Apie pirmąją jųdviejų pažintį, greitai įvykusias sužadėtuves, vaikus ir bendrą gyvenimą – Kristupo ir Jurgitos lūpomis.

„Žinoma, aš viską pamenu. Tiesa, viską prisimenu savaip, vyriškai. Tikiu, kad Jurgita akcentuotų visai kitokius dalykus“, – DELFI šypteli K. Krivickas.

„Tai, kad tokia akį traukianti gražuolė egzistuoja sužinojau visiškai atsitiktinai. Jurgitą aš pastebėjau Vilniaus centre, kuomet ji dirbo šalia mano darbo televizijoje. Ji dažnai ateidavo pietauti į vieną kavinę, kurioje pietaudavau ir aš su savo kolegomis. Jurgita man iškart krito į akį, ji – tikrai išskirtinės išvaizdos moteris.

Pasirodo, kad ji lygiai taip pat dėmesį patraukė ir televizijos prodiuserių tarpe, kurie vėliau sukūrė realybės šou „Baras“ ir ją pakvietė ten dalyvauti. O vėliau, po šio projekto, Jurgitą pamatė jau visa Lietuva.

Netrukus susiklostė aplinkybės mums susipažinti. Buvo rengiamas LNK televizijos sezono atidarymas, kuriame taip pat dalyvavo „Baro“ dalyviai, o aš tuo metu kūriau laidas. Tąkart supratau, kad nebegaliu praleisti progos ir nusprendžiau ją užkalbinti. Netrukus pradėjau savo dėmesį jai rodyti vis dažniau ir palaipsniui užsimezgė šilta pažintis, kuri vėliau klostėsi it Visatos didysis sprogimas – jausmus vienas kitam pajutome labai greitai ir labai stipriai“, – pasakoja pašnekovas.

Anot Kristupo, jo ir Jurgitos romantiška draugystė įsiliepsnojo taip stipriai, kad laukti nebebuvo prasmės, todėl savo išrinktajai jis pasipiršo vos po kelių mėnesių pažinties.

„Ko gero, nesuklysiu sakydamas, kad jai pasipiršau po trijų mėnesių. Gal net ir greičiau. Viskas buvo labai aišku – tai buvo ir yra meilės iš didžiosios raidės. Supratome, kad tokius jausmus reikia apkabinti, laikyti ir saugoti. Su Jurgita mus sieja stiprus ryšys, galbūt todėl mums taip sekasi šeimyninis gyvenimas. Džiaugiuosi, kad mums pavyko rasti ir nepaleisti vienas kito“, – mintimis dalijasi žinomas vyras.

Jurgitos ir Kristupo Krivickų šventinė fotosesija

TV laidų vedėjas Jurgitai pasipiršo gana neįprastoje vietoje – bažnyčioje.

„Viskas įvyko Šv. Jonų bažnyčioje – ten, kur mes vėliau tuokėmės ir krikštijome savo vaikus. Žengdamas šį žingsnį supratau, kad tai turi atitikti klasikinį modelį – bažnyčioje tąkart buvo ramu, beveik tuščia, dainavo choras, turėjau žiedelį. Manau, kad jei peršiesi prieš Dievą, šiame žingsnyje tu įdedi labai svarbų kodą, pasiryžimą. Tai buvo pareiškimas, kad aš jai siūlau gyvenimą kartu, kuriame bus santuoka, vaikai ir šeima. O ji tą žinutę labai stipriai pajuto. Ji pasakė „Taip“ ir mes pradėjome kurti bendrą gyvenimą. Tiesą sakant, viskas įvyko labai greitai. Susituokėme antrąją Kalėdų dieną, o susipažinome rugsėjį. Aukso žiedus sumainėme toje pačioje bažnyčioje, kur ir pasipiršau, o medaus mėnesiui išvykome į Maldyvus. Viskas buvo ir yra tarsi iš pasakos“, – šypteli jis.

„O paskui viskas klostėsi dėsningai – mes abu labai norėjome šeimos ir kuo ji labiau augo, tuo mes labiau visi kartu tvirtėjome. Su vaikais mūsų gyvenimas tapo įdomesnis, prasmingesnis, svarbesnis. Atėnė, Elada, Fausta pasibeldė į mūsų šeimą kas trejus metus, netrukus gimė Augustas, suteikusio dramos ir išbandymų elementų, o dabar vėl laukiamės vaikelio“, – džiaugsmingai sako Kristupas.

Ar tai paskutinis poros vaikelis?

„Mes į viską su Jurgita žiūrime protingai, atsakingai. Juk ir dabar vaikams reikia skirti daug dėmesio, jėgų ir meilės – visa tai atima laiko ir galimybių. Kita vertus, reikia įvertinti ir savo amžių. Todėl manyčiau, kad tai, ko gero, bus mūsų paskutinis vaikelis“, – tikina jis.

„15 metų, 5 vaikai – viskas pavyko pagal planą. Kita vertus, juk mes viską ir planavome, juk ne loterijoje dalyvavome. Džiugu, kad mūsų planams pritarė ir Dievas“, – pridūrė pašnekovas.

Šiandien, gruodžio 26-ąją, Kristupas ir Jurgita savo vestuvių metines paminės jaukiausioje aplinkoje – šeimos rate. Anot TV laidų vedėjo, pompastikos ir didelės šventės jiems tikrai nesinori.

„Kadangi Jurgita dabar laukiasi, mes labai vertiname ramybę ir tikrai jokių iškilmių šia tema nebus. Tik prisiminimas, jausmai, dėmesys vienas kitam, jaukios dovanėlės. Jurgitai esu padovanojęs žiedą su trimis mažais deimantais, kurie simbolizuoja tris mūsų dukras, todėl dabar esu įsipareigojęs šį jos papuošalą papildyti dar dviem akmenukais. Atnaujinti šį žiedelį būtų labai simboliška“, – išduoda Kristupas.

Jurgitos ir Kristupo Krivickų šventinė fotosesija

Vartydamas šeimos albumą pašnekovas juokiasi, kad jis pats gana stipriai pasikeitė – iš vaikino tapo vyru, o štai Jurgita, anot jo, su metais tampa tik gražesnė.

„Ji tikrai dabar dar geriau atrodo. Matyt, motinystė labai ją papuošė“, – tikina jis.

O kaip šias šventes ir meilės istoriją pasakoja Jurgita?

„Tiesą sakant, visos šios šventės mūsų namuose pasitinkamos gana ramiai, nes netrukus mūsų šeimą papildys dar vienas narys. Tiesa, tai tik dar labiau įrodo, kad mums tai labai svarbu. Būsimas vaikelis – geriausia dovana ir Kalėdų, ir vestuvių metinių proga“, – DELFI tikina J. Krivickienė.

„Susipažinome gana netikėtai ir viskas vystėsi labai greitai. Mūsų vestuvės įvyko vos po kelių mėnesių pažinties. Džiaugėmės santykiais, vestuvėmis, o po to – atsiradusiais vaikais. Jausmai buvo labai stiprūs ir to laiko, pažinti vienas kitą, užteko“, – sako ji.

Pasirodo, kad greitai įsiplieskusiais jausmais domisi ir Kristupo bei Jurgitos vaikai.

„Būna, kad vyresnėlės paklausia apie mūsų santykius, yra klausę, kiek laiko buvome kartu prieš vestuves, o kai sužinojo atsakymą, tikrai nustebo. Žinoma, joms smagu ir jos džiaugiasi, tačiau tuo pačiu ir netikėta. Sako, kad žmonės iki santuokos kartu pragyvena 5 ar net 10 metų, o mes...“ – juokiasi moteris.

Apie piršlybas Jurgita kalba su šypsena. Ji pasakoja, kad nors tyliai širdyje jautė Kristupo ketinimus, tą lemtingąją dieną, kuomet jis pasipiršo, emocijos buvo pačios tikriausios.

„Nors viskas įvyko gana seniai, aš viską puikiai pamenu. Ėjome į bažnyčią klausytis giesmių, netrukus laukė Kalėdų laikotarpis, viskas aplink buvo labai gražu, todėl ir nuotaikos buvo labai pakilios. Negaliu sakyti, kad piršlybos man buvo visiškai netikėtos, nes mes kartu su Kristupu jau buvome kalbėję apie bendrą gyvenimą, tačiau ta akimirka buvo ypatinga. Buvo ir nuostabos, ir ašarų – visos emocijos pasiekė viršūnę. O dar labai svarbu, kad viskas įvyko tokioje gražioje, magiškoje vietoje“, – tikina pašnekovė.

Šv. Jonų bažnyčioje įvyko ne tik poros sužadėtuvės, vestuvės ar vaikų krikštas, bet ir jų santuokos įžadų atnaujinimas.

Pasiteiravus, koks Kristupas jos akimis yra namuose, kuomet išsijungia filmavimo kameros, Jurgita tikina, kad savo sutuoktinį ji paprasčiausiai laiko vyru ir tėvu, o ne pramogų pasaulio garsenybe.

Jurgitos ir Kristupo Krivickų šventinė fotosesija

„Niekada nesiejau Kristupo ir TV laidų vedėjo drauge. Atsiradus vaikams, mūsų namuose net ir televizorius gana retai būna įjungtas. Namuose jis yra pats geriausias tėtis ir pats geriausias vyras“, – sako ji.

Jurgita antrina savo vyrui, kalbėdama apie greitai bėgantį laiką, tačiau moteris taip pat priduria, kad gyvenime ji nieko nekeistų.

Pasiteiravus, ar būsimas vaikelis šeimoje, ko gero, bus paskutinis, moteris tikina, kad taip.

„Einame ne jaunyn, laikas bėga į priekį, todėl tai natūralu. Reikia viską apskaičiuoti, apgalvoti – ne tik kalbant apie sveikatą, jėgas, bet ir finansus, galų gale, ar tilpsime visi patogiai į namus, automobilį. Žinoma, kad to penktojo vaikelio labai laukiame, tačiau tikiu, kad po jo jau būsime pilna šeima“, – šypteli pašnekovė.

Labiausiai Jurgita džiaugiasi ne vyro dovanomis, o rodomu dėmesiu.

„Aš tai labai vertinu. Žinoma, tai vyksta ne kiekvieną dieną, mūsų gyvenime, kaip ir visų kitų, egzistuoja rutina, darbas, tačiau nepamirštame vienas kito. Kiekvienas geras žodis nuteikia labai gerai, jei tuo nesisvaidoma tuščiai ir dažnai“, – tikina ji.

Krištolinių vestuvių metinių proga Jurgita ir Kristupas Krivickai su vaikais įsiamžino specialioje fotosesijoje, kurios akimirkomis jiedu dalijasi ir su DELFI skaitytojais:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (361)