Daugelį pergalių gyvenime jau pasiekęs R. Rudokas šiuo metu gyvena išties šeimyniškais džiaugsmais. Kartu su mylimąja Justina vyras ant rankų sūpuoja jųdviejų kūdikį. Ramūnas - vos prieš kelis mėnesius gimusio kūdikio tėtis.

R. Rudokas atvirai prabilo ne tik apie santykius su kone trisdešimčia metų jaunesne mylimąja, tėvystę, bet ir apie paties režisuojamą filmą.

Buvo labai daug atsitiktinumų, daug bendravome. Galų gale subendravom, po pusės metų bendravimo susituokėme. Dar pabendravome ir vaikas atsirado. Ilgai bendravome.
R. Rudokas

Kuomet Ramūnas ir jo dabartinė žmona susituokė, daugelis tokį poros poelgį vertino labai skeptiškai.

„Ranką prie širdies galiu pridėti, kad tai nebuvo netyčiuko klausimo sprendimas. Tai nebuvo toks pirminio impulso sprendimas, ai apsiženykim, o ten jau žiūrėsim.

Justina Rudokė (Ruslano Kondratjevo nuotrauka)

Nebuvo taip. Buvo daug kartų kalbėta, spręsta. Pabūkim, mylėkim, susipažinkim, pykimės, pažinkime vienas kitą artimiau“, - TV3 laidoje „Raudonas kilimas“ sakė Ramūnas.

Žinomas vyras taip pat negaili gerų žodžių savo jaunai mylimai moteriai.

Faina, jauna moteris. Labai jauna, graži. Buvo labai daug atsitiktinumų, daug bendravome. Galų gale susibendravome, po pusės metų bendravimo susituokėme. Dar pabendravome ir vaikas atsirado. Ilgai bendravome“, - šypteli žinomas vyras.

Ilgą laiką Ramūnui buvo klijuojama vakarėlių liūto, mergišiaus etiketė.

Ramūnas Rudokas ir Justina Žeimytė-Rudokė

„Apie mane Justina buvo perskaičiusi turbūt visas įmanomas istorijas. Kai mes pirmą kartą susitikome, ji apie mane galėjo papasakoti daugiau istorijų negu aš jų atsimenu. Realiai net apie ką pasakoti nebuvo, nebuvo įmanoma kažką slėpti, kažko nepasakyti. Ji tiesiog viską žinojo“, - šmaikštavo Ramūnas.

Tačiau pirmoji kliūtis poros santykiams buvo ne tik skandalais apipintas Ramūno būdas ar nerūpestingas vyro gyvenimo būdas. Visuomenę itin šokiravo ir poros amžiaus skirtumas. Dauguma vis dar netiki, kad tokia jauna moteris iš tiesų galėjo įsimylėti kone trisdešimčia metų vyresnį vyrą.

Aš tikiuosi, kad man ši santuoka yra tikrai paskutinė, o Justinai noriu palinkėti, kad tai irgi būtų ilga santuoka.
R. Rudokas

„Amžiaus skirtumo aš jokio nejaučiu. Visą gyvenimą mano geriausi draugai buvo dešimčia, o dažniausia net penkiolika metų jaunesni.

Man labai faina, kai yra jaunas žmogus. Mes turime apie ką pakalbėti. Jeigu mes randame kartu bendrų taškų, kažkokios atramos, tai reiškia mes palaikome vienas kitą. O kaip ten bebūtų, kiekvienoje šeimoje, jaunesnėje ar vyresnėje, koks nori gali būti amžiaus skirtumas, būna visko, ir pykčių ir nesantaikų, visko, čia pat ašarų, čia pat džiaugsmo, visko. Tai čia yra normalu, žmonės gyvenime susipažįsta.

Aš tikiuosi, kad man ši santuoka yra tikrai paskutinė, o Justinai noriu palinkėti, kad tai irgi būtų ilga santuoka“, - pusiau juokais, pusiau rimtai kalbėjo vyras.

Vis dėlto pradėjusi rimtus santykius su žinomu vyru, Justina tiesiog privalėjo susitaikyti su tuo, kad jų santykius ateityje aptarinės daugybė žmonių, kurių nuomonė apie juos gali būti net labai neigiama.

„Jeigu ji nebūtų internetų ir socialinių tinklų vaikas, gal aš ir galėčiau pasakyti, kad reikia jai padėti, gal šioje vietoje ji turėtų mane apraminti. O ji giliai į širdį neima, supranta, kada būna parašyta nesąmonė. Bet tikrai nėra taip, kad viskas, kas parašoma, sukeltų skyrybas“, - laidoje kalbėjo Ramūnas.

Internetas mirgėjo nuo komentarų apie neva netinkamą poros amžiaus skirtumą. O kaip į viską reagavo merginos šeima?

„Labai techniškai ji paruošė savo šeimą, pranešdama, kad ji draugauja su šiek tiek vyresniu vyru. Po kurio laiko išėjo iš kalbos, kad tas vyras esu aš. Tada dideliame, Lietuvos pakraščio mieste Skuode, kilo sąmyšis, nes Justina Žeimytė draugauja su Rudoku. Kažkaip iš tiesų tai viskas sklandžiai pavyko. Nebuvo jokio šoko, nebuvo jokios staigmenos. Tiesiog atėjo Kalėdos, buvo pirmas susitikimas su uošviais. Buvo prašymas apžieduoti“, - juokėsi Ramūnas Rudokas.

Poros santykius sutvirtino prieš kelis mėnesius gimęs jų sūnus. Ramūnui tai jau ketvirtoji atžala. Patirties vaikų auginime jam tikrai netrūksta, tačiau žinomas vyras neslepia, kad dvi skirtingos patirtys - skiriasi.

„Kuo jaunesnis tėvas, tuo jis visko labiau bijo. Jam reikia laiko apsiprasti, kad tas vaikas yra ne guminė lėlė, jog jis iš tikro laikosi rankose, kad jis jo neišmestų, jog jis mokės pakeisti sauskelnes, mokės jį maudyti, niekada nesibodėjau tokių darbų. Justina iš jaunos panelės tapo jauna moterimi. Justina viskuo domisi, ieško informacijos internete. Šiaip mūsų vaikas labai stebuklingai ramus. Matosi bus toks rimtas vyras“, - sakė R. Rudokas.

Justina iš jaunos panelės tapo jauna moterimi. Justina viskuo domisi, ieško informacijos internete.
R. Rudokas

Per daugybę metų Ramūnas susitaikė su kartais net labai nelengva viešumo kaina. Nors jo ir gerokai jaunesnės mylimosios santykiai sukėlė didžiulį ažiotažą, Ramūnas į tai moja ranka.
Šiandien aktorius sau kelia naujus iššūkius.

Vienas svarbiausių – pirmasis Ramūno režisuojamas pilno metro kino filmas „Pasmerkti. Kauno romanas“, kuris kino ekranus pasieks jau kitų metų vasarį. „Pagaliau Lietuvos žiūrovai išvys suprantamą filmą, kur herojai kalba jų kalba“, - intriguos R. Rudokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)