Pastarąsias dvi savaites iki Naujųjų DELFI savo skaitytojams pristatė straipsnių ciklą „DELFI išrinktieji“, kuriuose buvo galima balsuoti už savo favoritus skirtingose kategorijose. Prieš pasitinkant 2019-uosius, kviečiame susipažinti su finaliniais rezultatais.

Metų vestuvės (iš viso 2 110 balsų)

Šie metai tapo įsimintini toli gražu ne vienai žinomai porai Lietuvoje. Galima suskaičiuoti daugybę išskirtinių vestuvių, kuriose teko dalyvauti ir iš šalies įsimylėjėlių džiaugsmą stebėti DELFI žurnalistams. Tačiau, skaitytojų nuomone (21 proc.), didžiausią įspūdį paliko Daivos Žeimytės ir Mindaugo Biliaus vestuvės.

Pora aukso žiedus sumainė rugpjūčio mėnesį. Nuotaka vilkėjo elegantišką baltos spalvos Liutauro Salasevičiaus kurtą suknelę. Kaip teigiama, šventėje dalyvavo tik patys artimiausi porai žmonės.

Apie 37-erių moters asmeninį gyvenimą nebuvo daug žinoma. Ji vengė viešinti savo asmeninį gyvenimą ir mylimojo asmenybę taip pat laikė paslaptyje. Galbūt todėl skaitytojams šios vestuvės tapo didžiausia staigmena.

Metų gandras (iš viso 2 250 balsų)

Šie metai kai kurioms Lietuvos garsenybėms buvo išskirtiniai ne tik pasiekimais scenoje, televizijos ekranuose, tačiau ir asmeniniame gyvenime. DELFI skaitytojų balsai nulėmė (27 proc.), kad šių metų gandras aplankė Beatą Nicholson ir jos vyrą Thomą. Porai tai jau ketvirtasis vaikelis.

Nicholsonų šeimai gimė berniukas, kurį jie pavadino Daniel vardu. „Mes turime brolį! 2 dienų šviežumo, kvepia dangumi ir laime, vadinsime Daniel. Danukas jau namie, o čia pirma bendra nuotrauka su gimine“, – socialiniame tinkle vos gimus mažyliui skelbė B. Nicholson, pridurdama, kad dabar jos šeima yra kupina džiaugsmo ir noro pažindintis su nauja gyvybe.

Beata Nicholson

Žinia, kad TV laidų vedėja laukiasi dar vienos atžalos paaiškėjo dar vasarą, kuomet pati Beata apie tai prabilo internete. Garsi kulinarė prisipažino, kad viešai kalbėti apie ketvirtąjį nėštumą nebuvo lengva, mat jautė visuomenės spaudimą.

„Man buvo gana keista ir truputį nedrąsu garsiai prisipažinti: aš noriu dar vieno vaiko! Nes norėti pirmo – priklauso, antro – normalu, trečio – po pertraukos aišku, suprantama, bet ketvirto?! Ką tu sau galvoji? Tu proto netekai? Kažkaip man rodėsi, kad tokia bus bendra nuomonė“, – savo mintimis socialiniame tinkle tąkart dalijosi ji.

Metų nauja pora (iš viso 11 665 balsų)

Šie metai kai kurių Lietuvos garsenybių gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Laimei, tik gerąja prasme. DELFI šiemet ne kartą rašė apie naujai užgimusius jausmus, o intriguojančios ir gražios istorijos sulaukė išskirtinio skaitytojų dėmesio.

Gražiausia šiais metais pora, skaitytojų nuomone (25 proc.), tapo Sigitas Martinavičius kartu su mylimąja Edita Rupeikaite. Žinomas verslininkas, šiais metais oficialiai išsiskyręs su savo buvusia žmona Natalija Martinavičiene, ilgai negedėjo ir 2018-ųjų lapkričio 16-ąją su nauja širdies drauge iškėlė kitas vestuves.

Kuomet žinomas verslininkas ir visuomenės veikėjas S. Martinavičius kartu su mylimąja Edita išsitatuiravo jau minėtą datą, pora slapukavo ir nenorėjo atskleisti tikrosios vienodų jų tatuiruočių reikšmės. Tačiau dabar jie atviri. Lapkričio viduryje Balyje įvyko jų meilę apjungusios vestuvės.

Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė tuokiasi Balyje

„Vestuves suplanavome rugsėjo pradžioje, kai išsitatuiravome šias datas. Pamąstėme, koks laikas tiktų ir ši diena sutampa su Editos gimtadieniu“, – DELFI kiek anksčiau sakė žinomas vyras.

Jį papildydama mylimoji pridūrė, kad liepą ar rugpjūtį suplanavę kelionę jie galvojo, jog galės puikiai pakeliauti ir atšvęsti jos gimtadienį, tačiau vyrui pasipiršus, įsimylėjėliai nusprendė savo planų neatidėlioti ir kartu iškelti vestuves.

„Vestuvės seniai suplanuotos. Norėjome abu atšvęsti gražioje šalyje su gražiomis gėlėmis. Viskas vyko paplūdimyje. Džiunglėse mes buvome penkias dienas ir neseniai išvykome į viešbutį, kuris organizavo vestuvių ceremoniją ir ten praleisime dar šiek tiek laiko“, – romantiškose judviejų vestuvėse iš Lietuvos svečių daugiau nebuvo.

Metų skandalas (766 balsai)

2018-aisiais metais pramogų pasaulyje skandalų tikrai netrūko. Tiesa, dauguma iš jų baigėsi gana ramiai ir netgi taikiai, tačiau taip būtų galima pasakyti ne apie kiekvieną atvejį.

Skaitytojus labiausiai domino ne tik aštrūs ir skandalingi žymių žmonių pareiškimai, bet ir tai, kaip juos tuomet vertindavo kiti pramogų pasaulio atstovai. Kai kurie puikiai visiems žinomi žmonės įsivėlė net ne į vieną plačiai nuskambėjusį skandalą, o į kelis.

Labiausiai įsiminęs skandalas šiais metais, anot DELFI skaitytojų (22 proc.), yra pats šviežiausias – tai nutekinti nuogos Karolinos Meschino vaizdo įrašai.

Penktadienio vakarą viena daugiausiai sekėjų socialiniuose tinkluose Lietuvoje turinti K. Meschino savo oficialioje „Instagram“ paskyroje prabilo apie sparčiai internete išplitusius vaizdo įrašus, kuriuos kadaise ji siuntė savo dabar jau buvusiam vaikinui. Nutekintuose privačiuose įrašuose matyti apnuogintas merginos kūnas. Kaltininko šešėlis šioje nemalonioje situacijoje iškart krito ant buvusio Karolinos širdies draugo, modelio Jono Misevičiaus. Tačiau vaikinas DELFI patikino, kad minimų duomenų jis tikrai neplatino, o dėl asmenų, kurie neteisėtai jais disponavo, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Karolina Meschino

„Šie vaizdo įrašai buvo skirti mano buvusiam vaikinui Jonui, su kuriuo draugavome beveik 3 metus, o tuo laikotarpiu, kai siunčiau jam tai, mokiausi Italijoje ir draugavome per atstumą. Jaučiausi įsimylėjusi, planavau su žmogumi likti visą gyvenimą, dėl to pasitikėjau ir net nebūčiau pagalvojusi, kad kada nors liksiu tokia įskaudinta ir pažeminta“, – savo profilyje skelbė K. Meschino.

Privačiais Karolinos duomenimis imta dalintis internete, nelegaliai disponuojami vaizdo įrašai pasiekė ir DELFI redakciją.

Besikreipdama į savo sekėjus Karolina priminė, kad kiekvienas ir toliau platinantis šį privatų turinį šiurkščiai pažeidžia Lietuvos Respublikos įstatymus ir jos teises bei interesus, už kurių pažeidimą gresia tiek baudžiamoji, tiek civilinė atsakomybė.

Metų skyrybos

Nors viešumoje daug maloniau matyti laimingus ir įsimylėjusius žmones, kartais skyrybos yra neišvengiamos. Tiesa, kai kurios iš jų gali tik palengvinti dviejų žmonių gyvenimą. Bene garsiausiai šiemet nuaidėjo krepšininko Mindaugo Kuzminsko ir šokėjos Eglės Andreikaitės skyrybų drama. Ne ką mažiau spaudos dėmesio pelnė Monika ir Andrius Šedžiai, Asta ir Giedrius Masalskiai, Goda ir Rolandas Alijevai.

DELFI, rodant solidarumą skausmingas emocijas patyrusioms poroms, šioje kategorijoje nusprendė atsisakyti balsavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)