Skaitytojus labiausiai domino ne tik aštrūs ir skandalingi žymių žmonių pareiškimai, bet ir tai, kaip juos tuomet vertindavo kiti pramogų pasaulio atstovai. Kai kurie puikiai visiems žinomi žmonės įsivėlė net ne į vieną plačiai nuskambėjusį skandalą, o į kelis.

Kviečiame jus išrinkti labiausiai įsiminusį šių metų skandalą.

Balsavimą rasite apačioje.

Nutekinti nuogos Karolinos Meschino vaizdo įrašai

Penktadienio vakarą viena daugiausiai sekėjų socialiniuose tinkluose Lietuvoje turinti Karolina Meschino savo oficialioje „Instagram“ paskyroje prabilo apie sparčiai internete išplitusius vaizdo įrašus, kuriuos kadaise ji siuntė savo dabar jau buvusiam vaikinui. Nutekintuose privačiuose įrašuose matyti apnuogintas merginos kūnas. Kaltininko šešėlis šioje nemalonioje situacijoje iškart krito ant buvusio Karolinos širdies draugo, modelio Jono Misevičiaus. Tačiau vaikinas DELFI patikino, kad minimų duomenų jis tikrai neplatino, o dėl asmenų, kurie neteisėtai jais disponavo, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Jonas Misevičius, Karolina Meschino

„Šie vaizdo įrašai buvo skirti mano buvusiam vaikinui Jonui, su kuriuo draugavome beveik 3 metus, o tuo laikotarpiu, kai siunčiau jam tai, mokiausi Italijoje ir draugavome per atstumą. Jaučiausi įsimylėjusi, planavau su žmogumi likti visą gyvenimą, dėl to pasitikėjau ir net nebūčiau pagalvojusi, kad kada nors liksiu tokia įskaudinta ir pažeminta“, – savo profilyje penktadienį vakare skelbė K. Meschino.

Privačiais Karolinos duomenimis imta dalintis internete, nelegaliai disponuojami vaizdo įrašai pasiekė ir DELFI redakciją.

Besikreipdama į savo sekėjus Karolina priminė, kad kiekvienas ir toliau platinantis šį privatų turinį šiurkščiai pažeidžia Lietuvos Respublikos įstatymus ir jos teises bei interesus, už kurių pažeidimą gresia tiek baudžiamoji, tiek civilinė atsakomybė.

Julios Janus ir Juozo Statkevičiaus skandalas

Šis skandalas taip pat vienas naujausių.

Aš paviešinau mažą dalį jo pasisakymų, nes pažįstu ne vieną taip ištryptą žmogų. Tokia jo reakcija yra smurtas.
J. Janus

Vos prieš kelias savaites įsiplieskęs žodinis konfliktas tarp dviejų šalies dizainerių – Julijos Janus ir Juozo Statkevičiaus – sukėlė nemažai visuomenės reakcijų.

J. Janus savo feisbuko paskyroje išreiškė nuomonę apie lapkričio mėnesį įvykusį J. Statkevičiaus jubiliejinės kolekcijos pristatymą. Kandžios įžvalgos kaip reikiant papiktino lietuviškosios mados korifėjumi vadinamą kūrėją – jis savo nuomonę, lydimą įvairių epitetų, apie kolegę išklojo asmeninėje žinutėje. Tuo metu, kai skandalas buvo pačiame įkarštyje, Julija Janus sutiko duoti DELFI išskirtinį komentarą.

J. Janus ir J. Statkevičius

„Žmonės yra įvairūs ir tas yra gražu. Mano komentaras buvo skirtas mano draugams feisbuke. Toms moterims, kurios neatitinka standartų, to auksinio viduriuko, kurių yra dauguma ir kurios nuolat kankinasi dėl savo neidealios figūros, Juozas dėl to, kad savo kuriamą madą palyginau su jo, įsižeidė asmeniškai. Negana to, išsityčiojo iš mano išvaizdos ir asmenybės. Aš paviešinau mažą dalį jo pasisakymų, nes pažįstu ne vieną taip ištryptą žmogų. Tokia jo reakcija yra smurtas. Noriu sustabdyti jį savo pavyzdžiu. Nes nutylėdami mes skatiname smurtautojus“, - tuomet tikino Julija DELFI atsiųstame komentare.

Egidijus Dragūnas-Sel vėl prarado teises

Egidijus Dragūnas labai dažnai įsivelia į skandalus, tačiau net ir tai nesugeba iš jo atimti įspūdingos minios gerbėjų koncertuose.

Ne vieną kartą keiksmažodžiais pareigūnus šokiravęs atlikėjas dar šių metų vasarą buvo sulaikytas galimai neblaivus vairuojantis automobilį.

Juk matote, kad nepergyvenu, nes nėra dėl ko. Bus rezultatai ir viskas bus aišku.
E. Dragūnas

Įvykį stebėjusių žmonių teigimu, atlikėjas šįkart vairavo savo oranžinės spalvos „Lamborghini", kurį ne kartą demonstravo ir gerbėjams socialiniuose tinkluose.

Tuomet DELFI bandė susisiekti su atlikėju.

Po kiek laiko perskambinęs atlikėjas papasakojo, kad dėl šio įvykio neišgyvena, nes nebuvo išgėręs. Rišliai ir mandagiai bendravęs scenos atstovas pasakojo, jog prieš keletą savaičių peršalo ir susirgo bronchitu, todėl gydytojai jam skyrė dviejų rūšių antibiotikus. Jis spėja, kad toks galėjo būti vartojamų vaistų poveikis, todėl savo noru atliko ir kraujo tyrimą, kurio rezultatai turėtų paaiškėti neilgai trukus.

„Juk matote, kad nepergyvenu, nes nėra dėl ko. Bus rezultatai ir viskas bus aišku“, – kalbėjo E. Dragūnas.

Tiesa, tai ne vienintelis skandalas, į kurį šiais metais buvo įsivėlęs Egidijus.

Balandžio mėnesį Vilniaus apygardos teismas paliko galioti 1 tūkst. eurų baudą žinomam atlikėjui Egidijui Dragūnui, ji skirta neteisėtų statybų byloje.

Bauda skirta už 2017 metais gegužės 25 dieną surašyto privalomojo nurodymo nevykdymą nuo 2017 liepos 21 iki rugsėjo 21 dienos. E. Dragūnui grėsė iki 300 eurų bauda už kiekvieną nurodymo nevykdymo dieną, atlikėjui buvo prašoma taikyti sankcijas už laikotarpį nuo pernai rugsėjo 7 dienos. Teismas yra pažymėjęs, kad paskirta bauda neužkerta kelio inspekcijai, nustačius, kad kiti statybos darbai, pažeidžiantys ginčo privalomąją nurodymą, yra atlikti vėliau, vėl kreiptis į antstolį dėl šio nurodymo vykdymo ir baudos skyrimo. E. Dragūnui už savavališką namo statybą, kai pažeisti esminiai projekto sprendiniai, Vilniaus miesto apylinkės teismas jau skyręs 1,4 tūkstančio eurų baudą.

Nemalonumai dėl teisių – ir P. Aršauskui

Šie nemalonumai žymų vyrą pasiekė rugpjūčio mėnesį.

Tą naktį mane sustabdė tas pats pareigūnas, kuris man nori pripaišyti chuliganišką vairavimą. Įsivaizduojat?
P. Aršauskas

Kriptomilijonieriui vairuotojo pažymėjimas buvo atimtas dėl chuliganiško vairavimo, tačiau Paulius su tokiais kaltinimais nesutiko ir teisybės nutarė ieškoti teisme.

„Kol vyksta teismas, aš galiu vairuoti. Mane sustabdė ne už girtumą, o už smulkius kelių eismo pažeidimus. Mano advokatas po šio įvykio buvo apskundęs teismo nutartį paskutinę dieną, tačiau kažkodėl policijos duomenų bazėje ši informacija neatsinaujino.

Nepaisant to, aš turėjau oficialų teismo raštą, kad viskas yra apskųsta, viskas yra gerai. Tą naktį mane sustabdė tas pats pareigūnas, kuris man nori pripaišyti chuliganišką vairavimą. Įsivaizduojat? Tas pareigūnas yra gana žinomas socialiniuose tinkluose. Jis sustabdė mane už neva chuliganišką vairavimą, o po mėnesio ir vėl buvau sustabdytas“, – tuomet aiškino jis.

O. Pikul ir Simo Jasaičio santykių drama

Ne vieną savaitę šiais metais tęsėsi ir Oksanos Pikul bei Simo Jasaičio skandalas. Tiesa, skandalo turbūt nebūtų buvę, jeigu ne dar du žmonės – su Simu poruota mergina bei žymus advokatas.

Albertas Bandžius, Oksana Pikul-Jasaitienė, Simas Jasaitis

Žinomos poros skyrybų drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo dar po Naujųjų metų kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų. Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas. Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją. S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašo pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų. Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino.

Vėliau į viešumą iškilo ir daugiau faktų. Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio mylimąja neva laikoma panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul-Jasaitiene leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jų – tik draugiški santykiai.

Sandros Grafininos paieškos apaugo mįslingomis detalėmis

Vasarą prasidėjusi S. Grafininos paieškų istorija, galima sakyti, tęsiasi dar ir dabar.

Žiniasklaidoje ir viešojoje erdvėje nagrinėta daug galimų moters likimo scenarijų, tačiau kol kas paieškos - bevaisės. Pasak moters sutuoktinio, greičiausiai moteris šiuo metu kažkur užsienyje laiką leidžia teikdama eskorto paslaugas, tačiau pareigūnai šios, kaip ir daugelio kitų svarstytų versijų, negali nei patvirtinti, nei paneigti.

Oficiali moters paieška buvo paskelbta liepos 19-ąją dieną. Į policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 dienos ji negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S. Grafinina. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška. Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius.

Egidijaus Dragūno komentarai modeliui Simonai Burbaitei

Egidijaus Dragūno komentaras socialiniuose tinkluose nustebino žinomą modelį ir daugybę žmonių Lietuvoje.

Žinoma moteris savo socialinio tinklo „Instagram" paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu iš treniruotės, kuris greitai sulaukė ir Egidijaus Dragūno komentaro.

SEL lyderis komentaruose rašė „Baisu kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. kai p****** vieną, užmigtum amžiams". S. Burbaitė socialiniame tinkle pasidalijo gautu komentaru ir išsakė nuomonę apie tokį jo poelgį. Anot jos, jokia sėkmė ar talentas nesuteikia teisės žeminti kito žmogaus.

P. Aršausko meilės drama

Šiais metais šis žinomas vyras patyrė net ne vienas, o kelias skyrybas. Kelis kartus taikęsis su žmona, tuomet su drauge, paskui vėl su žmona... P. Aršauskas galiausiai su žmona skirtingais keliais pasuko dar rudens pradžioje.

Buvo pranešta, kad santuoka nutraukta bendru abiejų sutuoktinių sutikimu.

DELFI primena, kad Aršauskų pora įspūdingas vestuves iškėlė 2017-ųjų metų liepos 7-ąją Vilniaus arkikatedroje.

Kriptomilijonierius šiuo metu šiltus jausmus puoselėja mylimąjai Eglei Malinauskaitei. Tiesa, šiuos santykius žinomas vyras užmezgė tada, kai santuoka su savo vaiko mama Diana dar nebuvo nutraukta.

Netrukus po šio skandalo žinomas vyras DELFI tikino padarysiąs viską, kad žmona ir vaiko mama jam atleistų. Po įvykusios dramos vyras dar mėgino išsaugoti savo santuoką ir socialinuose tinkluose deklaravo meilę šeimai bei dukrai, tačiau nesėkmingai.

Teigiama, kad dabar P. Aršauskas planuoja vestuves su E. Malinauskaite.

Naują klipą pristačiusią Monique kaltino plagiatu

Atlikėja dar spalio mėnesį pristatė įspūdingą premjerą.

Iškart po pristatymo skaitytojai ir atlikėjos gerbėjai ėmė rašyti, jog šis jos naujas darbas itin primena taip pat laivų terminale filmuotą atlikėjos Tinashe vaizdo klipą dainai „All Hands on Deck“. Sutapo ne tik filmavimo vieta, klipo nuotaika, tačiau ir tai, jog atlikėja pasirodo su šokančiais vaikinais. DELFI pasiteiravus, ką apie tokį panašumą mano pati Monique, dainininkė nenustebo.

Dar viešėdama DELFI TV studijoje ji pasakojo, kad vaizdo klipui režisierius ir choreografas Šarūnas Kirdeikis pasirinko išskirtinę urbanistinę erdvę – Klaipėdos konteinerių terminalą ir ekstravagantišką atlikėjos bei šokėjų įvaizdį. Kūrybinės komandos filmavimo planus krantinėje stabdė šį rudenį Klaipėdą siaubusios audros.

Tik iš trečio karto prasidėję darbai truko net 24 valandas. Tačiau ir tiesioginės konferencijos metu ji pripažino, jog prieš filmavimą kūrybinė komanda rado vos keletą užsienyje panašiose vietose filmuotų vaizdo klipų. Lietuvoje iki šiol nebuvo daryta nieko panašaus“, – sakė atlikėja M. Pundziūtė – Monique.

Skandalas bažnyčoje: E. Vėlyvis surengė dar nematytą pasirodymą

Neįprastu būdu Žolinių šventę paminėti sugalvojo režisieriaus Emilio Vėlyvio naujausio projekto „Zero Live Show“ komanda. Kunigu persirengęs Vitalijus Cololo ir jo pamaldžioji palyda – Mindaugas Papinigis ir Ainis Storpirštis – Turgelių bažnyčioje prieš mišias kvietė parapijiečius į šou.

Lenkiškai prabilęs V. Cololo atrodė kaip tikras bažnyčios kunigas, todėl vietiniai atidžiai klausėsi jo pamokslo. Iki tol, kol bažnyčioje pasirodė tikrasis Turgelių kunigas.

D. Didžiūnaitytės skandalinga istorija

Šį rudenį suėjo metai nuo to, kai modeliu dirbusi mergina buvo rasta negyva, tačiau naujų ir skandalingų detalių randama iki šiol.

2017-ųjų lapkričio 20-ąją šalia „Amberton Klaipėda“ viešbučio buvo rastas modelio D. Didžiūnaitytės kūnas. Manekenė iškrito iš bendro naudojimo balkono, esančio 14-ame aukšte. Lemtingąjį tragedijos vakarą ji leido su prodiuseriu Ričardu Piniku, kuris tapo pagrindiniu šios nelaimės liudininku ir įtariamuoju. Dar anksčiau ji linksminosi dūzgėse po Juozo Statkevičiaus kolekcijos, kurioje žengė podiumu, pristatymo. Čia šalia jos buvo ir žinomas prodiuseris iš pajūrio. Kaip vėliau paaiškino pats vyras, jis tuo metu išgyveno skyrybas ir dėl to leido laiką su gerokai jaunesne mergina, simpatizavo jai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)