Neslėpdama puikių emocijų ir kalėdinės nuotaikos Mia sakė, kad apie šios pokyčius suglalvojo vieną vakarą, o kitą dieną jau džiaugėsi rezultatu. Anot jos, suveikė charakterio bruožai ir užsidegimas.

„Jaučiuosi labai gerai ir tikrai atjaunėjusi. Nežinau, kiek, bet daug kas sako, kad dešimtmečiu. Džiaugiuosi šiuo pasirinkimu, bet kaskart atsinaujinus pats sau atrodai kitoks, atrodo, kad pasaulis nusidažo kitomis spalvomis. Džiugina, kad sulaukiu daug pagyrų“, – DELFI sakė dainininkė.

Mia juokėsi, jog ją pamatęs sūnus nustebo, kaip jaunai dabar atrodo jo mama ir prasitarė, kad gatvėje sutikęs jos net neatpažintų. „Sakė, kad neisime kartu į miestą, nes visi galvos, kad turi naują merginą. Labai malonu žiūrėti į veidrodį. Jaučiuosi tikrai kitaip ir rekomenduoju, jei kas nepatinka veidrodyje. Daug kas pasakytų, kad jei kas nepatinka, reikėtų keisti kažką savo galvoje, bet iš tiesų ne. Pakanka pakeisti šukuoseną ar plaukų spalvą ir jau jautiesi bei atrodai kitaip. Gyvenime reikia keisti tai, kas nebepatinka“, – atviravo ji.

Dainininkė sakė, kad kiekvienas turėtų nebijoti keisti savo išvaizdą, jei tik kas nepatinka ir vaizdas prieš veidrodį nebepatinka. Tad nenuostabu, kad ir ji pati kurį laiką besidžiaugusi trumpų plaukų šukuosena galiausiai pasiryžo plaukų priauginimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)