„Dabar aplink tiek šventinės nuotaikos ir šypsenų... Tiesa, po vestuvių niekas nepasikeitė ir laukiame medaus mėnesio kelionės. Dabar planuojame ne tik dovanas, bet ir pakuojame daiktus į lagaminus.

Turime daug draugų ir šeimos narių, todėl norisi visus nustebinti kokia nors smulkmena po eglute, kurios puošimu mūsų namuose rūpinosi vaikai“, – kalbėjo E. Martinavičienė.

Edita juokėsi, kad jiedu su vyru po vaikų darbo eglutės papuošimus tik kiek pakoregavo, o kadangi judviejų atžalos jau paaugo, plastikinius žaisliukus namuose galėjo pakeisti stikliniais. „Ant šiųmetės eglutės galima pamatyti ir tokius žaisliukus, kuriais puošėme eglutę kai dar patys buvome vaikai. Visa tai man kelia labai gražius prisiminimus. Ypatinga yra ir tai, kad tai pirmos mūsų Kalėdos kartu“, – sakė ji.

Kūčias jie ketina sutikti su Editos šeima, o Kalėdas švęs su Sigito artimaisiais. „Vaikystės žaisliukais vis dar eglutė puošiama mano tėvų namuose, o Sigitas savo vaikystės žaisliukų taip ir neišsaugojo“.

Edita turi ir kitą savo tradiciją. Prieš didžiąsias metų šventes ji kepa imbierinius sausainius ir kūčiukus. Tik šiemet šių malonių darbų jie žada imtis jau kartu su vaikais. „Manau, kad tokios smulkmenos labai suartina šeimą ir namuose gamintas maistas, kurį gaminant įdedama meilės yra daug skanesnis“, – sakė pašnekovė.

Verslininkas Sigitas Martinavičius su dabar jau žmona tapusia mylimąja Edita aukso žiedus sumainė šių metų lapkričio 16-ąją.

Pora tuomet išvyko į Balį, kur ir atšventė savo meilės šventę. Kol kas apie savo šeimos pagausėjimo ir bendro gyvenimo planus nenorintys kalbėti žinomi žmonės sako, kad laikas viską parodys, bet didžiausia laimė buvo sutikti žmogų, kuris leidžia jaustis mylimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)