„Vėlai vakare mėgstu palandžioti po internetą ir sužinoti, ką apie mane galvoja žmonės. Kartais jų žodžiai mane įskaudina. Pavyzdžiui, kai perskaitau, jog atrodau keistai, kad jie nekenčia manęs ar filmų, kuriuose vaidinu“, - sakė R. Witherspoon.

Vaidinusi kartu su M. Wahlbergu, S. Sarandon, T. Maguire‘u, Holivude ji nėra niekam nežinoma aktorė. R. Witherspoon buvo du kartus nominuota „Auksiniam gaubliui“ už roles juostose „Rinkimai“ ir „Legali blondinė“. Naujausiame savo filme „Jei tai būtų tiesa“ R. Whiterspoon tapo paslaptinga viešnia, netikėtai pasirodančia jaunojo Deivido namuose ir tvirtinančia, kad šis butas priklauso jai. Aktorė tikisi, kad žiūrovams patiks jos rolė paslapčių, šilumos ir malonių netikėtumų kupiname filme, bet kartu pripažįsta, jog kiekvienas turi teisę internete išsakyti savo nuomonę.

„Kartais jaučiuosi išties bjauriai, tačiau suprantu, kad visi turi savo nuomonę. Manau, kad tokiais atvejais, kai apie save perskaitau ką nors nemalonaus, turiu tiesiog nekreipti į tai dėmesio ir eiti į priekį“, - samprotauja Reese Whiterpsoon.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją