„Internetas prikištas rekomendacijų, kad sutikti Naujuosius reikia puošniai, su geltona, aukso spalvomis, prabanga, triukšmu, džiaugsmu... Taip, visa tai teisinga, bet tai galioja ne sausio 1-ajai. Kol kas vis dar yra Šuns metai, paskutinysis kinų metų mėnuo, todėl itin palanku Naujus metus sutikti su savo tėvais, seneliais arba su tais, kurie jums padeda daryti karjerą. Tinka šią datą minėti net ir su savo viršininku, jeigu jums labai pasisektų“, – laidoje „Visi mes žmonės“ sakė ji.

Kas laukia visų Zodiako ženklų ateinančiais metais?

Kiaulė

„Patys sėkmingiausi bus Ugnies ženklai. Šaulys – visų pirmiausiai. Galima sakyti, kad 2019-ieji metai yra Šaulio eros metai ir tai truks iki gruodžio, todėl jiems reiktų naudotis suteikta Jupiterio laisve, teikiamomis privilegijomis, galimybėmis, nes dabar jie yra lyderiai. Šauliai turi viską daryti drąsiai, nebijoti imtis naujų dalykų, nes dabar jie yra patys geriausi, šauniausi – jie tikri karaliai.

Didžiulė sėkmė lydės ir Liūtus. Jiems tai bus meilės, sėkmės ir džiaugsmo metai. Spręskite savo asmeninius klausimus – įsimylėkite, gimdykite vaikus.

Nepaprastai geri metai laukia ir Avinų. Nors jie vadinami Zodiako vaikais, pramuštgalviais, bet dabar Jupiteris yra Šaulyje, todėl Avinai taps išmintingi, nurims, jiems seksis ir virs Zodiako išminčiais.

Po Ugnies stichijos seka Žemės ženklai: Jaučiai, Mergelės, Ožiaragiai.

Jaučiams laukia gana nebūdingas, įdomus, intriguojantis laikas. Prasideda fenikso metas, o tai reiškia, kad reiks atgimti iš pelenų. Bet pradžiai reikia, kad tų pelenų atsirastų, todėl naikinančių ugnelių, gaisrų gali būti jų gyvenime. Ar tai išvengiama? Ko gero, taip. Tad keiskimės, būkime dosnūs, rūpinkimės kitais.

Mergelių laukia gana panašus likimas kaip ir Jaučių. Jaučiams reikės išmokti to, ko jie nemoka, lygiai taip pat ir Mergelės – jos turės įgyti kito ženklo savybių – atrasti tai, ko jos neturi. Kitaip tariant, Mergelėms nereikėtų keisti savo darbo vietos, nereikėtų investuoti, jeigu tai yra jų nuosavas verslas, į plėtrą. Tiesiog saugome tai, ką esame pasiekę, ką turime ir save pasišvenčiame namams, šeimai. Kurti šeimą, o moterims gimdyti vaikus – dabar bus pats geriausias laikas, todėl linkėčiau nepraleisti progos.

Ožiaragis, visai kaip ir Mergelė, yra darboholikas, karjeristas, perfekcionistas, žinoma, gerąja prasme. Tai ženklas, kuris dirba, dirba, dirba ištisus dvylika mėnesių be atostogų, be išeiginių ir jam tai yra didysis gyvenimo džiaugsmas. Tačiau šiemet likimas ateina ir jam sako: „Sustok, užtenka“. Atėjo laikas tiesiog pailsėti, atsipalaiduoti, viską pamiršti, užmiršti.

Po Žemės ženklų, kita triada yra Oro ženklai: Dvyniai, Svarstyklės ir Vandeniai.

Manau, kad 2019-ieji tikrai nudžiugins Dvynius. Visus 2018-us jie dirbo, triūsė, netgi turėjo sveikatos rūpesčių, o štai dabar ateina poilsis, nusiraminimas, ateina pagalba. Tai metai, kai reikia mąstyti apie partnerius, reikia rinktis sau porą. Tai bus pusiausvyros atgavimo metai.

O štai Svarstyklėms reiktų įgyti tam tikrų Dvynių savybių. Pabūkite išsiblaškę, linksmi, lengvabūdžiai, smalsūs, guvūs. Svarstyklėms patiks šie metai, laukia daug naujų pažinčių, naujų dalykų.

Trečiasis Oro ženklas yra Vandenis. Kol kas tai yra vieninteliai Zodiako nelaimėliai. Na, galbūt ne tiek ilgai – iki gegužės pradžios. Kol kas Juodasis Mėnulis juda Vandenio ženklu ir, galima sakyti, kad Vandeniai moka savo karminius mokesčius, grąžina skolas.

Paskutinė stichija – vanduo: Vėžiai, Skorpionai ir Žuvys.

Vėžiams ateina intensyvaus darbo laikas. Dabar jie turi spręsti visus darbinius klausimus, galbūt ieškoti geresnės darbo vietos, šiuo metu jie tikrai gali keisti darbą, o gauti darbo pasiūlymai bus perspektyvūs, patarčiau su jais sutikti.

Skorpionai buvo 2018-ųjų metų lyderiai. Dabar lyderystės pozicijas jie atidavė Šauliui. Atėjo laikas šiek tie nusiraminti, pailsėti ir pasidžiaugti savo darbo vaisiais.

Žuvų iki kovo mėnesio laukia tikrai puikus laikas. Spręskite visus klausimus, susijusius su karjera, jūs galite gauti paaukštinimą ir tikrai jį priimkite, nes tai bus tikrai perspektyvu. Kuo daugiau pasistenkite nuveikti iki gegužės mėnesio – tai puikus laikas karjerai“, – TV3 laidoje teigė P. Kelertienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)