Šventiškame vakare buvo galima sutikti ir išsipusčiusius šou pasaulio atstovus, tarp kurių ir verslininkė bei modelis Inga Sumbrienė, modelis Simona Burbaitė, radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė, verslo konsultantas Žilvinas Grigaitis, televizijos laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis ir kt. žinomi svečiai.

„Nauja pradžia - ne tik žurnalui „AŠ Ikona", bet ir už jo vairo stojusiai vyr. redaktorei Dainai Žemaitytei. Daina - tikrai žurnalų leidybos rinkos ikona. Žmogus, kuriuo šiuo metu pasitikiu labiausiai. Jos prisijungimas prie VMG komandos projektų yra dar vienas reikšmingas žingsnis į priekį, atveriantis naujus kelius žurnalui, - sako Alfas Ivanauskas, - dar vienas pokytis, kuris natūraliai kilo iš pasikeitusio žurnalo - kitokia leidinio renginio pristatymo koncepcija. Norime būti pirmieji savo renginiuose atsisakę fotosienelės - mes vertiname savo svečius, ne reklamą šalia fotosienelės. Norime jiems duoti daug daugiau. Todėl šįvakar renginio svečiai išgirdo vienos garsiausių mokslininkių Urtės Neniškytės pranešimą apie įkvėpimą. Pažadame, kad su kiekvienu numeriu laukia vis naujas, unikalus renginio scenarijus ir aiški pridėtinė vertė."

Žiemos numerį pristatanti žurnalo redaktorė Daina Žemaitytė taip pat pabrėžia, kad „AŠ Ikona" žengia į naują etapą.

„Kiekvienoje metų sandūroje tikimės naujos pradžios. Naujų iššūkių, naujų nuotykių, naujo gyvenimo etapo. Ne tik šio numerio herojai, bet ir pati „Aš Ikona" žengia į naują etapą – kiek kitokį, brandesnį, tikrai ne mažiau įdomų nei iki šiol", - sakė vyr. redaktorė.

Pasak jos, žurnalų leidybos mados ir tendencijos keičiasi kaip ir visos mūsų gyvenimo sritys, tačiau banginiai, ant kurių laikosi bet kurio žurnalo sėkmė, lieka tie patys.

„Svarbiausias jų yra gera istorija. „Aš Ikona" komanda pasistengs, kad gerų istorijų nepritrūktų, kad jos skambėtų šiuolaikiškai ir moderniai", - teigia D. Žemaitytė.

Kartu su komanda žurnalo pristatymo metu A. Ivanauskas svečiams padovanojo ir visišką premjerą - naujausią VMG desertų šou pasirodymą, įkvėptą klasikinės muzikos, bet suskambantį moderniai ir atspindintį VMG kūrybiškumą.

„Šį įkvepiantį desertų šou technologai kūrė daugiau nei metus. „AŠ Ikona" pristatymo vakaras - jo premjera mūsų ikonoms. Netrukus po premjeros šis įspūdingas desertų šou iškeliauja į Dubajų", - sako A. Ivanauskas.

DELFI primena, kad dar šių metų rudens pradžioje buvo oficialiai pranešta, kad skiriasi Agnės Jagelavičiūtės ir žurnalo „Aš Ikona" keliai. Tačiau „Virtuvės mitų griovėjų" vadovas Alfas Ivanauskas šio fakto nedetalizavo, o A. Jagelavičiūtė, kuri ne vienerius metus buvo laikoma šio žurnalo veidu, tapo mados žurnalo „L'Officiel" vyriausiąja redaktore.

Tuo tarpu naująja „Aš Ikona" redaktore tapo Daina Žemaitytė, kuri pristatymo metu pasakė kalbą ir detaliau papasakojo apie pokyčius žurnale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)