Kokia tinkamiausia Naujųjų metų nakties spalva ir apranga?

Kaip pasakoja astrologė, pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į tai, kad kiaulė mėgsta minkštus švelnius daiktus, todėl rengtis reikėtų aksomu, velvetu, vilna, pliušu ar šiaip švelnios medžiagos drabužiais.

Šiais metais būtina gražiai pasipuošti. Drabužiai turi būti patys prabangiausi, skirti didžiausioms iškilmėms. Stilingos šukuosenos, ryškus makiažas.

Spalvas rinktis geltonas, auksines, juodas, alyvines, levandų.

Papuošalai turi būti auksiniai ar aukso spalvos, prie juodų drabužių sėkmę neš koralai. Puikiai tiks rankų darbo biseriu siuvinėti pakabukai, apyrankės.

Tie, kurie esate gimę Kiaulės metais, turėtumėte ypač atkreipti dėmesį į juodą spalvą. Kiaulės metais gimusiems ypač juoda šiais metais neš sėkmę derinyje su raudonais koralais. Pirmasis Kinijos imperatorius, norėdamas pabrėžti savo išskirtinumą, didybę, rengdavosi tik juoda spalva. Todėl jau tūkstantmete tradicija Kinijoje yra tapęs juodos, raudonos, geltonos spalvų klasikinis derinys. Juoda – didybės, išskirtinumo spalva, raudona – aktyvumo, vaisingumo, matomumo, o geltona – turto, gausos, soties derinys, naudojamas visų fen-šui specialistų, o šiais metais, būtent tą spalvų derinį rekomenduoja ir kinų astrologai.

Kaip puošti interjerą?

Interjeras turi būti puošiamas raudonomis, auksinėmis girliandomis, šermukšnio šakelėmis, kurios primena koralus, kankorėžiais, kaštonais, gilėmis, gyvų gėlių puokštėmis. Šiais metais, jei turite, būtinai panaudokite visas keramikines vazas.

Kiaulė

Kuo vaišintis?

Kai kurie astrologai teigia, kad šiais metais galima valgyti visų gyvūnų mėsas, įskaitant ir kiaulieną, bet aš kategoriškai nesutinku, nes esu įsitikinusi, kad visus tvarto gyvūnus būtina palikti ramybėje.

Kiaulės labai intelektualios, jos ir fiziologiškai iš visų gyvūnų, artimiausios žmogaus prigimčiai (todėl žydams, musulmonams, budistams ir mums krikščionims draudžiamas arba reglamentuojamas kiaulienos valgymas). Tiems, kurie negali apsieiti be mėsos, rekomenduoju kreiptis į medžiotojus ir rinktis elnieną, kiškieną, bebrieną ir, aišku, tik ne šernieną. Na, o jei tokios galimybės nėra, o mėsos norisi, rinkitės kalakutą ar žąsį, antį, vištą, triušį. Neužmirškit, kad geriausia mėsa šiais metais yra kiaušiniai, žuvis, krevetės, austrės ir t.t.

Svarbiausia aptarėme, o kuo dar galima ir būtina vaišintis šventės metu? Aišku, tuo ką mėgsta kiaulės. Bulvės visais pavidalais, pupelės, žirniai, žirneliai, lęšiai, kruopos, grybai. Daug lapinių daržovių, kopūstų, salotų, tinka visos šakninės daržovės. Visos raugintos, marinuotos daržovės, gilių kava, gaivos, gilių gira.

Gera žinia tiems, kurie mėgsta rimčiau pabaliavoti, labai tiks ant stalo stiprūs gėrimai, pradedant subtiliausiais konjakais, viskiais, baigiant degtine ir samane. Jei turite samane užpiltos ąžuolo žievės, šiaip kokių užpiltų šaknelių, tokius gėrimus būtinai panaudokite. Na, ir nereikėtų pamiršti, kad kiaulei tiks ir alus.

Kiaulė

Šiais metais būtina ant stalo dėti daug saldumynų, dubenėlį medaus, daug kepinių, saldainių, sausainių, tortų, nes kiaulė dievina saldumynus. Labai tiks obuoliai, kriaušės, bananai, džiovinti vaisiai ir uogos.

Indai tinkamiausi keramikiniai ir mediniai.

Kaip švęsti?

Šiais metais negalima švęsti su šampano buteliu rankose ir būti susisupus į chalatą. Nesvarbu, ar susirinks didelė kompanija, ar sutiksite su mielu žmogumi dviese, stalas privalo būti nukrautas gausiai, įvairiais valgiais ir gėrimais.

Būtina kuo iškilmingiau papuošti erdvę, kurioje švęsite ir, aišku, patiems pasipuošti.

Vidurnaktį atverkite langus, padarykite skersvėjį ir patriukšmaukite. Skambinkite varpeliais, jei neturite, tai puikiai tiks puodų dangčiai ar tiesiog į puodo dugną padaužyti kočėlu. Aišku, nepamirškite trankios muzikos, petardų. Teigiama, kad vidurnaktį sukeltas triukšmas išvaro blogąsias dvasias, demonus, nelaimes, o į išvalytą namų erdvę ateina sėkmė, laimė, meilė, turtai, sveikata, harmonizuojasi aplinka.

Ką daryti, kad kiaulė atneštų daugiau sėkmės, meilės, pinigų?

Pietvakarių pusėje padėkite prabangų keramikinį dubenėlį ar gilesnę lėkštę su vandeniu, padėkite gilių, kaštonų, kankorėžių, pupelių, žirnių, porą gražesnių bulvių, salotų, kopūstą ir šiaip ką turite, ką mėgsta kiaulė. Būtinai padėkit saldumynų, sausainių, pyrago, saldainių ir t.t. Nereikia persistengti, užteks įvairių gėrių po žiupsnelį. Po švenčių visas paaukotas gėrybes reikia nunešti į pamiškę ar po didesniu medžiu ir išberti laukiniams gyvūnėliams. Patiems aukoto maisto negalima valgyti ar gerti.

Įsigykite kiaulę taupyklę, geriausia auksinės arba raudonos spalvos. Į ją dėkite kiekvieną dieną nusistatytą sumą pinigėlių, aišku, geriausia kuo daugiau, bet galima ir išmintingai, po 50 euro centų per dieną ar tik 10. Na, jei galite sau leisti, dėkite po eurą ar penkis. Svarbiausia, kad įdėtumėte kiekvieną dieną savo nusistatytą sumą. Šie Kiaulės metais sutaupyti pinigai pritrauks didesnius pinigus, pagerės finansinė situacija, sulauksite materialinės gerovės.

Kartais žmonės sako, kad taupysim, kai bus iš ko, bet kai yra iš ko – kam taupyti? Būtent todėl reikia įprasti atidėti kelis centus, kai ateis sunkesnė finansinė padėtis. Gi jei pragyvenat už eurą, tikrai pragyvensite ir už 90 centų. Jei pragyvenate už 100 eurų, tikrai pragyvensite ir už 90 eurų. Kiaulės metai ypač palankūs pradėti taupyti. Juk ne šiaip žmonės sugalvojo būtent kiaulę taupyklę.

Na, o tie, kurie nekantraujate susirasti antrąją pusę, būtinai gražiausioje namų vietoje, o geriausia miegamajame, pasistatykite kiaulaičių porelę. Norintys kiaulės metais susilaukti vaikų, gali prie kiaulaičių porelės pastatyti mielų paršelių – rezultatas garantuotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)