„Į Tailandą atvykau su grupele modelių iš Milano ir Paryžiaus. Čia ir sutiksime Naujuosius metus. Vakare planuoju važiuoti į kalnus ir į šventyklą, kur vienuoliai rengia specialią Naujųjų metų maldą. Turėtų būti įspūdinga“, – vardijo ji savo planus.

Po maldos Radvilė ketina vykti vakarieniauti ir į vakarėlį atviroje erdvėje, kur gros įvairios muzikos grupės ir didžėjai, o laikrodžiui mušant 12 tailandiečiai į orą paleis šimtus baltų žibintų. Ji pasakojo, kad Tailande Naujųjų metų vakarą žmonės taip pat rengiasi tik baltai.

„Praeinantys metai man buvo itin sudėtingi. Daug kas slydo iš rankų ar tiesiog nesiklostė, kaip norėjau ar tikėjausi. Praėjau daug įvairių pamokų, susitaikiau su daug praradimų ir įvairiausių nusivylimų, bet šios pamokos kartu yra ir didžiulė dovana, kurią vertinu ir tikiu, kad kiti metai į mano gyvenimą atneš daugiau šviesos.

Būtent geresnių metų ir šios šviesos noriu palinkėti ir visiems kitiems. Mylėkime vieni kitus ir numokime ranka į nereikšmingas smulkmenas. Svarbiausia būti čia ir dabar, vertinti akimirkas bei dažniau sakyti, kad mylite. Ženkite ryžtingus žingsnius savo svajonių link ir nebijokite klysti ir ieškoti“, – sveikinimų negailėjo žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)