Žinią apie oficialiai įvykusias skyrybas DELFI antradienį patvirtino Kauno apylinkės teismo pirmininko padėjėja Vaida Bytautė.

„Šiandien 16 val. buvo patvirtintas jų skyrybų prašymas, kuris buvo pateiktas abiejų sutuoktinų sutikimu“, – teigė pašnekovė.

DELFI dėl santuokos nutraukimo bandė susisiekti ir su žinoma šokėja, tačiau E. Straleckaitė kalbėti nepanoro.

Kalbos apie galimus poros nesutarimus ir jųdviejų santuoką ištikusią krizę ėmė sklandyti praėjus kiek daugiau nei metams po Eglės ir Justino vestuvių. Tačiau nei dabar, nei tąkart jiedu šia tema atvirauti vengė.

DELFI primena, kad apie savo vestuves pora pranešė 2017-ųjų metų vasarį. Susituokti jie tuomet nusprendė praėjus vos kelioms savaitėms po sužadėtuvių. Apie pastarąjį žingsnį jie pranešė socialiniame tinkle paviešinus nuotrauką.

Eglė ir Justinas buvo pažįstami nuo mokyklos laikų, o šiltus jausmus vienas kitam puoselėjo ne vienus metus.

DELFI primena, kad lemtingąjį „taip" E. Straleckaitė ištarė Kauno rotušėje, o atvykusių bičiulių prašė nedovanoti gėlių ar didžiulių dovanų. To priežastis – visai paprasta: vos susituokusi pora išskubėjo į oro uostą.

Draugams, kurie vis dėlto tuščiomis į vestuves ateiti negalėjo, E. Straleckaitė siūlė įteikti jaunavedžiams tiesiog loterijos bilietą. „Bus pats tas naujo bendro gyvenimo pradžiai!", – tuomet sakė ji. Per vestuves buvo matyti didžiulis indas su daugybe loterijos bilietų, tad bičiuliai tikrai atsižvelgė į E. Straleckaitės pageidavimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)