Bene ryškiausia šio vakaro viešnia tapo merginų grupės „OMG“ narė, vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė, kuri į dizainerio renginį atvyko kartu su kolege ir bičiule Monika Šedžiuviene. Abi moterys kalėdinio vakarėlio nepraleido norėdamos pasveikinti L. Salasevičių su kūrybine sėkme ir kitais metais palinkėti dar didesnių užmojų.

„Liutauro kalėdiniai vakarai visada būna šventiški. Jis jau ne pirmus metus kuria renginius, į kuriuos atvyksta svečiai su jo kurtais drabužiais, o jei apranga būna ir ne jo, tai visada išlaikomas šventinis, išskirtinis stilius. Liutauras mane ir Moniką puošia naujausiais „Madam pareis vėliau...“ drabužiais, o mes jam turime siurprizą – koncertą“, – žadėjo pašnekovė.

Į parankę šiame šventiškame vakare Oksana mielai būtų norėjusi įsikibti ir savo vyrui Simui Jasaičiui, tačiau dėl darbo reikalų jis renginyje pasirodyti negalėjo. „Jo laukia treniruotės. O mūsų sūnų trumpam prižiūri močiutė“, – DELFI šyptelėjo ji.

Kalėdinis vakarėlis dainininkei priminė ir vos prieš kelias dienas atšvęstas Kalėdas. Anot pašnekovės, šios šventės buvo kupinos laimės ir ramybės.

„Šią progą paminėjome šeimos, giminių rate. Tai buvo labai šiltos, mielos ir šeimyniškos Kalėdos. Tokias kartočiau ir kartočiau“, – nusijuokia žinoma moteris.

Nors lietuviai neretai prie švenčių stalo praranda saiką, Oksana jau seniai turi išsiugdžiusi sveikos mitybos principus, kurių laikosi ir per Kalėdas. Tiesa, šiek tiek paragauti gardumynų ji sau nedraudžia.

„Tiesą pasakius, šiemet mūsų vaišių stalas išties lūžo nuo įvairiausių patiekalų – ruošėmės ir mes, ir močiutė, ir giminės. Nepaisant to, mums pavyko išlaikyti saiką, juk esame protingi žmonės, nebūtina viską valgyti, kas yra ant stalo, todėl problemų mums pavyko išvengti. Paragavome visko ir po truputį“, – tikino dainininkė.

Pasiteiravus, ar riboti savo mitybą įpareigoja ir tai, kad ji yra žinomas ir dažnai scenoje ar vakarėliuose matomas žmogus, Oksana tai patvirtino.

Oksana Pikul-Jasaitienė

„Žinoma, kad tas prisideda, tačiau nėra taip, kad save kankintum dietomis visą laiką. Juk tam ir yra šventės, per kurias galima šiek tiek atsipalaiduoti. Valgau ir baltą mišrainę, ir įvairią mėsą – patiekalus, kuriais kasdien nesivaišini. Nepaisant to, esu iš tų moterų, kurios stengiasi maiste matyti ne tik malonumą ir į mitybą žiūrėti protingai, tarpusavyje nemaišyti per daug maisto produktų“, – atvirauja pašnekovė.

„Mūsų šeimoje maistas yra ta dalis, į kurią kreipiame nemažai dėmesio ir negailime pinigų. Svarbu, kokia maisto sudėtis, kokybė, todėl ant mūsų stalo niekada neišvysite prekių iš vieno ir to paties prekybos centro, dažnai produktus užsisakinėjame tiesiogiai iš ūkininkų“, – sako Oksana.

Moteris pasakoja, kad stengtis gyventi sveikai ji nori ne tik dėl savęs, bet ir dėl savo sūnaus Dominyko, kuriam dainininkė kartu su vyru stengiasi išugdyti tinkamos mitybos įpročius. Oksanos laimei, jųdviejų vaikas nesiskundžia apetitu.

Ne vienas iš mūsų po švenčių maratono suskumbame pažvelgti į tai, ką rodo svarstyklės – savo svorį po Kalėdų puolė tikrinti ir Jasaičiai.

„Žinoma, tai darėme, nes darbas laukė. Bijojau, kad tik netrakštelėtų siūlės“, – nusijuokia pašnekovė.

„Į tai žiūriu rimtai. Tiesa, ne tik aš, bet ir mano vyras stovėjo ant svarstyklių nuleidęs galvą, sakydamas: „Oho“. Simas priaugo kilogramą, tačiau jam tai niekai, nuvažiuos į sporto salę ir jo greitai neliks. O aš taip pat šiek tiek priaugau, tačiau nedaug – porą šimtų gramų. Tiesa, tikrai dėl to nesisieloju, nes manęs laukia darbymetis. Labiausiai džiaugiamės, kai svorio priauga mūsų mažylis – norime, kad jis augtų sveikas ir stiprus“, – džiaugiasi O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)