Prieš pat didžiąsias metų šventes Raimonda iš gerbėjų ėmė gauti ne sveikinimų žinutes, o klausimus, ar iš tiesų jos reklamuojamos tabletės veikia, norint sulieknėti. Tačiau, kaip teigia Raimonda, svorio atsikratyti jai nepadėjo jokie stebuklingi papildai.

„Keletas moterų man parašė žinutes su klausimu: „Ar tikrai vartojau kažkokias stebuklingas piliules numesti svoriui?“. Pradėjau domėtis ir radau apgaulingą reklamą, kuri sparčiai plinta feisbuke“, – DELFI sakė dainininkė.

Reklamoje apie stebuklingas piliules – neteisėtai naudojamas Raimondos Masiulytės atvaizdas

„Kažkas neteisėtai naudojasi mano nuotrauka ir klaidina moteris su melaginga informacija. Niekada nenaudojau jokių tablečių, nėra stebuklingos piliulės, moterys, pataupykite pinigėlius, o aš ieškosiu tų niekadėjų“, – kalbėjo ji.

Pasirodo, kad patraukli istorija ir žinomos moters pavyzdys išties sudomino lietuves, mat pasiteirauti Raimondos apie skelbiamą panacėją išdrįso beveik 10 nepažįstamųjų.

„Būčiau dėkinga, jei įspėtumėte moteris, daug kas nežino, kad čia yra visiška nesąmonė. Gaila jų pinigų ir tuščių vilčių“, – tikino R. Masiulytė.

Reklamoje apie stebuklingas piliules – neteisėtai naudojamas Raimondos Masiulytės atvaizdas

„Pora moterų komentavo, kad jų dukros jau išleido po 130 eurų, tačiau piliulės nesuveikė“, – pridūrė ji.

R. Masiulytės nuotrauka ir vardu prisidengiantis puslapis plonas-lt.website nenurodo jokios realios kontaktinės informacijos, todėl DELFI susisiekti su tinklaraščio autoriumi nepavyko.

Tikėtina, kad sukčiai moterų pinigus vilioja per feisbuką – šioje platformoje išplatinus tiesos neatitinkantį straipsnį, su galimomis aukomis susisiekiama žinute, kurioje siūloma įsigyti piliulių.

Reklamoje apie stebuklingas piliules – neteisėtai naudojamas Raimondos Masiulytės atvaizdas
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)