Panašu, kad dvejus metus santuokoje gyvenantys Sofio ir Dominykas išgyvena įtemptą laikotarpį – porą galimai ištiko santykių krizė. Apie tai byloja ne tik dingusios mylimojo nuotraukos socialiniuose tinkluose, bet ir trumpa Sofio žinutė „Instagram“ paskyroje.

Gerbėjai dar šį savaitgalį teiravosi, kodėl kurį laiką šalia jos nei renginiuose, nei socialinėje erdvėje nematyti vyro Dominyko. Įprastai tokius klausimus Sofio ignoruodavo, tačiau šįkart ji neištvėrusi atsakė: „Viskas yra ir taip aišku, daugiau nieko komentuoti nenoriu“.

Gandai apie pašlijusius poros santykius pramogų pasaulyje sklandė jau kurį laiką, o Sofio žinutė tik dar labiau pakurstė aistras.

Savaitgalį prieš Naujuosius DELFI susisiekė su milijonieriaus dukra ir pasiteiravo, ar sklandančios kalbos gali būti laužtos iš piršto, o gal jose yra dalis tiesos, tačiau Sofio atsakė, kad šia tema jai kalbėti dar anksti. Pašnekovė taip pat leido suprasti, kad šis klausimas jai yra labai jautrus.

Pasiteiravus, ką tuomet reiškia jos žinutė smalsaujantiems sekėjams, Sofio savo žodžių neišsigynė. „Tai tik tiek kol kas ir galiu pasakyti“, – šeštadienį kalbėjo ji.

DELFI primena, kad pora augina vos vienerių metukų dukrą Emą, kurios jiedu susilaukė praėjus keliems mėnesiams po vestuvių. Tai pirmoji atžala abiem sutuoktiniams.

Žinią apie nėštumą Sofio pranešė kiek neįprastai: mergina „Instagram“ paskyroje dar praėjusiais metais paviešino nuotrauką iš filmuko „Aladinas“, kurioje pagrindinė herojė pavaizduota su nėščiosios pilvuku ir iškart sulaukė gausybės sveikinimų.

Sofio tėtis Valerijus Gelašvilis anksčiau teigė tikintis, kad atidavė dukrą į geras rankas. Milijonierius sakė, kad išleisdamas dukrą už lietuvaičio, grąžina skolą Lietuvai.

„Aš skolą atidaviau Lietuvai. Kadangi paėmiau Lietuvę žmoną, Lietuvai atidaviau savo dukrą. Dominykas geras berniukas, mano šeimos narys“, – poros vestuvių proga sakė V. Gelašvilis.

Sofios Gelašvili ir Domyniko Niūniavo vestuvės

Vestuves atšoko dukart

2016-ųjų liepos 30-ąją pompastiškas vestuves sostinėje iškėlusi Sofio gražiausią gyvenimo šventę minėjo net dukart. Pirmąsyk su asmeniniu treneriu Dominyku Niūniava tuokėsi Tbilisyje (Gruzija), antrąkart – tėvams priklausančiame prabangiame Vilniaus senamiesčio viešbutyje „Atrium“.

Praėjus vos kelioms dienų po antrųjų tuoktuvių, pora iškeliavo į ilgai lauktą medaus mėnesį.

Pastarojo išties reikėjo kiek luktelėti – po ceremonijos Gruzijoje Sofio tikina neturėjusi laiko galvoti apie poilsį egzotiškame krašte. Jiedu su Dominyku iškart sugrįžo į Lietuvą ir ėmė ruoštis antrajai puotai.

Malonūs vestuvių rūpesčiai ir vėl užgulė merginos pečius, tačiau pagalbos jai tikrai neprireikė. Sofio tikina nesamdžiusi vestuvių planuotojos, nes norėjo puotą nuo A iki Ž suplanuoti pati.

Tų pačių metų rugpjūčio mėnesį pora pakėlė sparnus į tolimąją Margaritos salą. Tai – lyg antrieji Sofio namai.

Sofios Gelašvili ir Domyniko Niūniavo vestuvės

„Skraidome čia su šeima jau 12 metų, kiekvieną vasarą ir žiemą. Margaritos saloje turime savo namus“, – pasakojo S. Gelašvili-Niūniavė.

Tuomet Sofio DELFI pasakojo, kad Margaritos sala – puiki vieta poilsiui ir atotrūkiui nuo kasdienių rūpesčių. Ramu, gražu, oras – fantastiškas, tik šiek tiek pavojinga – ypač tokiai merginai, kaip prieštaringai vertinamo milijonieriaus dukra Sofio.

„Margaritos sala nėra prabangi, čia taip pat ganėtinai pavojinga, negalima nieko brangesnio su savimi neštis – nesinori atkreipti dėmesio. Tačiau čia tiek daug gražios gamtos! Aš tai vadinu poilsiu nuo civilizacijos!“ – pasakojo S. Gelašvili-Niūniavė.

Sofios Gelašvili ir Domyniko Niūniavo vestuvės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)