Antradienio vakarą Monika Linkytė koncertavo Londone, vienoje prestižiškiausių pasaulio koncertų salių „Royal Albert Hall“. Išsipildė kalėdiniam stebuklui prilygstanti jaunos dainininkės svajonė ne tik sudainuoti įspūdingoje scenoje, bet ir dalintis ja su britų dainininke Emeli Sande, rašoma pranešime.

Ne kartą geriausia atlikėja Britų muzikos apdovanojimuose tituluota Emeli Sande, savo balsu žavinti milijonus klausytojų, koncertavo kartu su įspūdingu „Royal Philharmonic Concert“ orkestru ir žymiuoju „London Community Gospel Choir“.

Belaukdamos savo išėjimų į sceną Emeli su Monika maloniai pasišnekučiavo. Pokalbio metu ypatingo dėmesio sulaukė ne tik muzika, bet ir Monikos tą vakarą vilkėta dizainerės Airidos Skrickienės kurta suknelė, kuriai Emeli negailėjo komplimentų.

„Sunku sutalpinti šio vakaro įspūdžius širdyje, turbūt panašiai ji daužosi, kai žmogus nubėga savo gyvenimo maratoną ar įsimyli. Tai dar padauginkite tą jausmą iš šimto ir maždaug įsivaizduosite, kaip dabar jaudinuosi“, - įspūdžiais po pasirodymo dalinosi Monika Linkytė, atlikusi specialiai garsiajam Londono gospelo chorui parašytą kūrinį „Love’s Not Just For Christmas“.

Užlipti į vienos garsiausių pasaulio koncertų salių, kurioje kasmet vyksta šimtai renginių, sceną yra garbė ir privilegija, apie kurią svajoja kone kiekvienas dainininkas. Monika Linkytė tapo pirmąją iš Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjų, pasirodžiusių toje pačioje scenoje, kur savo legendinius koncertus surengė tokios muzikinės padangės žvaigždės, kaip Adele, George Michael, Frank Sinatra, „The Beatles“, Luciano Pavarotti ir galybė kitų garsiausių pasaulio balsų.

Šio įspūdingo šventinio koncerto įkvėpta Monika kartu su „London Community Gospel Choir“, koncertavusiu su Madonna, Elton John, Sting, Paul McCartney, Kylie Minogue, Tina Turner, ruošiasi žiemos koncertų turui „Savo pasaulį kurti“. Jau sausio pabaigoje rinktinė programa nuskambės gražiausiose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos koncertų salėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)