus ir Erdvilės – į jų asmeninį gyvenimą ėmė kištis visai pašaliniai žmonės.

Erdvilė Pilvinytė

„Erdvilei palinkėčiau atsimerkti. Ne santykiuose, o bendraujant su manimi. Norėčiau, kad ji mažiau lįstų prie manęs ir pagalvotų prieš sakant ar darant kai kuriuos žingsnius. Jos viena draugė skambino man ir grasino. Aš labai galiu greitai nuvažiuoti į policiją ir parašyti pareiškimą. Dabar nebe tie laikai, kuomet santykiai sprendžiami grasinimais. Tegul nusiramina ir viskas atsistos į savo vėžes. Kitą kartą siūlyčiau pagalvoti ir susitvarkyti su savo draugėmis, nes gali reikti atsakyti už savo žodžius. Juk žodis – ne žvirblis. Stengiuosi nesivelti į konfliktus, tačiau jei žmogus mane provokuoja, netylėsiu“, – sako dainininkė.

Monika tikina, kad viešai skalbti savo skalbinius jai nėra malonu, tačiau to ji imasi norėdama užtikrinti gerovę savo vaikui.

„Apie save galvoju mažiausiai. Mąstau tik apie savo vaiką. Tikrai nenoriu, kad jis gyventų hareme, kur moterys keičiasi kaip orai“, – neslėpė ji.

„Andrius su savo melu pats sau kasa duobę, anksčiau jam patarinėjau, dabar estafetę perduodu Erdvilei. Tegul dabar ji bando jį mokyti. Mano laikas baigėsi. Man net šiek tiek gėda prieš naująjį mano draugą. Ačiū, Dievui, jis labai protingas žmogus ir supranta, kodėl visa tai dar vyksta. Stengiuosi koncentruotis į naujus santykius ir į savo vaiko gerovę. Norisi, kad pagaliau Andrius atstotų nuo manęs“, – tikino pašnekovė.

Tiesa, greitų skyrybų Monika nesitiki. Teisme jų skyrybų byla atversta jau gerokai prieš metus, tačiau galutinis taškas iki šiol nėra padėtas.

„Jis nuolat pabrėžia, kad jei nenorėčiau jo turto, viskas vyktų greičiau. Turto deklaracija – įprasta teisminė praktika, kuri yra reikalinga, norint nustatyti vaiko alimentų dydį. To reikalavau ne aš su advokatu, o pats teismas. Pats teismas įpareigoja kiekvieną pusę tai pateikti. Nors ir galėčiau iš jo reikalauti turto, kurį kartu užgyvenome santuokos metu, aš vis tiek nieko iš jo nenoriu. Nenoriu žemintis ir kovoti per teismus dėl kelių tūkstančių eurų. Nuo to netapsiu laimingesnė. Aš pati save galiu išlaikyti ir jo pinigų man visai nereikia.

Tegul jis vieną kartą susivokia, kad man nieko iš jo nereikia. Tegul moka tuos alimentus, kokius jis tik nori, svarbiausia, kad man paliktų vaiko globą. Aš jam siūliau gražias sąlygas, be jokių grafikų, norint pasimatyti su sūnumi, aš nebežinau, kaip man dar verstis per galvą. Aš tikrai neatsisakysiu savo vaiko. Juk esu jo mama. Tik antžmogis gali norėti daryti vaikui traumą, norint atskirti jį nuo mamos“, – pabrėžė M. Šedžiuvienė.

A. Šedžius nenori veltis į merginų nesutarimus

Kiek vėliau su DELFI susisiekęs politikas ir verslininkas Andrius Šedžius sakė, kad visos šios diskusijos yra absurdiškos ir garbės nedaro niekam.

„Visa tai, kas dabar vyksta viešojoje erdvėje, yra absurdas. Nenoriu veltis į šias betiksles diskusijas. Pasakysiu tik tiek, kad jokių santykių šiuo metu neturiu, o viskas, kas dabar yra kalbama ir pasakojama apie menamus mano santykius su minėta mergina, kurią tiesiog pažįstu, kaip ir daugybę kitų žmonių, tėra noras nukreipti dėmesį nuo savo nesantuokinių santykių.

Monika neneigia, kad palaiko santykius su nauju širdies draugu ir demonstruoja tai socialiniuose tinkluose, o dabar bando įrodyti, kad ir aš gyvenu taip pat. Tačiau visa tai – melas. Mes vis dar esame vyras ir žmona ir tikiuosi, kad greitu metu pavyks išspręsti visus skyrybų klausimus, o jai linkiu tik sėkmės kuriant naują šeimą“, – kalbėjo politikas.

Anot žinomo vyro, svarbiausias klausimas jam yra susijęs su vaikų ateitimi ir globa, o šiuo metu jis yra pasinėręs ne į menamų santykių puoselėjimą, o darbinius rūpesčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (816)