ron;iuos žmones žiniasklaida rašo itin dažnai, o jų gyvenime vykstantys pokyčiai labai domina ir skaitytojus, turbūt labiausiai smalsu sužinoti apie garsenybių naujas meiles.

DELFI ne kartą rašė apie naujai užgimusius jausmus, o intriguojančios ir gražios istorijos sulaukė išskirtinio dėmesio.

Kviečiame Jus išrinkti gražiausią šiais metais atsiradusią porą.

Asta Valentaitė ir britų verslininkas, multimilijonierius Glenas Manchesteris

Naują mylimąjį Asta Valentaitė pristatė dar šių metų kovo mėnesį.

Iš ankstesnių santykių vyras augina sūnų.

Baigęs mokyklą Glenas nusprendė pakeliauti, žinių universitete nebegilino. Po kelerių metų pertraukos pradėjo verslą.

Londone gyvenantis 52-ejų G. Manchesteris nemažai laiko praleidžia ir Surėjaus grafystėje. Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi.

Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip įmonės „Thunderhead" įkūrėjas bei vadovas. Baigęs mokyklą Glenas nusprendė pakeliauti, žinių universitete nebegilino. Po kelerių metų pertraukos pradėjo verslą.

Karolina Meschino bei jos vaikinas Remigijus Daškevičius

Apie šios poros jausmus žiniasklaidoje imta rašyti dar vasarą.

Liepos viduryje socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino prakalbo apie jos ir ilgamečio gyvenimo draugo bei modelio Jono Misevičiaus skyrybas.

Neilgai trukus socialinėje erdvėje pasirodė informacija apie naujus garsenybės santykius. Savo „Instagram“ paskyrose ji ir naujasis širdies draugas, hiphopo grupės „Flying Saucer Gang“ lyderis R. Daškevičius paviešino ne vieną kadrą, kuriuose jie demonstruoja šiltus jausmus.

Remigijus Daškevičius, Karolina Meschino

Gerbėjai vis dažniau kalba ir apie tai, kad naujojo K. Meschino širdies draugo ir jo grupėje dainuojančio brolio Germano tėvas – žiauriai nužudytas vienas garsiausių Kauno nusikaltėlių Remigijus Daškevičius, geriau žinomas Daškės pravarde.

Išgirdusi klausimą, ar ši informacija yra žinoma jai ir kaip į tai reaguoja pati garsenybė, K. Meschino nenorėjo kalbėti šia tema ar detalizuoti savo nuomonės.

„Esu kartu su žmogumi, tai, matyt, kad viską žinau. Aš nenoriu nieko net kalbėt šia tema“, – išgirdusi klausimą atkirto ji.

Mindaugas Mickevičius-Mino su mylimąja Viktorija

Apie naujus jausmus Mino prakalbo dar vasarą, o gruodžio pradžioje skyrė mylimai moteriai dainą.

„Seniai jau buvau parašęs kažką tokio nuoširdaus ir mielo. Aš labai dėkoju Vikai už įkvėpimą, už dainos ir fotosesijos idėjas, už jos darbą ir visą dainos įvaizdį. Perduodu jai žinutę eilute iš dainos: „Tu esi geriausia mano dovana“.

Artėjančių švenčių proga linkiu visiems tokių gerų dovanų ir laimės jūsų namuose“, – sakė kūrėjas.

„Graži draugystė su Viktorija užgimė šią vasarą mums netikėtai susitikus Lietuvos pajūryje.

Nors pažįstami buvome jau seniau, jausmai užsimezgė būtent dabar“, – atviravo Mino.

Žinia apie Viktorijos ir Mindaugo ryšį gana greitai pasiekė viešąją erdvę, nes, gindamas širdies damą, atlikėjas įsivėlė į konfliktą, kurio pasėkmė – laikinai prarastas vairuotojo pažymėjimas.

Natalija Bunkė ir jos mylimasis Edgaras

Natalija Bunkė savo mylimą vyrą pristatė per M.A.M.A 2017 ceremoniją, tačiau daugiau apie jį papasakojo tik šiais metais.

Draugiškai naują širdies draugą priėmė ir Natalijos šešerių metų sūnus Kristupas.

„Kelias į moters širdį – per vaiko meilę“, – populiarią frazę pakartoja Natalija. Pasak garsios moters, jei Edgaras nemylėtų jos sūnaus, santykiai būtų baigti.

Natalija pasakos kone iš karto išsiaiškinusi Edgaro amžių – asmeniniuose santykiuose tai moteriai visada buvo labai svarbu.

„Kaskart, sulaukusi laiškų iš gerokai jaunesnių vyrų, savęs klausdavau – ką gi aš su tokiu jaunuoliu veiksiu? Ogi nieko...“ – sako Natalija.

Gediminas Juodeika ir Živilė

Dar šių metų gegužę Gediminas nusprendė gerokai jaunesnei mylimajai pasipiršti.

Su Živile Joneikaite susižadėjęs vyras DELFI sakė, kad paprašius mylimosios rankos prie Šventojo Petro bazilikos Vatikane emocijų netrūko jiems abiems. „Tai buvo toks jaudinantis momentas. Ji tikrai nesitikėjo“, – sakė žinomas vyras.

Tai jau antroji Gedmino santuoka. Prieš keletą metų skirtingais keliais pasukusi pora tuomet nebuvo linkę atvirauti apie skyrybų priežastį.

Sigitas Martinavičius kartu su mylimąja Edita Rupeikaite

Kuomet žinomas verslininkas ir visuomenės veikėjas Sigitas Martinavičius kartu su mylimąja Edita Rupeikaite išsitatuiravo 2018-ųjų lapkričio 16-osios datą, pora slapukavo ir nenorėjo atskleisti tikrosios vienodų jų tatuiruočių reikšmės. Tačiau dabar jie atviri. Lapkričio viduryje Balyje įvyko jų meilę apjungusios vestuvės.

„Vestuves suplanavome rugsėjo pradžioje, kai išsitatuiravome šias datas. Pamąstėme, koks laikas tiktų ir ši diena sutampa su Editos gimtadieniu“, – DELFI sakė žinomas vyras. Jį papildydama mylimoji pridūrė, kad liepą ar rugpjūtį suplanavę kelionę jie galvojo, jog galės puikiai pakeliauti ir atšvęsti jos gimtadienį, tačiau vyrui pasipiršus, įsimylėjėliai nusprendė savo planų neatidėlioti ir kartu iškelti vestuves.

„Vestuvės seniai suplanuotos. Norėjome abu atšvęsti gražioje šalyje su gražiomis gėlėmis. Viskas vyko paplūdimyje. Džiunglėse mes buvome penkias dienas ir neseniai išvykome į viešbutį, kuris organizavo vestuvių ceremoniją ir ten praleisime dar šiek tiek laiko“, – romantiškose judviejų vestuvėse iš Lietuvos svečių daugiau nebuvo.

Iglė ir Tadas Juodsnukis

Jau ilgą laiką esanti pora savo santykius tarsi užtvirtino kelione į Italiją.

Ši trumpa poros kelionė į Barį gerbėjams tapo įrodymu, kad jiedu yra oficialiai kartu.

Dainininkė patvirtino, kad ši kelionė jiems tapo puikia proga nebesislapstyti, tačiau to nedetalizuoja: „Galbūt kažkada daugiau papasakosime, bet ne dabar.“ Iškart po romantiškos kelionės Iglė grįžo į Marijampolę, o Tadas išskubėjo į Graikiją. Išvykti su mylimuoju atlikėjai neleido mokslai, tačiau judviejų planuose – naujas nuotykis. „Norėjosi skristi kartu, bet mūsų dar laukia Barselona, tad leidau jam atsidžiaugti vienišiaus dienomis", - nusijuokė dainininkė.

Po dramatiškų skyrybų Natalija Martinavičienė ir vėl žydi meile

Sigitas ir Natalija Martinavičiai šiandien abu yra atvertę naują gyvenimo lapą ir džiaugiasi kuriamu gyvenimu su kitomis antromis pusėmis.

Naujas jos mylimasis – kaunietis Darius Meilutis, kuris taip pat yra žinomas verslininkas. Kaip DELFI pasakojo N. Martinavičienė, jiedu visai neseniai grįžo iš Londono, kur mėgavosi 5 žvaigždučių viešbučio „The Ritz“ paslaugomis. Labiausiai verslininkę sužavėjo jau Kalėdomis kvepiantis miestas.

DELFI primena, kad Sigitas ir Natalija Martinavičiai skirtingais kelias pradėjo sukti dar vasaros pradžioje. Netrukus jų skyrybos įvyko ir oficialiai. Pora augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)