DELFI susisiekus su G. Masalskiu, šis nenorėjo detalizuoti savo skyrybų reikalų, tačiau užsiminė, kad skuba į lėktuvą. „Viskas jau išsakyta ir daugiau tikrai nebekomentuosiu“, – sakė jis.

Dar kovo pabaigoje DELFI duodamas interviu Giedrius sakė, kad sprendimą skirtis jiedu su Asta priėmė ramiai ir viską apgalvoję.

Prieš 16 metų tiesioginiame radijo eteryje susituokusi pora apie savo sprendimą skirtis pranešė socialiniame tinkle „Facebook", išpublikuodami tokias pačias žinutes, kuriose paaiškino, jog santykių išsaugoti jiems vis dėlto nepavyko. Anot G. Masalskio, nebebuvo ką slėpti ir abiems tėvams norėjosi apsaugoti du sūnus nuo iš piršto laužtų gandų.

Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Giedrius Masalskis

„Man nuėjus į naktinį klubą ir bendraujant su kokiomis nors merginomis pasigirsdavo gandų ir apkalbų. Tačiau kodėl nepakalbinti merginos? Jos ir pačios prieina ir kalbina. Žmonės pradėjo kalbėti, kad aš visur pasirodau vienas. Aš apskritai esu vienišius ir mėgstu vienas išvažiuoti net į keliones ar nueiti į naktinį klubą. Ne dėl to, kad norėčiau padaryti ką nors blogo, bet tiesiog nematau tame nieko negatyvaus. Mes nenorėjome gyventi kaip daugybė šeimų, kurios gyvena kartu, bet nebėra kartu. Žmonės tiesiog kenčia, nes neva yra vaikai, bendras turtas, galvoja, ką žmonės pasakys. Mūsų su Asta požiūriai sutapo. Išsiskirti yra mažesnė blogybė nei žaisti ir vaidinti prieš visus. Tašką tarp dviejų žmonių padėjau neseniai. Tik dabar. Buvo minčių, kad galbūt dar pavyks", - kalbėjo TV laidų vedėjas.

Svarbiausiu aspektu priimant sprendimą jiems buvo vaikai. Iki žinia pasiekė visuomenę, su berniukais buvo daug kalbamasi namuose.

„Gyventi tik dėl vaikų yra nesąmonė, nes jie protingi ir viską jaučia bei supranta. Pasirinkome iš pradžių sunkesnį, bet galiausiai geresnį sprendimą. Blogiausia yra sėdėti ir apsimesti, kad viskas yra gerai", - įsitikinęs G. Masalskis.

Šiandien skirtingais keliais pasukusi pora sutaria puikiai. Ir nors santykiai dar nėra šilti, verslininkas tiki, kad ateityje jie tikrai tokiais taps. Jie jau dabar sutarė, kad vaikai augs lankydami abu tėvus.

DELFI primena, kad žinoma pora susituokė Palangos bažnyčioje 2001-ųjų rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)