„Australijoje visuomet iškeldavome didelius Naujųjų metų vakarėlius. Lietuvoje gyvename nedideliuose namuose, todėl čia neįmanoma pakviesti visų ir iškelti vieną didelį vakarėlį“, – priimdama DELFI savo namuose pasakojo E. Grigaitis.

Prieš pat šventes E. Grigaitis nusprendė ne tik daugiau laiko skirti draugams, tačiau ir į savo namus Gedimino prospekte atvežė meno darbus, kuriuos kolekcionuoja. Ir nors šiemet jos kalėdinė eglutė nėra tradicinė žaliaskarė, namai tapo kur kas jaukesni, kai sienas papuošė šių namų šeimininkės mėgstami paveikslai.

Elle vakarėlyje taip pat dalyvavo ir sūnus Boydas Martinas. Jis į Lietuvą aplankyti mamos ir jos gimtinės atvyko su savo mergina Ash Burke. Jiedu mielai šnekučiavosi su susirinkusiais svečiais ir leido laiką su mama.

Svečiams vis renkantis Elle neslėpė, jog didžiausia jos laimė yra tai, kad pagaliau sūnus nusprendė kraustytis bei daugiu laiko praleisti kartu.

Boydas ir Ash jau planuoja kraustytis iš Australijos į Europą. Pora ieško namų ir vietos, kur galėtų įleisti šaknis. Būtent tuomet jie ketina ir susituokti po beveik trejus metus trunkančios gražios draugystės.

„Mes čia jau penkias dienas ir viskas yra puiku. Nors Lietuvoje aš esu pirmą kartą, man čia tikrai patinka. Norime kraustytis į Europą ir dėl to labai džiaugiamės.

Australijoje aš dirbu slaugos srityje ir manau, kad ateityje grįšiu prie to. Visada norėjau padėti žmonėms, todėl ir pasirinkau šią sritį. Tai tikrai gali būti nelengva, bet atlygiu tampa išgelbėta gyvybė ir tai, kad pavyksta padėti iš tiesų“, – kalbėjo mergina.

Tuo tarpu Boydas negailėjo jai komplimentų ir atrodė tikrai įsimylėjęs. Vaikinas turi nemažai tikslų ir savo ateitį įsivaizduoja tik Europoje, kur galės laisvai keliauti ir siekti įgyvendinti savo verslo idėjas.

„Ji (jo mergina Ash) yra nuostabi. Ne kartą jau turėjau galimybę įsitikinti, kad ji yra labai protinga ir puiki asmenybė.

Aš nusimanau versle, tad galbūt kada nors sukursime ir ką nors bendro, kas būtų susiję ir su medicina. Turiu daug tikslų ir, pavyzdžiui, nors dabar laisvai kalbu kinų mandarino kalba, išsikėliau tikslą kitais metais išmokti verslo prancūzų kalbą ir labiau tobulėti savo srityje, daugiau pasiekti informacinėse technologijose bei filmų industrijoje.

Lietuvoje noriu sukurti ir siaubo filmus. Iš tėčio įmonės liko ne vienas scenarijus ir tikiu, kad pavyks daug įgyvendinti“, - sakė jie.

Tuo tarpu sūnų stebėdama Elle neslėpė, jog dabar didžiausia jos svajonė yra pamatyti augančius anūkus. Moteris sakė, jog nekantrauja tapti močiute ir žaisti su vaikaičiais bei parodyti jiems Lietuvos vietas, kurios jai pačiai tapo ypatingomis.

Pasiteiravus pačios Elle, ko ji sau palinkės 2019 metams, verslininkė atsakė, kad norėtų daugiau ramybės ir struktūros savo gyvenime. „Norėčiau ir tiksliai žinoti, ką darau bei daugiau laiko skirti verslui“, – kalbėjo ji.

Naujųjų metų naktį E. Grigaitis su šeima bus galima sutikti Katedros aikštėje. Čia paskutines minutes su kitais švenčiančiais vilniečiais ji skaičiuos pirmąkart.

Tiesa, pasiteiravus, kur yra jos vyras Ž. Grigaitis, moteris sakė, kad jis šiuo metu yra išvykęs, tačiau tarp jų viskas yra gerai ir jiedu laimingi kartu, o kalbos apie skyrybas liko pamirštos praeityje.

„Jokių skyrybų tikrai nebus. Galiu tai užtikrinti. Mes kartu ir viskas pagaliau eina į gerą“, – nusišypsojo žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)