Pajuto energijos trūkumą

Dvi valandas trukusio vizito metu merginai buvo ištirtas visas organizmas ir jo veikla. Gauti rezultatai ir gydytojų išvados kaip reikiant nustebino atlikėją, rašoma pranešime.

„Šiuo metu mano gyvenimo tempas yra labai intensyvus. Pajaučiau, kad turiu mažai energijos“, – pasakoja N. Šiaudikytė.

Netinka mėgstamiausi produktai

„Paskutiniu metu jausdavau maudimą skrandyje, tačiau nemaniau, kad tai gali būti rimta problema. Labai nustebau sužinojusi savo organizmo silpnas vietas. Turiu būti atsargi su tam tikrais maisto produktais, saugoti skrandį. Tai viena iš silpniausių organizmo vietų. Mano skrandis labai jautriai reaguoja į netinkančius produktus”, - pasakoja N. Šiaudikytė. Tyrimo metu atlikėjai taip pat buvo nustatyti metabolizmą skatinantys ir stabdantys maisto produktai.

„Sužinojau, kad man netinka žalieji žirneliai. Jie mano kaulų sistemoje sukelia dideles alergijas. Gyvenime to nebūčiau sužinojusi – bendras kraujo tyrimas to neparodytų. Nebent tai būtų specialus tyrimas, kuris ištirtų organizmo reakciją į tam tikrus maisto produktus. Nusiminiau sužinojusi, kad mano mėgstamos pistacijos, krevetės, jūrų šukutės, sūris, raudonas vynas mano organizme sukelia neigiamas reakcijas.

Taip pat vienas iš labiausiai netinkamų gėrimų yra kava su pienu. Įdomiausia, kad juoda kava man itin tinka. Buvau šokiruota – juk tai bene kasdien vartojami produktai. Tapo aišku, kodėl dažnai tenka kankintis dėl svyruojančio svorio, prastos savijautos“, – pasakoja atlikėja. Kaip rekomenduojamus maisto produktus gydytoja paminėjo moliūgus, avokadus, rekomendavo valgyti daugiau baltymų, geriau rinktis baltą vyną, valgyti artišokus, gervuoges, morkas, citrinas, žemės riešutų sviestą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)